Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Günaydın annişler bende hala tam bir mide bulantısı yok arada oluyor gibi ama psikolojik mi anlamıyorum. Bulantı olmadıkça sağlıksız diye geriliyorum her gebelikte aynı olmaz biliyorum ama işte analıque

Günaydın annişler bende hala tam bir mide bulantısı yok arada oluyor gibi ama psikolojik mi anlamıyorum. Bulantı olmadıkça sağlıksız diye geriliyorum her gebelikte aynı olmaz biliyorum ama işte analıque
Bence hiç gerilmeyin şimdilik mide bulantısız günlerin tadını çıkarın ilerleyen günlerde gelebilir çünkü ben de sizin gibiydim bir anda başladı

Günaydınnn, Benimde midem pert sayılır sabahları sadece tost ya da simit vs yiyebiliyorum Benim sormak istediğim bir şey var Antalyada olan varsa doktor olarak kime gidiyorsunuz?

aman dilimi ısırayım ama ben de çok şükür mide bulantısı falan yok ara ara belim ağrıyor bazen kasık batması onun dışında bir sıkıntım olmuyor mide bulantısı henüz yaşamadım 6+5im şuan inşallah devamında da olmaz daha önce de yaşamamıştım umarım yine yaşamam.

Kızlar, daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama folik asit kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz? Bu konuda çok kararsızım

günaydın canım iyiyim sen de iyisindir umarım, dünden sonra kendine gelebildin mi
poncik canım o kadar farklı birşey ki bu .şaşkınlık korku iki kat oldu şimdi .Yarın perinatoloji diye bir bölüme gidecem. Risk Fazla oluyormuş tek yumurta tek plesanta inş bi aksilik olmaz ikisini de sağlıkla kucağıma alırım

Evet dün sonuç biraz geç çıktı ama varmış kızlar
Yaaaaamaşallah canım, Allah sağsalim kucağına almağı nasip etsinbu adet gecikmesinden sonra mı yapıldı? Bende daha adet gecikmeden erken yumutladığım için dün kan verdim 491 çıktı, sat 18 şubbatdı bende

şimdiden güzel düşünüyoruz bak sıkma canını dua ediyoruz ve bebişlerimiz sağlıkla büyüyor doktor kontrolünde bu süreci kolaylıkla geçireceğini düşünüyorum canım

ay benim de mide bulantısı bi durdu korkutuyor beni bu durum. bi an önce ctesi olsa da gitsem doktora

Günaydın kızlar. Dün beni sağlık ocağı doktoru aradı bugüne randevu verdi rutin gebelik tahlilleri için. prolaktin çok önemli ona da özellikle bakılsın dedi. iyi de prolaktin gebelikte yükselmiyor mu zaten kafam karıştı. kendi doktorum hiç bahsetmemişti bundan. daha önce de sağlık ocağı prolaktin diye tutturmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…