Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bende proklatini gebe kalmada sorun olarak görüyorlar kaldıktan sonra zaten yükselen bişeymiş benim de geçen aylarda 46 çıkmıştı bi ay sonra kendiliğinden düşmüştü ilaç kullanmadan

Sağlık ocakları işlem yapmadıklarında maaşlarından kesiliyor. Bence onun için çağırmışlar seni

Sağlık ocakları işlem yapmadıklarında maaşlarından kesiliyor. Bence onun için çağırmışlar seni
evet orda sıkıntı yok da yanlış bilgilendiriyor. önceki gebeliğimde beta 5 günde 200 den 300e çıkmıştı. oo hadi gözünaydın betan yükselmiş demişti bende anlamadığım için nasıl sevinmiştim sonra kanama başlamıştı. o gün bugündür güvenmem ona

Ben bu sabah felaket bi bulantı yaşadım kahvaltıda süt ısıtmıştım o mu yaptı bilmiyorum ama kahvaltıyı yapamadım doğru düzgün

Prolaktine neden bakıyolar ki nasıl olması lazımmış değerin

Günaydınlar ben de artık kahvaltı yapamıyorum arkadaşlar mide nanay… yumurta yiyemiyorum nereden alacak bezelye tanesi vitamini….
Bende de durum aynı canım, saat 10:00’da uyanıyorum kahvaltıya bir başlıyorum, 2 de anca bitiyor. Zooooorla
günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
canım seni çok tebrik ederim, minnoşlar sağlıkla gelsin gerçekten çok nadir rastlanır bir mucize olmuş
Kızlar, daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama folik asit kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz? Bu konuda çok kararsızım
doktorum aylardır folictrio kullandırıyor, günde üç tane alıyorum
bana da öyle oluyor canım özellikle boş bulunduğum anda çok sancısı krampı sürüyor, korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Ya kesinlikle benmde hocam çok yaşlı bir profesör hiç karından bakmıyr bile direk vajinal. Araştırdığım kadarıyla bir zararı da yok bnde anlamadm
Aynen öyle canım çok erken gebeliklere karından bakıp görmeyince de yazık anne adaylarının strese sokuyorlar. Bu arada sanırım bizim senle aynı gün gidiyor, tablodan öyle kalmış aklımda sağlıklı kucağınıza alalım inşallah

Amin canım inş ben bugün kalp atışını duydm ilk kez ama gribim crp değerim yükselmiş biraz inş kısa sürede atlatırım. Bnde daha belirti falan yok hiç hamile deil gibiyim senn nasl gidiyor kuzum

boşver fazla olsun eksik olmasın

Günaydın bugün 7+5 ama hala en ufak bir belirtim yok doktora gitmesem hamile değilim diyeceğim ama annemde de böyle olmuş ne bulantı ne ağrı inşallah böyle devam eder
Benim ilk iki gebeliğimde hiçbir belirtim olmadı. Ama çok gençtim. İlk doğumum 20 yaşımda ikinci 23 yaşımda oldu. Hiç hamile gibi olmadım. Şuan 38 yaşındayım ve hamileliğin çok başındayım. Ama bel ve bacak ağrım yumurtlama gününden beri hiç geçmedi. Arada hafifliyor arada artıyor. Herhalde diyorum yaşımdan dolayı bu biraz zorlayacak.

Güzel anne adayları kaçırdığım yazışmaları uzun uzun okudum, inanılmaz şaşırdığım bir sigara konusu dönmüş dün yazışmalarda, açıkçası okurken şok oldum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. 18 yaşından beri, ve 18 yıldır sigara kullanıyorum, yani hayatımın tam yarısı sigarayla geçti, ve buna ek olarak çok ciddi bir alkol tüketimim var-DI, 6 hafta öncesine kadar, iş gereği çok sık yemek davetlerindeyiz alkollü, hiçbir şey olmasa bile her akşam şarap veya viski seansımız var evde. Şu an sigara zorluğu çooook zor ama alkol zorluğu beni daha etkiliyor diyebilirim, şarabı kokluyorum mis gibi geliyor, kokusuna hasretim yani anlatabiliyorum değil mi durumu. Şimdi yazdıklarınızdan hayrete dustugum konu şu, burada hepimizin belirtilerden ödü kopuyorken, hasretle saglıklı gebelik derdindeyken, nasıl bir sigaranın gayretini gösterip kesemiyorsunuz. Lütfen kendinize bahaneler üretmeyi kesin, doktorun izin vermesi zarar vermeyeceğinden değil arkadaşlar, doktorlar babamızın oğlu değil bakıyor ki karşısında ısrarla içebilirsin yanıtı bekleyen bir bağımlı var, iki tane iç demesi zarar vermez boyutundan bahsetmek değil, ZARAR HER TÜRLÜ VERECEK AMA AZ VERSİN BARİ demek ne yazık ki. Siz şu an sigara içiyorsunuz belki o bebek hala karnınız da evet, belki doğacak evet, ama onun büyürken bir sağlık sorununu nasıl vicdan yapmayacaksınız. Bunları düşünün lütfen. Allah içinize bir can parçası koymuş nasıl zehirlersiniz. Allah nasip ederse, gayret gösterebilirsem dogumdan sonra sigara içmek istemiyorum hatta, çünkü duman her türlü etkileyecek altın topumu, kıyamam. Amaaa sütü kestiğim ilk andan itibaren bi kadeh şarabımı hemen koyarım

Eklentiler

• IMG_7442.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar ilk defa sabahtan beri ağlama olaylarım başladı hafta yazan yazının altında kırmızıyla yazılan bebek gelişimi yazılarına duygulanıyorum nasıl büyüyorlar hafta hafta Allahın mucizesi

Amin canım inş ben bugün kalp atışını duydm ilk kez ama gribim crp değerim yükselmiş biraz inş kısa sürede atlatırım. Bnde daha belirti falan yok hiç hamile deil gibiyim senn nasl gidiyor kuzum
İnşallah canım stres olma. Çok şükür benim de en son kontrolüm dündü kalp atışını duyduk. Her şey yolunda, öğlene kadar bulantım oluyor zor yiyorum içiyorum, sonrasında zaman zaman kasık ağrısı ağrısı bel ağrısı ama hafif çok şükür, bunlara razıyım

selamlarr benimde kesem görüldü bugün çok şükür 4 hafta 6 günlük dedi doktor haftaya perşembe nasipse kalp atışını duyacağız :) umarım herşey yolunda gider.

aşılamam istanbul zeynep kamilde olmuştu bundan sonra orda mı devam etmeliyim yoksa özele mi gitmeyim çok kararsızım. istanbul anadoluda hastane doktor tavsiyesi alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…