• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Devlet göremiyor diyorlar betanız kaç acaba

Evet cihazlar yeteriz sanırım.ben en son 7 martta bakmıştım yani battan 2 gün sonra 2 kat yükselmişti bir öncekinden,sonra bir daha bakmadım.Dollenme ile ilgilide olabilir ben erken yumurtlamistim

Evet cihazlar yeteriz sanırım.ben en son 7 martta bakmıştım yani battan 2 gün sonra 2 kat yükselmişti bir öncekinden,sonra bir daha bakmadım.Dollenme ile ilgilide olabilir ben erken yumurtlamistim
Doğru benim erken değil ama geçer döllenme olmadı tam ortasında galiba

Çok şükür bebek iyi ,hem göründü hemde kalp atışı var, biraz kanama alanı gördü doktor, ilaçlarımı arttırdı ve evde istirahat verdi, pazarteside tekrar göreceğim dedi. Derin bir nefes aldım
Oh çok şükür kuzum yat dinlen wc dışında kalkma kolay kolay

Doktor umutsuz konuştu ama haftaya aynı gün gel öyle olursa boşaltmak zorunda kalacaz dedi 😔 oğlumda da öyle hatırlıyorum 5+6 kese görmüşüz ama onda minicik bisey var köşede bir hafta sonra da kalp atışını duymuştuk
Cnm 5+1 ile 5+6 arasında neredeyse 1 hafta var başka bir durum yoksa 5+1 de bebek gözükmemesi gayet normal.

Dimi ben de öyle düşündüm kendimce. Netice de her gün yeni bir çalışma oluyor icerde.Baska hiç bisey demedi kesenin düzeni ile ilgili falan beklemeye geçtim mecbur
Fotoğraf verdi mi canım

Kızlar hamilelikte takviye kullanan var mı bende biraccık anksiyete var geçen ay panik atak geçirmiştim iki kere sonra rhodiola diye bi takviyeye başlamıştım. Çok iyi gelmişti ama şu an kullanamıyorum tabii ki 😭 druma sorucam ama biraz baktım bir araştırma yok hamilelerle ilgili o yüzden kullandırmaz sanırım drumda. Safran kullananlar varmış hamilelikte var mı bu tarz sakinleştirici doğal bitkisel takviye kullanan :KK14:

Kızlar hamilelikte takviye kullanan var mı bende biraccık anksiyete var geçen ay panik atak geçirmiştim iki kere sonra rhodiola diye bi takviyeye başlamıştım. Çok iyi gelmişti ama şu an kullanamıyorum tabii ki 😭 druma sorucam ama biraz baktım bir araştırma yok hamilelerle ilgili o yüzden kullandırmaz sanırım drumda. Safran kullananlar varmış hamilelikte var mı bu tarz sakinleştirici doğal bitkisel takviye kullanan :KK14:
Canim benim sinirsel tasikardim var, panik atağımın bana hediyesi. Yillardir tasikardi ilaci iciyordum, bir hafta oldu biraktim besinci haftaya girmeden. Kardiyologum asla onermedi, cok cok zorda hissedersen beloc icebilirsin biraz olsun sakinlestirir carpintini optimize eder demisti. Ama ona bile korkudan elim gitmiyor. O yuzden sanmiyorum cok cok kotu durumda degilsen bir ilac verilebilsin. Hos gebelikte mecbur kalinirsa kullanilan psikiyatrik ilaclar bile varmis ama iyice sorusturmaninizi oneririm kullanmadan once

Canim benim sinirsel tasikardim var, panik atağımın bana hediyesi. Yillardir tasikardi ilaci iciyordum, bir hafta oldu biraktim besinci haftaya girmeden. Kardiyologum asla onermedi, cok cok zorda hissedersen beloc icebilirsin biraz olsun sakinlestirir carpintini optimize eder demisti. Ama ona bile korkudan elim gitmiyor. O yuzden sanmiyorum cok cok kotu durumda degilsen bir ilac verilebilsin. Hos gebelikte mecbur kalinirsa kullanilan psikiyatrik ilaclar bile varmis ama iyice sorusturmaninizi oneririm kullanmadan once
Anladım benimde taşikardi oluyor anksiyeteden hepsi 😕 hamilelikten öncede ilaç kullanmak istememiştim rhodiola bitki özü takviye olarak reçetesiz satılıyor çok iyi gelmişti ama şimdi kullanamam sanırım…safranı araştırıcam bi druma da danışıcam belki onu kullanabilirim.

Bir de yarın 11 yetişkin 4 çocuk misafir alıcam iftara hangi dötüme güvendim bilmiyorum:KK49: çorba önerisi olan var mı klasik mercimek vs yapmayayım istiyorum🤣🤣

Back
X