Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ben de 28. Haftadayım benimki de makat pozisyonunda döner dedi ekstra bir şey söylemedi

Sıvı arttırmaya yarar mı bilmiyorum ama diyetisyenim bana ultrasona girmeden önce havuç yememi önermişti. Bebeğin güzel bir seyir keyfi yaşatacak şekilde hareketlenmesini sağlar demişti :)
ben de perinatolog kontrolüne gittiğimde gerçekten tam ağzım açık çikolata atıyordum ki, sekreter aman yemeyin çok hareketleniyor sonra zorlanıyor diyerek beni durdurmuştu bugüne kadar hep çikolata yiyip giderdim :)

Benim ki pek uslu maşallah arada ben dürtüyorum iyi mi diye korkup öyle hareket ediyor
doğduğunda da uslu bir kız olur İnşallah amin doğacağı burç hiç öyle demiyor ama bakalım hahahaha
Haha ne güzel ya sakin olsunlar. Öyle çok hareket ediyor ki tövbe bir şey mi var diyorum
Benimde öyle. Neredeyse hiç uyumuyor givi geliyor bana . Gram gram aldırdığım kiloları böyle nasıl tutacak acaba
Cidden bende diyorum ki kendi kendime ee hani anne karnında uzun saatler uyurlardı. Sürekli bir kıpraşma halinde. Gece uyurken uyandıracak kadar. Tabii işim de stresli ondan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…