Sadece eş ise yine iyi ben herkese sinir oluyorum normalde insancıl biriyim severim insanları şimdi kimseyi göresim edesim yok ne yapsalar batıyor zatenBu arada hanımlar kocama acayip gıcık oluyorum ya.adamın her şeyi battı bugün bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece eş ise yine iyi ben herkese sinir oluyorum normalde insancıl biriyim severim insanları şimdi kimseyi göresim edesim yok ne yapsalar batıyor zatenBu arada hanımlar kocama acayip gıcık oluyorum ya.adamın her şeyi battı bugün bana
Güzel haberlerle gelin inşallahİnşallah yarın gideceğim
Bende keseyi görünce kan tahlili istedi, süresi var mı bilmiyorum haftaya cuma versem olur mu dedim olur sıkıntı yok dediBu arada sorum kaynadı yukarda bilen yok mu bu testlerin zaman sınırı var mı niye istemedi ki doktor anlamadım ben de sormayı unuttum
Teşekkur ederim tek cevap veren kisi sen oldun, kese boyu daha hic olculmedi ilk gittigimde cok erkenei cunku :) pazartesi asil ilk randevum sayilir kadin dogumaKesen dolu canım maşallah sağlıkla büyüsün merakını gidermiş oldun bu sayede az daha geç git kontrole artık kalp sesini alırsın bi dahakine kese boyun en son kaçtı hatırlıyo musun
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah ilk bebeğiniz mi ?Son adet tarihim 9 eylül
7 Ekim'de 214
9 Ekim'de 438
18 Ekim'de 1341 çıktı
21 Ekim'de doktor randevum var hayırlısı inşaAllah.
Şu an 5 hafta 6 günlüğüm
Bu 2.ilki 6 haftalıkken kalp atışını duyduk ama gecesinde kanama oldu bebeğin kalbi durmuştu. Arada kanama falan oluyordu bundan şükür kanama yok ama beta yavaş yükseliyor doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Pazartesi randevum var ama benim umudum kalmadıHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah ilk bebeğiniz mi ?
Allah'tan unut kesilmez iyi düşünün iyi olsun inşallah her şeyBu 2.ilki 6 haftalıkken kalp atışını duyduk ama gecesinde kanama oldu bebeğin kalbi durmuştu. Arada kanama falan oluyordu bundan şükür kanama yok ama beta yavaş yükseliyor doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Pazartesi randevum var ama benim umudum kalmadı
İnşaAllahAllah'tan unut kesilmez iyi düşünün iyi olsun inşallah her şey
Benim doktorum 2 günde bir artış takibi yapcagız dedi Beta takibi yaptık . Sonra çağırdı . keseyi gördü tüm kanları aldı. Sanırım doktordan doktora değişiyor. Ama ilk 10 hafta alınması gerekiyor diye duymustum . Çünkü allah korusun aksi birşey olursa gözlem altında tutmak için .ben doktorumun yaptıgını söyledim . sağlık ocagı enabızda göremedi aynı testleri tekrar yaptı .Sağlık ocagı tümünü yapıyor bilginiz olsunEskiden kanda çıkınca kan idrar tahlili isterdi şimdi sistem değişti galiba kalp atışı duymadan hiç bir şey yapmıyorlar keseyi gördü benim 16 gün sonra gel dedi yani ay sonu enfeksiyon filan var mı ? diye de bakmadı hiç garip geldi bana siz de nasıl
birde bazıları devamlı beta baktırıyor doktor mu istiyor , neden devamlı bakılıyor düşük de yükseliyor diye mi bakılıyor
Kadın doğum bakar ölçüme tabi gerçi bebeği ölçerler artık maşallah canımTeşekkur ederim tek cevap veren kisi sen oldun, kese boyu daha hic olculmedi ilk gittigimde cok erkenei cunku :) pazartesi asil ilk randevum sayilir kadin doguma
Hayırlısı olsun HoşgeldinizHepimiz için sağlıkla olsun3. Gebelikle bende buradayım gibi çok taze öğrendiğim için emin konuşamıyorum. Diğer iki kızımda da tüm süreci buradan takip etmiştim. Herkese hayırlı olsun bebişleri.
Haziran sonu gösteriyor benim takvim
Öyle düşünme lütfen her şey Rabbimden Sen kötü kalpli herkese kulağını kapatBu 2.ilki 6 haftalıkken kalp atışını duyduk ama gecesinde kanama oldu bebeğin kalbi durmuştu. Arada kanama falan oluyordu bundan şükür kanama yok ama beta yavaş yükseliyor doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Pazartesi randevum var ama benim umudum kalmadı
Benim doktorum çarşamba keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi kalp atılı için . 7+3 falan olcak gittiğimde. Doktorum daha erkende duyulur ama duyulmayınca anneler çok strese giriyor o yüzden erkene randevu vermicem dediBenim de 6+3 olcak salı doktor cagırdı ama duyamazsam strese girecem diye korkuyorum
İnşaAllah teşekkürlerÖyle düşünme lütfen her şey Rabbimden Sen kötü kalpli herkese kulağını kapat
Benim doktorum henüz keseyi görmeden kandan çıkınca hemen o testler için kan istedi. Bi süresi yoktur diye düşünüyorum doktoeun telefon numarası var ise sorun istersenizBu arada sorum kaynadı yukarda bilen yok mu bu testlerin zaman sınırı var mı niye istemedi ki doktor anlamadım ben de sormayı unuttum