- 3 Nisan 2023
- 998
- 805
- 23
- 38
güzel bir yazı olmuş evet ama bırakamayanları da vicdan azabına sokmamak lazım :) illaki bırakacaklardır diye düşünüyorum ben bu işler zoraki olunca hiç olmuyor çevremden biliyorum. ama elbetteki insanın bebeği için fedakarlık yapması kolay olur gibi sankiGüzel anne adayları kaçırdığım yazışmaları uzun uzun okudum, inanılmaz şaşırdığım bir sigara konusu dönmüş dün yazışmalarda, açıkçası okurken şok oldum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. 18 yaşından beri, ve 18 yıldır sigara kullanıyorum, yani hayatımın tam yarısı sigarayla geçti, ve buna ek olarak çok ciddi bir alkol tüketimim var-DI, 6 hafta öncesine kadar, iş gereği çok sık yemek davetlerindeyiz alkollü, hiçbir şey olmasa bile her akşam şarap veya viski seansımız var evde. Şu an sigara zorluğu çooook zor ama alkol zorluğu beni daha etkiliyor diyebilirim, şarabı kokluyorum mis gibi geliyor, kokusuna hasretim yani anlatabiliyorum değil mi durumu. Şimdi yazdıklarınızdan hayrete dustugum konu şu, burada hepimizin belirtilerden ödü kopuyorken, hasretle saglıklı gebelik derdindeyken, nasıl bir sigaranın gayretini gösterip kesemiyorsunuz. Lütfen kendinize bahaneler üretmeyi kesin, doktorun izin vermesi zarar vermeyeceğinden değil arkadaşlar, doktorlar babamızın oğlu değil bakıyor ki karşısında ısrarla içebilirsin yanıtı bekleyen bir bağımlı var, iki tane iç demesi zarar vermez boyutundan bahsetmek değil, ZARAR HER TÜRLÜ VERECEK AMA AZ VERSİN BARİ demek ne yazık ki. Siz şu an sigara içiyorsunuz belki o bebek hala karnınız da evet, belki doğacak evet, ama onun büyürken bir sağlık sorununu nasıl vicdan yapmayacaksınız. Bunları düşünün lütfen. Allah içinize bir can parçası koymuş nasıl zehirlersiniz. Allah nasip ederse, gayret gösterebilirsem dogumdan sonra sigara içmek istemiyorum hatta, çünkü duman her türlü etkileyecek altın topumu, kıyamam. Amaaa sütü kestiğim ilk andan itibaren bi kadeh şarabımı hemen koyarım
benimde bulantim 2 3 gundur durdu gibi. benim kontrol ayin 25 i ama yarin gitmek istiyorum belki giderim yarin doktorla konusup icim rahat diyil hic. sabahlari uyaninca gogus agrilarimda olurdu o da kayb olduay benim de mide bulantısı bi durdu korkutuyor beni bu durum. bi an önce ctesi olsa da gitsem doktora
Amin canım inşben bugün kalp atışını duydm ilk kez ama gribim crp değerim yükselmiş biraz inş kısa sürede atlatırım. Bnde daha belirti falan yok hiç hamile deil gibiyim senn nasl gidiyor kuzum
araştırdım bunu biraz hergün aynı olmuyor diyor herkes. iki gün hiç bulantı olmazken 3. gün iştah kesecek derecede bulantısı olanlar var. ay bilmiyorum naz ya kritik haftaları bi an önce atlatmamız lazım bizimbenimde bulantim 2 3 gundur durdu gibi. benim kontrol ayin 25 i ama yarin gitmek istiyorum belki giderim yarin doktorla konusup icim rahat diyil hic. sabahlari uyaninca gogus agrilarimda olurdu o da kayb oldu
6 hafta oldum bana da hala bulantı gelmedi diye sinir oluyorum dbdjd mide yanması var bende yorgunluk hat safhada her şey var bulanmıyorum, hayır bulansa da yeter artık diyeceğim yok ya az kaldı hunili gezmemizeCumartesi pazar bulantim yok diye sinir geldi, dun ogleden sonra bir geldi allahim nolur bitsin diye soyleniyordumaz once dusta dus jeli koktu resmen, bayilarak aldigim urunun kokusu rahatsiz etti yok biz hic iyi degiliz
ben gitmezsem deliricem bu gidislearaştırdım bunu biraz hergün aynı olmuyor diyor herkes. iki gün hiç bulantı olmazken 3. gün iştah kesecek derecede bulantısı olanlar var. ay bilmiyorum naz ya kritik haftaları bi an önce atlatmamız lazım bizim
git için rahatlasın ya bu belirsizlik insanı mahvediyor. akşama kadar oturup bunu düşünüyor insanben gitmezsem deliricem bu gidislegidip goreyim. bakalim bu haftaya ayarlamaya calisicam. bende oglumdan sonra 2 dusuk oldu tam bu haftalarda bu 7 hafta 2 gun olmaliyim bu haftada belirti azalmasi kaybolmasi bana bir tedirgin geliryor oglumda bu haftada artik bulantidan ayakta duramiyordum
Yanma da var evet ya6 hafta oldum bana da hala bulantı gelmedi diye sinir oluyorum dbdjd mide yanması var bende yorgunluk hat safhada her şey var bulanmıyorum, hayır bulansa da yeter artık diyeceğim yok ya az kaldı hunili gezmemize
ben yeni gitmisdim yarin 1 hafta olucak gitdiyimin. her hafta ordayimgit için rahatlasın ya bu belirsizlik insanı mahvediyor. akşama kadar oturup bunu düşünüyor insanbenim allahtan cumartesi var randevum. olmasa hemen alırdım randevu
biz hamileyiz ne istiyoruz kendimizde bilmiyoruzYanma da var evet yaallahtan bulantim kusma safhasinda degil buna sukur en azindan diyorum. Asla ikna olmuyoruz bence belirtilere de belirtisizlige de
BENDEEEEben yeni gitmisdim yarin 1 hafta olucak gitdiyimin. her hafta ordayim
Daha da hamile olmalıyızzzzz daha çok belirti istiyoruzzz hahahahhhahaYanma da var evet yaallahtan bulantim kusma safhasinda degil buna sukur en azindan diyorum. Asla ikna olmuyoruz bence belirtilere de belirtisizlige de
Allll sana güncelleme bakCumartesi pazar bulantim yok diye sinir geldi, dun ogleden sonra bir geldi allahim nolur bitsin diye soyleniyordumaz once dusta dus jeli koktu resmen, bayilarak aldigim urunun kokusu rahatsiz etti yok biz hic iyi degiliz
Ay dogru dedin bu tiksinmeler yeni ciktiAllll sana güncelleme bakbenim de öyle fena ki resmen soda içerek rahatlıyorum bir gaklamak anlatamam atom bombadi var içimde sanki
Suyunu cikartmadan ikna olamicaz gibi yaDaha da hamile olmalıyızzzzz daha çok belirti istiyoruzzz hahahahhhaha
ayy büyümüştür şimdi kaç haftalık oldu?Suyunu cikartmadan ikna olamicaz gibi yayarin yine kontrolum var bugunden gerilmeye basladim, sanki hep kotu bir sey olacak gibi huzursuzlaniyorum sebepsizce
Yarin tam yedi olacak canimayy büyümüştür şimdi kaç haftalık oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?