Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada sorum kaynadı yukarda bilen yok mu bu testlerin zaman sınırı var mı niye istemedi ki doktor anlamadım ben de sormayı unuttum

Bu arada sorum kaynadı yukarda bilen yok mu bu testlerin zaman sınırı var mı niye istemedi ki doktor anlamadım ben de sormayı unuttum
Bende keseyi görünce kan tahlili istedi, süresi var mı bilmiyorum haftaya cuma versem olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi

3. Gebelikle bende buradayım gibi çok taze öğrendiğim için emin konuşamıyorum. Diğer iki kızımda da tüm süreci buradan takip etmiştim. Herkese hayırlı olsun bebişleri.
Haziran sonu gösteriyor benim takvim

Son adet tarihim 9 eylül
7 Ekim'de 214
9 Ekim'de 438
18 Ekim'de 1341 çıktı
21 Ekim'de doktor randevum var hayırlısı inşaAllah.
Şu an 5 hafta 6 günlüğüm

Kesen dolu canım maşallah sağlıkla büyüsün merakını gidermiş oldun bu sayede az daha geç git kontrole artık kalp sesini alırsın bi dahakine kese boyun en son kaçtı hatırlıyo musun
Teşekkur ederim tek cevap veren kisi sen oldun, kese boyu daha hic olculmedi ilk gittigimde cok erkenei cunku :) pazartesi asil ilk randevum sayilir kadin doguma

Son adet tarihim 9 eylül
7 Ekim'de 214
9 Ekim'de 438
18 Ekim'de 1341 çıktı
21 Ekim'de doktor randevum var hayırlısı inşaAllah.
Şu an 5 hafta 6 günlüğüm
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah ilk bebeğiniz mi ?

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah ilk bebeğiniz mi ?
Bu 2.ilki 6 haftalıkken kalp atışını duyduk ama gecesinde kanama oldu bebeğin kalbi durmuştu. Arada kanama falan oluyordu bundan şükür kanama yok ama beta yavaş yükseliyor doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Pazartesi randevum var ama benim umudum kalmadı

Eskiden kanda çıkınca kan idrar tahlili isterdi şimdi sistem değişti galiba kalp atışı duymadan hiç bir şey yapmıyorlar keseyi gördü benim 16 gün sonra gel dedi yani ay sonu enfeksiyon filan var mı ? diye de bakmadı hiç garip geldi bana siz de nasıl
birde bazıları devamlı beta baktırıyor doktor mu istiyor , neden devamlı bakılıyor düşük de yükseliyor diye mi bakılıyor

Allah'tan unut kesilmez iyi düşünün iyi olsun inşallah her şey

Benim doktorum 2 günde bir artış takibi yapcagız dedi Beta takibi yaptık . Sonra çağırdı . keseyi gördü tüm kanları aldı. Sanırım doktordan doktora değişiyor. Ama ilk 10 hafta alınması gerekiyor diye duymustum . Çünkü allah korusun aksi birşey olursa gözlem altında tutmak için .ben doktorumun yaptıgını söyledim . sağlık ocagı enabızda göremedi aynı testleri tekrar yaptı .Sağlık ocagı tümünü yapıyor bilginiz olsun

Teşekkur ederim tek cevap veren kisi sen oldun, kese boyu daha hic olculmedi ilk gittigimde cok erkenei cunku :) pazartesi asil ilk randevum sayilir kadin doguma
Kadın doğum bakar ölçüme tabi gerçi bebeği ölçerler artık maşallah canım

Hayırlısı olsun HoşgeldinizHepimiz için sağlıkla olsun

Öyle düşünme lütfen her şey Rabbimden Sen kötü kalpli herkese kulağını kapat

Benim de 6+3 olcak salı doktor cagırdı ama duyamazsam strese girecem diye korkuyorum
Benim doktorum çarşamba keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi kalp atılı için . 7+3 falan olcak gittiğimde. Doktorum daha erkende duyulur ama duyulmayınca anneler çok strese giriyor o yüzden erkene randevu vermicem dedi

Benim doktorum henüz keseyi görmeden kandan çıkınca hemen o testler için kan istedi. Bi süresi yoktur diye düşünüyorum doktoeun telefon numarası var ise sorun isterseniz

Kızlar süt içiyor musunuz??? Hamilelikte süt içmenin öneminden her yerden bahsediliyor. Fakat aynı zamanda gününüzdeki sütlerin zararlı olduğu vücuda hiçbir faydası olmadığı da söyleniyor. Napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…