Karından mı baktı keseyi gördüKızlar doktordan çıktım kese oluşmuş hersey yolunda ama henüz bebek yok dedi 3 hafta sonra gel dedi ilk önce kalp atışını duyup sonra kendi doktoruma gitmeyi planlıyordum ama neden böyle oldu anlamadım 5 martta kan verdim 374du şuan değerim 6 binlerde falan olması gerekiyor ee bu değere de görünmesi gerekiyordu kendi doktoruma ne zaman gitsem bilemedim
düşün düşün kafayı yicez ya iğne ilaç yapmasak normal bi insanımGünaydın cnm bende öyleyim
kalp atışını duysak hayırlısı ile rahatlarız belkibende 6.haftaya giriyorum hiç belirti yok, sadece biraz uykulu hal o kadar. inş bugünleri aramayız ayrı bir durum ama insan tedirgin oluyor. herşey yolunda mı diye.
benim önceki gebeliklerimde her zaman progesteron düşük çıkıyordu ve en başından o gebeliğin sağlıksız olduğunu anlıyorduk, elimizden geleni yapmamıza rağmen düşükle sonuçlandı o gebelikler. İlk defa bu gebeliğimde en başından beri progesteron değerim güzel çıkıyor ve doktor sağlıklı ilerlediğini söylüyor. tabi yine de cok korkuyorum yarın kalp atışını duyarsam belki rahatlarım. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsin inşallahbencede progestan bakılmalı bende kaç kere test verdim 1 kere bakmadılar çok şaşırıyorum.
benim kese kontorolu vajinal olduKarından mı baktı keseyi gördü
Merhaba 5. Haftada bebek biraz zor gözükür zaten benimde kese gözüktü aadece kızımda da 5. Haftada keseyi görmüştük on gün sonra da kalp atışı
bende 6.haftaya giriyorum hiç belirti yok, sadece biraz uykulu hal o kadar. inş bugünleri aramayız ayrı bir durum ama insan tedirgin oluyor. herşey yolunda mı diye.
inş duyarsın kuzum, hepimiz şimdi bi kalp atışını sağlıklı duysak diye bekliyoruz, sonrasında tarama test sonuçlarını bekleyeceğiz, kucağımza sağlıkla alana kadar rahatlama yok sanırım :)benim önceki gebeliklerimde her zaman progesteron düşük çıkıyordu ve en başından o gebeliğin sağlıksız olduğunu anlıyorduk, elimizden geleni yapmamıza rağmen düşükle sonuçlandı o gebelikler. İlk defa bu gebeliğimde en başından beri progesteron değerim güzel çıkıyor ve doktor sağlıklı ilerlediğini söylüyor. tabi yine de cok korkuyorum yarın kalp atışını duyarsam belki rahatlarım. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsin inşallah
Benim dün baktı karından göremedibenim kese kontorolu vajinal oldu
şimdi kalp atışını sağlıklı duysak diye bekliyoruz, sonrasında tarama test sonuçlarını bekleyeceğiz, kucağımıza sağlıkla alana kadar rahatlama yok sanırım :)kalp atışını duysak hayırlısı ile rahatlarız belki
sat 6 şubatMerhaba, bizin sat kaç?
ya kalp atışı duyulduktan sonra büyük oranda o gebelik sağlıklıdır ve düşük riski azalır diyorlar yainş duyarsın kuzum, hepimiz şimdi bi kalp atışını sağlıklı duysak diye bekliyoruz, sonrasında tarama test sonuçlarını bekleyeceğiz, kucağımza sağlıkla alana kadar rahatlama yok sanırım :)
Evet canım karindan gorduKarından mı baktı keseyi gördü
Benim de 5 Şubat. siz keseyi ve bebegi görebildiniz mi?sat 6 şubat
buradan kaybeden arkadaşlarımızı da okudum o yüzden biraz daha tedirginliğim geçmez. kalp atışı duyanlarda sayısı sağlıklı mı diye araştırmaya geçiyor, serüven bitmiyorya kalp atışı duyulduktan sonra büyük oranda o gebelik sağlıklıdır ve düşük riski azalır diyorlar yabu kadar stresli olmayız belki o zaman
ben 7 martta keseyi gördüm çok küçüktü, bebek 12 marttaki randevumda dahi görülmedi ama benim tüp bebek birde geç döllenme ihtimali yok bendeBenim de 5 Şubat. siz keseyi ve bebegi görebildiniz mi?
Allhattan buradan sizle konuşuyoruzşimdi kalp atışını sağlıklı duysak diye bekliyoruz, sonrasında tarama test sonuçlarını bekleyeceğiz, kucağımıza sağlıkla alana kadar rahatlama yok sanırım :)
off evet ya gerçekten zaman su gibi aksın istiyorum. bugün baya kötüyüm yarının stresi sardıburadan kaybeden arkadaşlarımızı da okudum o yüzden biraz daha tedirginliğim geçmez. kalp atışı duyanlarda sayısı sağlıklı mı diye araştırmaya geçiyor, serüven bitmiyor
benzer tecrübeler rahatlatıyor. yada her doktorun tavrı farklı açıklama yapan doktorların paylaşımlarını aktarınca arkadaşlar rahatlıyorum.Allhattan buradan sizle konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?