Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar kanama var sulu şekilde açık kırmızı bi geliyo bi duruyo.. acile gideceğiz şimdi
Korkma canım sabah bana da aynısı oldu, ama bebek iyi şükür şükürler olsun. Benim tüp bebek ilaçlarım vardı zaten onları biraz arttırdı doktor, hap fitil ve iğnelere devam. Ve istirahat verdi. Umarım senin de her şey yolundadır

Baş ağrısı olan var mı ya başım ağrıyor şimdi de
baş ağrısı değil de bugün inanılmaz mide bulantısı var ya hamilelikle mi alakalı bilmiyorum. çok zor çalıştım bugün her an ince ince midem bulanıyor ama istifra falan etmiyorum

baş ağrısı değil de bugün inanılmaz mide bulantısı var ya hamilelikle mi alakalı bilmiyorum. çok zor çalıştım bugün her an ince ince midem bulanıyor ama istifra falan etmiyorum
Bulantı bende de vardı günün bi saati o kadar dinç oluyorum ki ama sonra ağrılarım başlıyor neden böyle oluyor acaba

bacaklarinda agrilar olan varmi? uzansam dinlensemde uyusam bile yine bacaklarda agrilar oluyor

Kizlar kilo durumu ne ben 170 e 85 kg yim acikcasi asiri kilo almadankorkuyorum sizde kilo durumlari nedir

Bulantı bende de vardı günün bi saati o kadar dinç oluyorum ki ama sonra ağrılarım başlıyor neden böyle oluyor acaba
Bilmiyorum anlamıyorum da bu dengesizliği. Bugün ağrım pek yok ama inanki bütün gün kafamı kaldıramadım mide bulantısından. Yarın sabah 9:15tw randevum bakalım görücez herseyi

kan sulandiriciyi her gun ayni saatde yapiyordum bu gun unutmusum 2 saate az kala gecikdirmisim bir sorun olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…