inan ki bende öyleyim hep bişeyler kafamı kurcalıyor. dediğin gibi şu 12 hafta bi bitse ikinci trimesterde kafamız daha rahat olacakGeçti canım sadece her zamanki evhamlı hallerim şöyle bi geçse şu 3 ay biraz rahatlıycam
Sağlık ocakları işlem yapmadıklarında maaşlarından kesiliyor. Bence onun için çağırmışlar senibak kadın doğum doktorum progesteronu her hafta takip ediyor. olur da düşerse hemen takviye edelim diye. prolaktinden hiç bahsetmemişti. sağlık ocağı doktorları bazen yanlış yönlendiriyor insanı yani sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktı
evet orda sıkıntı yok da yanlış bilgilendiriyor. önceki gebeliğimde beta 5 günde 200 den 300e çıkmıştı. oo hadi gözünaydın betan yükselmiş demiştiSağlık ocakları işlem yapmadıklarında maaşlarından kesiliyor. Bence onun için çağırmışlar seni
Prolaktine neden bakıyolar ki nasıl olması lazımmış değerinprogesteron değil ya prolaktin. dün çağırmıştı bugün gittim kan vermeye. progesteron da bakabilir misiniz dedim o iyidir boşver prolaktin önemli olan dedi. göğüslerim de aşırı sert ve ağrıyor sonuç yüksek gelebilir yani. bu da işlerin yolunda gitmediğini mi gösterir acaba. sabah sabah dertsiz başıma dert ya
Bende de durum aynı canım, saat 10:00’da uyanıyorum kahvaltıya bir başlıyorum, 2 de anca bitiyor. ZooooorlaGünaydınlar ben de artık kahvaltı yapamıyorum arkadaşlar mide nanay… yumurta yiyemiyorum nereden alacak bezelye tanesi vitamini….
canım seni çok tebrik ederim, minnoşlar sağlıkla gelsin gerçekten çok nadir rastlanır bir mucize olmuşgünaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
doktorum aylardır folictrio kullandırıyor, günde üç tane alıyorumKızlar, daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama folik asit kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz? Bu konuda çok kararsızım
bana da öyle oluyor canım özellikle boş bulunduğum anda çok sancısı krampı sürüyor, korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorumYa ben az önce uzanırken ani bir hapşırma yaşadım çok kasıldım batmalar oldu canım yandı yani alt kısımlarda bişey olmuş mudur acaba korktum biraz normalde pozisyon alırım ama bunda fırsat olmadı
Aynen öyle canım çok erken gebeliklere karından bakıp görmeyince de yazık anne adaylarının strese sokuyorlar. Bu arada sanırım bizim senle aynı gün gidiyor, tablodan öyle kalmış aklımdaYa kesinlikle benmde hocam çok yaşlı bir profesör hiç karından bakmıyr bile direk vajinal. Araştırdığım kadarıyla bir zararı da yok bnde anlamadm
Prilam hayat kurtarır gece uyumadan 2 tane alıyorum bulantılarım yanmalarım gitti hayat kalitem arttı resmen yemek yiyebiliyorumBen bu sabah felaket bi bulantı yaşadım kahvaltıda süt ısıtmıştım o mu yaptı bilmiyorum ama kahvaltıyı yapamadım doğru düzgün
Amin canım inşAynen öyle canım çok erken gebeliklere karından bakıp görmeyince de yazık anne adaylarının strese sokuyorlar. Bu arada sanırım bizim senle aynı gün gidiyor, tablodan öyle kalmış aklımdasağlıklı kucağınıza alalım inşallah
bak kadın doğum doktorum progesteronu her hafta takip ediyor. olur da düşerse hemen takviye edelim diye. prolaktinden hiç bahsetmemişti. sağlık ocağı doktorları bazen yanlış yönlendiriyor insanı yani sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktı
bilmiyorum işte bana da saçma geldi sonuç çıkınca görcez referans aralığını. saçma geldi diye buraya yazdım prolaktine bakılıyor mu diye ama kimsenin böyle bişeyden haberi yokProlaktine neden bakıyolar ki nasıl olması lazımmış değerin
Benim ilk iki gebeliğimde hiçbir belirtim olmadı. Ama çok gençtim. İlk doğumum 20 yaşımda ikinci 23 yaşımda oldu. Hiç hamile gibi olmadım. Şuan 38 yaşındayım ve hamileliğin çok başındayım. Ama bel ve bacak ağrım yumurtlama gününden beri hiç geçmedi. Arada hafifliyor arada artıyor. Herhalde diyorum yaşımdan dolayı bu biraz zorlayacak.Günaydın bugün 7+5 ama hala en ufak bir belirtim yok doktora gitmesem hamile değilim diyeceğim ama annemde de böyle olmuş ne bulantı ne ağrı inşallah böyle devam eder
İnşallah canım stres olma. Çok şükür benim de en son kontrolüm dündü kalp atışını duyduk. Her şey yolunda, öğlene kadar bulantım oluyor zor yiyorum içiyorum, sonrasında zaman zaman kasık ağrısı ağrısı bel ağrısı ama hafif çok şükür, bunlara razıyımAmin canım inşben bugün kalp atışını duydm ilk kez ama gribim crp değerim yükselmiş biraz inş kısa sürede atlatırım. Bnde daha belirti falan yok hiç hamile deil gibiyim senn nasl gidiyor kuzum
Ben de onu kullanıyorum omega 3 destekli olması önemliymiş kızlar isterseniz doktora danışıp öyle başlayınRegenesis Max 30 Kapsül kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?