Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
güzel bir yazı olmuş evet ama bırakamayanları da vicdan azabına sokmamak lazım :) illaki bırakacaklardır diye düşünüyorum ben bu işler zoraki olunca hiç olmuyor çevremden biliyorum. ama elbetteki insanın bebeği için fedakarlık yapması kolay olur gibi sanki ben şükürler olsun hiç kullanmadım sigara alkol kullanıyordum ama gebelikte aslaaa doğsun büyüsün elbet içeriz

ay benim de mide bulantısı bi durdu korkutuyor beni bu durum. bi an önce ctesi olsa da gitsem doktora
benimde bulantim 2 3 gundur durdu gibi. benim kontrol ayin 25 i ama yarin gitmek istiyorum belki giderim yarin doktorla konusup icim rahat diyil hic. sabahlari uyaninca gogus agrilarimda olurdu o da kayb oldu

Kızlar sarı akıntısı olan var mı? İdrar tahlilim daha yeni temiz çıktı. Bende kahverengi lekelenme vardı o azaldı acaba rengi mi yavaş yavaş dönüyor yaşayan var mı?

Amin canım inş ben bugün kalp atışını duydm ilk kez ama gribim crp değerim yükselmiş biraz inş kısa sürede atlatırım. Bnde daha belirti falan yok hiç hamile deil gibiyim senn nasl gidiyor kuzum

Merhaba sizinle sat tarihimiz aynıydı sanırım. Kalp atışını duymuşsunuz sağlıkla gelsin insaAllah karından mi baktı kalp atışına? Cuma günü randevum var biraz vajinal usgden tırsıyorum

benimde bulantim 2 3 gundur durdu gibi. benim kontrol ayin 25 i ama yarin gitmek istiyorum belki giderim yarin doktorla konusup icim rahat diyil hic. sabahlari uyaninca gogus agrilarimda olurdu o da kayb oldu
araştırdım bunu biraz hergün aynı olmuyor diyor herkes. iki gün hiç bulantı olmazken 3. gün iştah kesecek derecede bulantısı olanlar var. ay bilmiyorum naz ya kritik haftaları bi an önce atlatmamız lazım bizim

Cumartesi pazar bulantim yok diye sinir geldi, dun ogleden sonra bir geldi allahim nolur bitsin diye soyleniyordum az once dusta dus jeli koktu resmen, bayilarak aldigim urunun kokusu rahatsiz etti yok biz hic iyi degiliz

Cumartesi pazar bulantim yok diye sinir geldi, dun ogleden sonra bir geldi allahim nolur bitsin diye soyleniyordum az once dusta dus jeli koktu resmen, bayilarak aldigim urunun kokusu rahatsiz etti yok biz hic iyi degiliz
6 hafta oldum bana da hala bulantı gelmedi diye sinir oluyorum dbdjd mide yanması var bende yorgunluk hat safhada her şey var bulanmıyorum, hayır bulansa da yeter artık diyeceğim yok ya az kaldı hunili gezmemize

ben gitmezsem deliricem bu gidisle gidip goreyim. bakalim bu haftaya ayarlamaya calisicam. bende oglumdan sonra 2 dusuk oldu tam bu haftalarda bu 7 hafta 2 gun olmaliyim bu haftada belirti azalmasi kaybolmasi bana bir tedirgin geliryor oglumda bu haftada artik bulantidan ayakta duramiyordum

git için rahatlasın ya bu belirsizlik insanı mahvediyor. akşama kadar oturup bunu düşünüyor insan benim allahtan cumartesi var randevum. olmasa hemen alırdım randevu

6 hafta oldum bana da hala bulantı gelmedi diye sinir oluyorum dbdjd mide yanması var bende yorgunluk hat safhada her şey var bulanmıyorum, hayır bulansa da yeter artık diyeceğim yok ya az kaldı hunili gezmemize
Yanma da var evet ya allahtan bulantim kusma safhasinda degil buna sukur en azindan diyorum. Asla ikna olmuyoruz bence belirtilere de belirtisizlige de

Allll sana güncelleme bak benim de öyle fena ki resmen soda içerek rahatlıyorum bir gaklamak anlatamam atom bombadi var içimde sanki

Allll sana güncelleme bak benim de öyle fena ki resmen soda içerek rahatlıyorum bir gaklamak anlatamam atom bombadi var içimde sanki
Ay dogru dedin bu tiksinmeler yeni cikti dur azicik seviniyim shahaha. Ya o bos bos gaklamak cok kotu kendimi cok kaba saba bisi gibi hissediyorum ahahah. Bir de arada safra geliyor cok kotu

Ay benimde sanırım midem bulanıyor jdjdj çok mutluyum kafayı yemiş olmalıyım minikimi oyun parkına getirmiştim ayy her yer iğrenç kokuyor canım aşırı pis makinede yapılmış okul tostu çekti tost yedim yerken geçmişti şimdi yine bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…