Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Karından mı baktı keseyi gördü

bencede progestan bakılmalı bende kaç kere test verdim 1 kere bakmadılar çok şaşırıyorum.
benim önceki gebeliklerimde her zaman progesteron düşük çıkıyordu ve en başından o gebeliğin sağlıksız olduğunu anlıyorduk, elimizden geleni yapmamıza rağmen düşükle sonuçlandı o gebelikler. İlk defa bu gebeliğimde en başından beri progesteron değerim güzel çıkıyor ve doktor sağlıklı ilerlediğini söylüyor. tabi yine de cok korkuyorum yarın kalp atışını duyarsam belki rahatlarım. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsin inşallah

Merhaba 5. Haftada bebek biraz zor gözükür zaten benimde kese gözüktü aadece kızımda da 5. Haftada keseyi görmüştük on gün sonra da kalp atışı

Doktor umutsuz konuştu ama haftaya aynı gün gel öyle olursa boşaltmak zorunda kalacaz dedi oğlumda da öyle hatırlıyorum 5+6 kese görmüşüz ama onda minicik bisey var köşede bir hafta sonra da kalp atışını duymuştuk

inş duyarsın kuzum, hepimiz şimdi bi kalp atışını sağlıklı duysak diye bekliyoruz, sonrasında tarama test sonuçlarını bekleyeceğiz, kucağımza sağlıkla alana kadar rahatlama yok sanırım :)

inş duyarsın kuzum, hepimiz şimdi bi kalp atışını sağlıklı duysak diye bekliyoruz, sonrasında tarama test sonuçlarını bekleyeceğiz, kucağımza sağlıkla alana kadar rahatlama yok sanırım :)
ya kalp atışı duyulduktan sonra büyük oranda o gebelik sağlıklıdır ve düşük riski azalır diyorlar ya bu kadar stresli olmayız belki o zaman

ya kalp atışı duyulduktan sonra büyük oranda o gebelik sağlıklıdır ve düşük riski azalır diyorlar ya bu kadar stresli olmayız belki o zaman
buradan kaybeden arkadaşlarımızı da okudum o yüzden biraz daha tedirginliğim geçmez. kalp atışı duyanlarda sayısı sağlıklı mı diye araştırmaya geçiyor, serüven bitmiyor

buradan kaybeden arkadaşlarımızı da okudum o yüzden biraz daha tedirginliğim geçmez. kalp atışı duyanlarda sayısı sağlıklı mı diye araştırmaya geçiyor, serüven bitmiyor
off evet ya gerçekten zaman su gibi aksın istiyorum. bugün baya kötüyüm yarının stresi sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…