Çok sevindim canım gözün aydın seni epey beklettiler, randevun çok ileri tarihti. Ama beklediğine değdiMiniğimin sesini duydum dönüyorum şükürler olsun
Kacdan kaca yukselmis betan cnmDoktor karından baktı birsey göremedi ama beta artmış çok şükürtekrar başka doktora gideceğim
Korkma canım sabah bana da aynısı oldu, ama bebek iyi şükür şükürler olsun. Benim tüp bebek ilaçlarım vardı zaten onları biraz arttırdı doktor, hap fitil ve iğnelere devam. Ve istirahat verdi. Umarım senin de her şey yolundadırKızlar kanama var sulu şekilde açık kırmızıbi geliyo bi duruyo.. acile gideceğiz şimdi
baş ağrısı değil de bugün inanılmaz mide bulantısı var ya hamilelikle mi alakalı bilmiyorum. çok zor çalıştım bugün her an ince ince midem bulanıyor ama istifra falan etmiyorumBaş ağrısı olan var mı ya başım ağrıyor şimdi de
Bulantı bende de vardı günün bi saati o kadar dinç oluyorum ki ama sonra ağrılarım başlıyor neden böyle oluyor acababaş ağrısı değil de bugün inanılmaz mide bulantısı var ya hamilelikle mi alakalı bilmiyorum. çok zor çalıştım bugün her an ince ince midem bulanıyor ama istifra falan etmiyorum
Bende 5+3 ken randevum acaba ileri tarihemi atsam korktum acikcasiBen biraz sabırsızım kalp atışı duyarım umuduyla gittim bebeği bile göremedim
4. Haftamda bacak ağrılarım oldu canım artık yokbacaklarinda agrilar olan varmi? uzansam dinlensemde uyusam bile yine bacaklarda agrilar oluyor
Bilmiyorum anlamıyorum da bu dengesizliği. Bugün ağrım pek yok ama inanki bütün gün kafamı kaldıramadım mide bulantısından. Yarın sabah 9:15tw randevum bakalım görücez herseyiBulantı bende de vardı günün bi saati o kadar dinç oluyorum ki ama sonra ağrılarım başlıyor neden böyle oluyor acaba
İnşallah güzel haberler vereceksinBilmiyorum anlamıyorum da bu dengesizliği. Bugün ağrım pek yok ama inanki bütün gün kafamı kaldıramadım mide bulantısından. Yarın sabah 9:15tw randevum bakalım görücez herseyi
İnşallah güzel haberler vereceksin
bende devam ediyor4. Haftamda bacak ağrılarım oldu canım artık yok
Normaldir canım şuan kaç haftalıkbende devam ediyor
hesapla 6 hafta 5 gun usm da 2 gun geri gosterdiNormaldir canım şuan kaç haftalık
Normaldir kuzum valla hergün bi yerimiz ağrıyor 1. Trimester sağ salim bitseydihesapla 6 hafta 5 gun usm da 2 gun geri gosterdi
insallah yaNormaldir kuzum valla hergün bi yerimiz ağrıyor 1. Trimester sağ salim bitseydi
Ozele mi gitmisdin cnmDuydum kuzum 6+0 dı derinden geliyor yeni oluşmuş çok bakmayalım dedi karından
Evet canımOzele mi gitmisdin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?