- 8 Ekim 2020
- 2.319
- 3.538
- 83
- 30
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #10.401
İyiyim ama bebek çok hareketli olunca karnım sertleşiyor. ahnen dediğin gibi bakcam duruma göre. Kabızım ya aynı zamanda onunda etkisi vardır diye düşünüyorumYarın geçmez ise bi doktora görün istersen canım. Şimdi nasılsın?
Ben de 28. Haftadayım benimki de makat pozisyonunda döner dedi ekstra bir şey söylemediKızlar hangi haftalardasınız bebek baş aşağı hangi hafta döner benim bugün 28+0 doktor kontrolümde makat pozisyonunda görünüyordu baş aşağı ne zaman döner
Doktorum havuç suyu önerdi suyum azalmasın diye şuan normal doğuma uygun pozisyonda değil dönmesini beklicez dedi
Benimde öyle özellikle birkaç gündür uykumu bölüyor alarmdan önce uyandırıyor vsKızlar bebekleriniz çok hareketli mi ? Bazen gece uyutmuyor beni bu normal mi yahu ?
EvetKızlar bebekleriniz çok hareketli mi ? Bazen gece uyutmuyor beni bu normal mi yahu ?
Çok ilginç benimki de attırır dediÖyle diyorlar ama benim suyum bittiğinde doktoruma söylediğimde gülmüştü:)
Gitmeden bi dahakine içip gideyim bariSıvı arttırmaya yarar mı bilmiyorum ama diyetisyenim bana ultrasona girmeden önce havuç yememi önermişti. Bebeğin güzel bir seyir keyfi yaşatacak şekilde hareketlenmesini sağlar demişti :)
O da olabilir portakal suyu şekerini yükseltebilir o yüzden havuç iç dediAslında havuç suyu olmasından ziyade şeker suyu arttırıyor diyorlar o da en çok havuç suyunda bulunuyor
Umarım döner bıcırıklar bizi zorlamazBen de 28. Haftadayım benimki de makat pozisyonunda döner dedi ekstra bir şey söylemedi
şekerli olduğu için arttırıyor olabilir, havuçlu suyu çok duyuyorum gerçekten, için tabi ki. benim doktorum öyle demişti sadece :)Çok ilginç benimki de attırır dedi
dün okudum 34. haftaya kadar rahat hareket edip, rahat rahat dönerlermiş.Umarım döner bıcırıklar bizi zorlamaz
Normal doğuma engel birşey görünmüyor pozisyondan patlamayalım bari
Benim ki pek uslu maşallah arada ben dürtüyorum iyi mi diye korkup öyle hareket ediyorKızlar bebekleriniz çok hareketli mi ? Bazen gece uyutmuyor beni bu normal mi yahu ?
Benimde öyle. Neredeyse hiç uyumuyor givi geliyor bana . Gram gram aldırdığım kiloları böyle nasıl tutacak acabaKızlar bebekleriniz çok hareketli mi ? Bazen gece uyutmuyor beni bu normal mi yahu ?
Benim ilk hamileliğimde 35. Haftalarda dönmüştü. Aynen döner kısmetse.Ben de 28. Haftadayım benimki de makat pozisyonunda döner dedi ekstra bir şey söylemedi
Sağol canım yarın havuç yiyim gitmeden.Sıvı arttırmaya yarar mı bilmiyorum ama diyetisyenim bana ultrasona girmeden önce havuç yememi önermişti. Bebeğin güzel bir seyir keyfi yaşatacak şekilde hareketlenmesini sağlar demişti :)
ben de perinatolog kontrolüne gittiğimde gerçekten tam ağzım açık çikolata atıyordum ki, sekreter aman yemeyin çok hareketleniyor sonra zorlanıyor diyerek beni durdurmuştuSıvı arttırmaya yarar mı bilmiyorum ama diyetisyenim bana ultrasona girmeden önce havuç yememi önermişti. Bebeğin güzel bir seyir keyfi yaşatacak şekilde hareketlenmesini sağlar demişti :)
Haha ne güzel ya sakin olsunlar. Öyle çok hareket ediyor ki tövbe bir şey mi var diyorum.Benim ki pek uslu maşallah arada ben dürtüyorum iyi mi diye korkup öyle hareket ediyor
doğduğunda da uslu bir kız olur İnşallah amin doğacağı burç hiç öyle demiyor ama bakalım hahahaha
Haha ne güzel ya sakin olsunlar. Öyle çok hareket ediyor ki tövbe bir şey mi var diyorumBenim ki pek uslu maşallah arada ben dürtüyorum iyi mi diye korkup öyle hareket ediyor
doğduğunda da uslu bir kız olur İnşallah amin doğacağı burç hiç öyle demiyor ama bakalım hahahaha
Cidden bende diyorum ki kendi kendime ee hani anne karnında uzun saatler uyurlardı. Sürekli bir kıpraşma halinde. Gece uyurken uyandıracak kadar. Tabii işim de stresli ondan da olabilir.Benimde öyle. Neredeyse hiç uyumuyor givi geliyor bana . Gram gram aldırdığım kiloları böyle nasıl tutacak acaba
Hiç sormak aklıma gelmedi acaba ne zaman dönecekler ? Bir dahaki gittiğimizde sorarımUmarım döner bıcırıklar bizi zorlamaz
Normal doğuma engel birşey görünmüyor pozisyondan patlamayalım bari
Benimki 24. Haftada döndü hala da öyle 29.haftamdayim erken döndüğü için vajinal baskı olmuştuHiç sormak aklıma gelmedi acaba ne zaman dönecekler ? Bir dahaki gittiğimizde sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?