Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Bu gaz oluşmasın diye mi yoksa kolay çıkarmak için mi?
Bende bir şey farkettim, sırt üstü dümdüz yatınca, bebek bağırsaklara baskı yaptığı için direk gaz çıkartıyorsunuz. Tek ihtiyacınız mahrem bi ortam uzun süre yatmaya da gerek yok

İkisi için de iyi. Yani gaz oluştuysa böyle 1 fincan çayını içmek yeterli, yemeklere eklersek de olmadan önce engelliyor. Mesela mercimek, kurufasulye çok gaz yapar ama pişirirken ya da tabağımıza az biraz kimyon eklersek gazını önlemiş oluruz. Tabi ki çok aşırıya kaçılmamalı. Her gün kimyon çayı içmekten bahsetmiyorum. Her şeyin fazlasının kötü bir yan etkisi olabilir. İhtiyaç durumunda kullanmak iyi.

Kesinlikle benim elim ayagim kimyon biraz da limon damlatiyoeum o da iyi geliyor

Kızlar beşik vs kurdunuz mu ? Genel olarak dolabını vs düzenleyip hazırladınız mı? Ben ctesi 30 haftalık olacağım . 30 dan sonra artık hazırlarım diye düşündüm. Kıyafetler vs yıkayıp ütüleyip yerleştirmek için erken mi? Yine kirlenir mi çekmecede

Kimyon hamilelikte dikkatli kullanmak lazım diye okumuştum bir yerde

Kirlenmez bence. İlerleyen haftalarda yorgunluk hissi artacağı için şimdiden hazırlamak kolaylık olur Ben beşik ve bebek arabasını eşimin ofisine bıraktırdım evde yer olmadığı için. Sona doğru eve getirip kurarız. Ama kıyafetlerini ben de sizin gibi bir-iki hafta içinde yavaş yavaş hazırlamaya başlayacağım.

Evet bende yalnızım ailem farklı şehirde. İyice ağırlaşmadan halledeyim istiyorum

Henüz beşiğini kurmadık. Onu kurmak max yarım saat zaten. Ama içine yatağı, alezi, nevresimi vs hazırlanacağı için 35. haftadan sonra kurarız

Eşyalarını yıkayıp ütülemeye 32. hafta itibari ile başlamayı düşünüyorum Allah izin verirse. Dolapta tozlanmaz, temiz temiz durur.

Ben 29. haftada bile ağırlaştığımı hissediyorum. Daha geçe bırakmayı düşünmüyorum. Enerjimiz varken halletmeliyiz bence. Hem kafamız da rahat olur

Ben de haftaya yavas yavas dolaplarin icini silmekle baslayiop, çamaşırlari da sonrasinda yikamak istiyorum. Belki guzelce bir ortuyle sararim tozlanmasin diye. Hem ne olacagi belli olmaz gibi geliyor, son ana birakmak geriyor, hem de simdi daha rahat hareket ediyorum diye halletmek istiyorum. Gecen sefer hastane cantasi bile 32-33 gibi hazirdi

Böyle okuyunca stres oldum. Ben daha ne beşik aldım, ne kıyafet ama ütüyü falan son zamana bırakmayın çok zor oluyor. Ben 32 yi bekliyorum rapor alıp evde olacağım hergün yavaş yavaş yaparım diyorum. Bence en azından bir iki kat yapılmalı, nolur nolmaz diye kenarda.

Bugün açlık tokluk kan alımı yaptırdım, idrar tahlili de yapıldı. Henüz sonuçlar çıkmadı ama doktor ultrasonda bebeğin suyunun sınırda olduğunu söyledi, tatlılar, hamurişleri ve özellikle meyveyi kesmemi söyledi. Meyve hafif sanılıyor ama çok şeker içeriyor şu an size iyi gelmez dedi. Bebeğin başı henüz yukarda. Zaten dün bütün gece aşağıda tekmelerini hissetmiştim. Şu an için normal, 35. Haftaya kadar aşağı iner dedi. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.

Ya kızlar ben bir kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Böyle nasıl desem aşırı keyifsizim. Ağlayasım var, herşey gözüme batıyor. Hiç bir şey yapmak istemiyorum bütün gün boş boş oturuyorum, elimde telefon reels videoları izliyorum. Sonra buna da vicdan azabı çekiyorum. Yapacak çok iş var ama canım istemiyor, hiç bi şey keyif vermiyor. İçimde bi boşluk evde 9 yaşında kızım var onun da tatil ve o da sıkılıyor. Vicdan azabı çekiyorum ama ilgilenesim de gelmiyor enerjim yok. Şu an varlığım bile yük gibi geliyor kendime. Sizi de bunalttıysam özür dilerim ama öyle işte

Evet onu ben de farkettim

ben hep yattığım için annemler halledicek kısmet ise. Beşik alınacak. Bi de ıvır zıvır alınır. Kıyafet oğlumun bebrkliklerini yıkarız. Erken doğum riskim olduğu için başlasam iyi olur sanki,

Ya kızlar benim kafama bir şey takıldı doğuma şimdi ben normalde Medicana Kadıköy Hastanesi’ne gireceğim ve sezeryan olacağım fakat babalar girebiliyor mu 2021’de doğum yaptigimda babalar giremiyordu ama o zaman Pandemi vardı acaba değişti mi,?

Canım benim bildiğim sezeryana kimseyi almadıkları. Ama yine de gittiğinde doktoruna sorabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…