Sabitleme yapmıyor ki kentte
Su an 390 cıktıEn son betan neydi ? 2000 den önce gözükmez kese
Büyük köklğ hastanelerde yaşanmaz diye avutuyorum kendimiBen nasıl güvenip doğum yapcam ya nilerek yoğun bakıma alırlarsa yada gerçekten çocuk küveze alınması gerekirse doktorlara güvenmezsem .. Allahım çok korkunçç
Arkadaşlar sürekli soru soruyorum kusura bakmayıncevaplarınız için hepiniz teşekkür ederim .
Benim gibi çalışan arkadaşlar gripten korunmak için neler yapıyorsujuz ? Malum havalar soğudu ve herkes hastalanmaya başkadı. İş yerimde bu sabah öksürenler hapşıranlar var . Bütün kışta böyle geçecek belli ki biri iyileşiyor öteki hastalanıyor. Biz nasıl korunacaz ? Ben gebeliğimi henüz kimseye söylemedim kalp atışını duyduktan sonra söyleyeceğim. Ama bugün tedirgin oldum çalışma arkadaşlarımın hasta oluşundan
Kızlar hemen tavuk suyu çorba ya da tavuk suyuna yahni yapın mis gibi limonlu için anında toplarBenim kızım bir haftadır hasta öksürüyor mecburen onla yattım ve kaçınılmaz son oldu burnum akmaya başladı ıhlamur içiyorum meyve yiyorum ve işten gelince dinleniyorum yapacak çok bişey yok maalesef hamilelikte
Bu testleri geçende doktoruma sordum şu an için gerek yok dedi, ama benim de aklıma takılı kaldılar ister istemez.Aşko ıgg pozitifse daha once geçirmişsin, ıgm pozitifse su an geçiriyorsun demekmiş o yüzden adivite yapmışlar ona göre su an olup olmadıgı netleşecekmiş bi de beta aldı. Alttan muayene yaptı 4+5 mişim ve kese olabilecek bi yapı var dedi
Bebeğim bana da erken dediler ama ben önden istedim cunku ben biraz garanticiyimBu testleri geçende doktoruma sordum şu an için gerek yok dedi, ama benim de aklıma takılı kaldılar ister istemez.
Hadi gözün aydın kuzuBebeğim bana da erken dediler ama ben önden istedim cunku ben biraz garanticiyiminşallah temiz cıkar bakalım beta dün 117 di bugün 390 cıktı
TebriklerKızlar merhabalar yeni gebeliğimi öğrendim ve öğrendiğim zamandan beri afedersiniz inanılmaz kabızlık var sizce bu normal mi ve çözüm ya da önerileriniz var mı
Bol bol içiyorum hatta hamile kaldığımdan beri normal zamanlarımdan daha çok su İçesim geliyor sürekli sıcak bastığı için ve dilim damağım kuruyor sürekli içim yanıyor hep buz gibi su İçesim geliyor bol içiyorum ama bilmiyorum mahvoldum hiç böyle olmamıştım inanılmaz derece zorluyor beni bu sefer de kasıklarım hali ile zorlanıyor korkuyorum bebeğe birşey olucak diyeTebrikler
bol bol su içmelisin ben 2,5 lt den şimdi 3 lt çıkarttım
Çok güzel maşallah balım işte iyi gidiyor mrk etme sen herşry yolundaBebeğim bana da erken dediler ama ben önden istedim cunku ben biraz garanticiyiminşallah temiz cıkar bakalım beta dün 117 di bugün 390 cıktı
Kalp atışından sonra rutin tahlillerde bakılırBen bu söylediğiniz testleri ilk defa duydum doktorunuz mu yönlendirdi nasıl yaptırdınız rutin kan tahlillerinde bakılıyor mu bunlara henüz kalp atışı duyulmadığı için benden hiç kan almadılar
Kızlar bi kelle paça çorbası içsem bebeğe zararlı olurmu. Sarımsaklı sarımsaklı canım çekti valla
Ben işkembe içiyorum 2 gündür kendiniz yapıyorsanız ya da güvendiğiniz bir yerse sorun olmaz bence önceki hamileliğimde ben rüyamda böbrek görmüştüm kalktığımda ev buram buram böbrek kokuyordu mecburen bulup yedim zaten sonra da ağzıma sürmedimKızlar bi kelle paça çorbası içsem bebeğe zararlı olurmu. Sarımsaklı sarımsaklı canım çekti valla