- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #10.661
Merhaba ben magvital 365 mg kullanıyorum hap şeklinde değil suda eritiyorsun içiyorsunGünaydın kızlar. Az önce baldırıma giren krampla uyandım. Dün sabah da diğer bacağıma girmişti. Burada bunun için magnezyum içtiğinizi görüyorum
Şöyle ki ben hap yutamıyorum. Sadece küçükse yutabiliyorum
Kullandığınız magnezyumların boyutları küçükse isimlerini paylaşabilir misiniz? Doktoruma danışıp kullanmak istiyorum. Canım çok yandı
Merhaba ben magosit kullanıyorum günde 1 kere bir de Kızılay'ın erzincan serisini tavsiye ederim günde 1 tane içiyorum magnezyum değeri en yüksek maden suyu oymus doktorum tavsiye etmisti adım attirmayan bı siyatik ağrısı çekiyodum çok şükür ikisini kullanmaya başladığımdan daha kaliteli geçirmeye başladım hamileligimi hapın görüntüsünü aşağıya koyuyorum umarım kullanabileceğiniz bi haptir şimdiden geçmişler olsunGünaydın kızlar. Az önce baldırıma giren krampla uyandım. Dün sabah da diğer bacağıma girmişti. Burada bunun için magnezyum içtiğinizi görüyorum
Şöyle ki ben hap yutamıyorum. Sadece küçükse yutabiliyorum
Kullandığınız magnezyumların boyutları küçükse isimlerini paylaşabilir misiniz? Doktoruma danışıp kullanmak istiyorum. Canım çok yandı
Bu işin doğasında kirlenmek var ifadeniz tam yerine oturdu.Mesela her kadının suyu doğum öncesinde gelmeyebiliyor ve keseyi doktor patlatabiliyor. Düşünün ki su dolu bir balon patlarsa nasıl her yere sıçrar, aynı şekilde orada bulunan doktor ebe hepsinin üstü bulanık bir suyla ıslanabiliyor. Ama zaten onlar da ona uygun giyiniyor, yanınıza grand tuvaletle gelmiyorlar.
Ben ilk doğumumda yapmıştım. Bilinçli bi şekilde olmadı tabiki. Ama o ıkınma sürecinde yaşandı öyle birşey. Drun yüzü bile değişmemişti. O yüzden bende takmamıştım açıkçası. İkincide başıma öyle bişey gelmedi. Bunda da olmaz inş diyelim
Ne tatlısınız fotoğrafını da eklemişsiniz :)Merhaba ben magosit kullanıyorum günde 1 kere bir de Kızılay'ın erzincan serisini tavsiye ederim günde 1 tane içiyorum magnezyum değeri en yüksek maden suyu oymus doktorum tavsiye etmisti adım attirmayan bı siyatik ağrısı çekiyodum çok şükür ikisini kullanmaya başladığımdan daha kaliteli geçirmeye başladım hamileligimi hapın görüntüsünü aşağıya koyuyorum umarım kullanabileceğiniz bi haptir şimdiden geçmişler olsun
Merhaba ben pazartesi sabah 28. hafta sonu iğnemi olmam gerekiyordu ama akşam yediğim portakallı kek alerji yaptığı için doktor alerjimin bitmesini beklememi söyledi.7 martda indrect Coombs testim negatif çıktı. Dün testi tekrarladım sonuç çıkmadı daha. Doktor 32 haftaya kadar vurula bilir diyor. 2 çocuğumda da 28 haftada vurulmuştumMerhaba,
Kan uyuşmazlığı iğnesi olacaklardan bilgi rica ederim.
Doktorunuz en son kaçıncı haftaya kadar olabileceğini söyledi?
O an bir kargasa ortamı oluyor zaten kaka maka dusunemiyorsun bişey yapsanda görmüyorsun zaten onlar alttan hallediyor boşuna stres yapmayın o konudaAslında yıllar önce bir kaybım olmuştu. Ona bağlı iç kanama geçirirken işyerinde fenalaştım, apar topar en yakındaki hastaneye yetiştirdiler. O kadar hazırlıksızdım ki... Olabilebileceğim en kirli halimdeydim, öyle söyleyeyim. O gün tam beş farklı doktor gelip vajinal muayene gerçekleştirmişti. Defalarca, biri gidiyor öbürü geliyor, ben o pozisyonda kımıldamadan duruyorum saatlerce... Bir ara doktorlardan özür dilediğimi, hazırlıksız olduğum için kusuruma bakmamalarını rica ettiğimi hatırlıyorum. Bunların şu an hiçbir önemi yok, siz rahat olun demişti bir doktor. Çok efendi bir tanesi de ben size hiç bakmıyorum, ekrana bakıyorum, nolur üzülmeyin demişti. O gün bile geçtiyse bir şekilde bu da geçer diyelim :)
Merhaba ben yarın 28+5 te kan uyuşmazlığı ignesi olucam doktorum özellikle 28.haftaya ayarlamisti son randevumuzda bana hiç hafta aralığı verilmemişti sağlık ocağı kendi doktorum hep 28.haftada yapilacak herhangi bi kanama vs durumu olmadıkça demişlerdiMerhaba,
Kan uyuşmazlığı iğnesi olacaklardan bilgi rica ederim.
Doktorunuz en son kaçıncı haftaya kadar olabileceğini söyledi?
Merhaba ben yarın 28+5 te kan uyuşmazlığı ignesi olucam doktorum özellikle 28.haftaya ayarlamisti son randevumuzda bana hiç hafta aralığı verilmemişti sağlık ocağı kendi doktorum hep 28.haftada yapilacak herhangi bi kanama vs durumu olmadıkça demişlerdi
Teşekkür ederim bilgileriniz içinMerhaba ben pazartesi sabah 28. hafta sonu iğnemi olmam gerekiyordu ama akşam yediğim portakallı kek alerji yaptığı için doktor alerjimin bitmesini beklememi söyledi.7 martda indrect Coombs testim negatif çıktı. Dün testi tekrarladım sonuç çıkmadı daha. Doktor 32 haftaya kadar vurula bilir diyor. 2 çocuğumda da 28 haftada vurulmuştum
Peki testi yaptırdınızmı? 7 martla yaptırdığımı doktorum istedi. Ama dün kendim tekrar kan verdim. Doktoruma sordum kendin bilirsin dedi. İğneni biran önce vurulsamda rahatlasam artık.Teşekkür ederim bilgileriniz içingenel bilgi hep 28. Hafta yönünde. Ancak benim doktorum neredeyse 32. Haftada yapacak. Çok çok endiseliyim
Ne yaptilar ne yapmadilar hiçbir fikrim yok. Yurtdisindayim. Kan aliyorlar sorun varsa arariz deniyor. 1 hafta geçti aramadilar. Hadi dedim bir arayip sorayım bebeğin rhesus testi ne cikti rh negatif mi pozitif mi ona bakilacakti. Pozitifmiş.Peki testi yaptırdınızmı? 7 martla yaptırdığımı doktorum istedi. Ama dün kendim tekrar kan verdim. Doktoruma sordum kendin bilirsin dedi. İğneni biran önce vurulsamda rahatlasam artık.
Ben kırkı cikmadan düşünüyorum yeğenimi de o vakitler yapmıştılar rahat geçmişti çabuk iyileşti ve 40a kadar acıyı daha az hissediyorlarmış diyorlar ne kadar doğru bilemiyorumErkek bebek bekleyenler, sünneti ne zaman düşünüyorsunuz? Doğar doğmaz yaptıranlar var, bu konuda fikirleriniz neler?
Evet gerçekten sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil. Yeri geliyor basur kabızlık tedavisinde doktorlar zorlu müdahaleler sonucunda dışkıyı tahliye edebildikleri için kendileriyle gurur bile duyuyorlar. O yüzden tuvaletmiş, kılmış, tüymüş, temizmiş, pismiş bunlar basit şeyler.Aslında yıllar önce bir kaybım olmuştu. Ona bağlı iç kanama geçirirken işyerinde fenalaştım, apar topar en yakındaki hastaneye yetiştirdiler. O kadar hazırlıksızdım ki... Olabilebileceğim en kirli halimdeydim, öyle söyleyeyim. O gün tam beş farklı doktor gelip vajinal muayene gerçekleştirmişti. Defalarca, biri gidiyor öbürü geliyor, ben o pozisyonda kımıldamadan duruyorum saatlerce... Bir ara doktorlardan özür dilediğimi, hazırlıksız olduğum için kusuruma bakmamalarını rica ettiğimi hatırlıyorum. Bunların şu an hiçbir önemi yok, siz rahat olun demişti bir doktor. Çok efendi bir tanesi de ben size hiç bakmıyorum, ekrana bakıyorum, nolur üzülmeyin demişti. O gün bile geçtiyse bir şekilde bu da geçer diyelim :)
Bana da mantıklı geliyor aslında. Henüz hiç araştırmadım gerçiBen kırkı cikmadan düşünüyorum yeğenimi de o vakitler yapmıştılar rahat geçmişti çabuk iyileşti ve 40a kadar acıyı daha az hissediyorlarmış diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum
Bu benbenim gibi şimdiden market, avm gezemeyen var mı? Az önce bi yarım saat gezmişimdir şiddetli kasık ve bacak ağrısıyla çıkıp oturmak zorund kaldım. Normalde evde de sık sık ayaktayımdır ama aralıksız kalınca mı oldu bebek yük mü bindirdi ne oldu anlamadım ama diğer insanlar böyle olmuyordu sanki ya. Ben şimdiden elendim, ayakta çok duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?