Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Yarin tahlil verip sonuca gore mi baslasan acaba
Yarın pazar kuzu ya benim ağrı sancı yanma kaşıntı falan da yok kokulu da değil şimdi bide bu ilacı verince bilemedim grupta sarı akıntısı olan da çok

yani doktor bir sey olmaz diyorsa olmuyordur bence ama detaylica baktirmadan da icmekte tereddut etmen normal bence
İdrar tahlili vermiştim ben temiz çıkmıştı o kültür vs yaptırmadım vajinal enfeksiyon olduğunu da sanmıyorum çünkü kaşıntı vs olurdu bence yada yoğun kokulu akıntı

Yarın pazar kuzu ya benim ağrı sancı yanma kaşıntı falan da yok kokulu da değil şimdi bide bu ilacı verince bilemedim grupta sarı akıntısı olan da çok
Evet ben de bugunku yazismalarda gordum canim ya.Ben beyaz diye umursamiyordum iste ama sari olan da normal sanirim baksana bu kadar kiside varsa

Evet ben de bugunku yazismalarda gordum canim ya.Ben beyaz diye umursamiyordum iste ama sari olan da normal sanirim baksana bu kadar kiside varsa
En azından gebelik kategorisi B olan verseydi doçente bile inanmıyorum ya ben iflah olmam

İlk üç ayda bende kullandım iki kere fitil farklı marka ama düzelmedi, kokulu ve yeşil en başından beri daha perşembe kontrolde sordum hiç duzelmedi birşey kullanamaz miyim diye iki kere kullandın çok zorunda kalmadikca bunlari tavsiye etmiyorum dedi vermedi birşey, bol su iç ekstra birşey kullanmayalım dedi

İdrar tahlili vermiştim ben temiz çıkmıştı o kültür vs yaptırmadım vajinal enfeksiyon olduğunu da sanmıyorum çünkü kaşıntı vs olurdu bence yada yoğun kokulu akıntı
Yok vajinal enf degildir bence de o cok baska oluyormus sanirim semptom olarak. Ay valla sinir hastasi olduk napcaz boyle ya

Benim kokulu değil geldiği anda bakıyorum beyaz çamaşırda sarıya dönüyor ağrı sancı da yok doktora da aynen böyle dedim ama ilaç yazdı

Ya kızlar bende de 2 gündür yeşilimsi bi akıntı var baya korkuttu bu beni.yaşayanınız var mı

Benim kokulu değil geldiği anda bakıyorum beyaz çamaşırda sarıya dönüyor ağrı sancı da yok doktora da aynen böyle dedim ama ilaç yazdı
Bilemedim ya geçmiş olsun cümleten sağlıkla tirlatmadan atlatırız inşallah

O zaman korkulacak bi durum yok gibi aman ya ben kızım da hiç hatırlamıyorum bile belki o zaman da geliyordu ama önemsememiştim bilmiyordum bile ne olduğunu cahillik mutluluk gerçekten
Ben de özellikle ped kullanıyorum ışığın altında falan tam rengine bakıyorum bi ara fotoğraflarını çekip karşılaştırıyordum cidden doğurana kadar kafayı yicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…