- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #10.601
Bu gaz oluşmasın diye mi yoksa kolay çıkarmak için mi?Arkadaşlar gaz sıkıntısı yaşayanlara kimyon çayı öneririm. 1 dolu çay kaşığı kimyonu 1 bardak kaynar suya demleyin için. Bayağı rahatlatıyor. Bebek doğduktan sonra da sütten bebeğe gaz geçmesin diye kimyon çayı işe yarıyordu.
İkisi için de iyi. Yani gaz oluştuysa böyle 1 fincan çayını içmek yeterli, yemeklere eklersek de olmadan önce engelliyor. Mesela mercimek, kurufasulye çok gaz yapar ama pişirirken ya da tabağımıza az biraz kimyon eklersek gazını önlemiş oluruz. Tabi ki çok aşırıya kaçılmamalı. Her gün kimyon çayı içmekten bahsetmiyorum. Her şeyin fazlasının kötü bir yan etkisi olabilir. İhtiyaç durumunda kullanmak iyi.Bu gaz oluşmasın diye mi yoksa kolay çıkarmak için mi?
Bende bir şey farkettim, sırt üstü dümdüz yatınca, bebek bağırsaklara baskı yaptığı için direk gaz çıkartıyorsunuz. Tek ihtiyacınız mahrem bi ortamuzun süre yatmaya da gerek yok
Kesinlikle benim elim ayagim kimyonArkadaşlar gaz sıkıntısı yaşayanlara kimyon çayı öneririm. 1 dolu çay kaşığı kimyonu 1 bardak kaynar suya demleyin için. Bayağı rahatlatıyor. Bebek doğduktan sonra da sütten bebeğe gaz geçmesin diye kimyon çayı işe yarıyordu.
Kimyon hamilelikte dikkatli kullanmak lazım diye okumuştum bir yerdeArkadaşlar gaz sıkıntısı yaşayanlara kimyon çayı öneririm. 1 dolu çay kaşığı kimyonu 1 bardak kaynar suya demleyin için. Bayağı rahatlatıyor. Bebek doğduktan sonra da sütten bebeğe gaz geçmesin diye kimyon çayı işe yarıyordu.
Kirlenmez bence. İlerleyen haftalarda yorgunluk hissi artacağı için şimdiden hazırlamak kolaylık olurKızlar beşik vs kurdunuz mu ? Genel olarak dolabını vs düzenleyip hazırladınız mı? Ben ctesi 30 haftalık olacağım . 30 dan sonra artık hazırlarım diye düşündüm. Kıyafetler vs yıkayıp ütüleyip yerleştirmek için erken mi? Yine kirlenir mi çekmecede
Evet bende yalnızım ailem farklı şehirde. İyice ağırlaşmadan halledeyim istiyorumKirlenmez bence. İlerleyen haftalarda yorgunluk hissi artacağı için şimdiden hazırlamak kolaylık olurBen beşik ve bebek arabasını eşimin ofisine bıraktırdım evde yer olmadığı için. Sona doğru eve getirip kurarız. Ama kıyafetlerini ben de sizin gibi bir-iki hafta içinde yavaş yavaş hazırlamaya başlayacağım.
Henüz beşiğini kurmadık. Onu kurmak max yarım saat zaten. Ama içine yatağı, alezi, nevresimi vs hazırlanacağı için 35. haftadan sonra kurarızKızlar beşik vs kurdunuz mu ? Genel olarak dolabını vs düzenleyip hazırladınız mı? Ben ctesi 30 haftalık olacağım . 30 dan sonra artık hazırlarım diye düşündüm. Kıyafetler vs yıkayıp ütüleyip yerleştirmek için erken mi? Yine kirlenir mi çekmecede
Ben de haftaya yavas yavas dolaplarin icini silmekle baslayiop, çamaşırlari da sonrasinda yikamak istiyorum. Belki guzelce bir ortuyle sararim tozlanmasin diye. Hem ne olacagi belli olmaz gibi geliyor, son ana birakmak geriyor, hem de simdi daha rahat hareket ediyorum diye halletmek istiyorum. Gecen sefer hastane cantasi bile 32-33 gibi hazirdiKızlar beşik vs kurdunuz mu ? Genel olarak dolabını vs düzenleyip hazırladınız mı? Ben ctesi 30 haftalık olacağım . 30 dan sonra artık hazırlarım diye düşündüm. Kıyafetler vs yıkayıp ütüleyip yerleştirmek için erken mi? Yine kirlenir mi çekmecede
Iki doktorum da bana icebilirsin dedi hemen hemen her gun iciyorum, tabi miktarina her kosulda dikkat ediyorumKimyon hamilelikte dikkatli kullanmak lazım diye okumuştum bir yerde
Evet aşırıya kaçılmamalı. Her gün her gün düzenli alınacak bir şey değil, rahatsız hissettiğimizde ya da mercimek kurufasulye gibi çok gazlı şeyler yediğimizde alabiliriz.Kimyon hamilelikte dikkatli kullanmak lazım diye okumuştum bir yerde
Böyle okuyunca stres oldum. Ben daha ne beşik aldım, ne kıyafetKızlar beşik vs kurdunuz mu ? Genel olarak dolabını vs düzenleyip hazırladınız mı? Ben ctesi 30 haftalık olacağım . 30 dan sonra artık hazırlarım diye düşündüm. Kıyafetler vs yıkayıp ütüleyip yerleştirmek için erken mi? Yine kirlenir mi çekmecede
Evet onu ben de farkettimBu gaz oluşmasın diye mi yoksa kolay çıkarmak için mi?
Bende bir şey farkettim, sırt üstü dümdüz yatınca, bebek bağırsaklara baskı yaptığı için direk gaz çıkartıyorsunuz. Tek ihtiyacınız mahrem bi ortamuzun süre yatmaya da gerek yok
ben hep yattığım için annemler halledicek kısmet ise. Beşik alınacak. Bi de ıvır zıvır alınır. Kıyafet oğlumun bebrkliklerini yıkarız. Erken doğum riskim olduğu için başlasam iyi olur sanki,Kızlar beşik vs kurdunuz mu ? Genel olarak dolabını vs düzenleyip hazırladınız mı? Ben ctesi 30 haftalık olacağım . 30 dan sonra artık hazırlarım diye düşündüm. Kıyafetler vs yıkayıp ütüleyip yerleştirmek için erken mi? Yine kirlenir mi çekmecede
Öncesinde doktorun rapor yazması gerekiyo diye biliyorum bende bu cuma günü yaptıricam iğne ama doktorum rapor yazcagini söyledi biz temin edip öyle yaptırıyoruz sanırımKızlar kan uyuşmazlığı iğnesi ni Acilde vurdurabilir miyim ?
Canım benim bildiğim sezeryana kimseyi almadıkları. Ama yine de gittiğinde doktoruna sorabilirsin canım.Ya kızlar benim kafama bir şey takıldı doğuma şimdi ben normalde Medicana Kadıköy Hastanesi’ne gireceğim ve sezeryan olacağım fakat babalar girebiliyor mu 2021’de doğum yaptigimda babalar giremiyordu ama o zaman Pandemi vardı acaba değişti mi,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?