- 4 Ocak 2023
- 438
- 918
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.381
Çok teşekkür ederim.
Bende sizin gibi korktum taktım ama meraj etmeyin benim 2. Günün akşamı düzeldi şuan baya hareketli. Demekki bazı günler böyle olması normal. Sizde içinizi ferat tutun hiç zorlamayın bende durmadan çikolata yedim dürtmeye vs çalışyım gerek yokmuş canı isteyince yine hareketleniyorŞu an o durumdayım, ben de merak ediyorum bunu yaşayan var mı diye. Bugün o kadar az hareket hissettim ki. Şimdi gece gece uykum kaçtı, her şeyi yapıyorum tek bi hareket hissedeyim diye olmuyor. Bugün biraz fazla yoruldum. Dışarda işlerim vardı, geldim evde temizlik yaptım, çok az oturdum. Korkuyorum biraz
Yok görmedim tedavi orada çalışıyordum o yüzden önerdimTüp bebek tedavisi görmüş müydünüz
Tüp bebek nerde yaptırdınız
Şimdi bunyamin hoca üniversite hastanesine geçmiş .. nasıl önerir misinizYok görmedim tedavi orada çalışıyordum o yüzden önerdim
Lansinoh giyilebilir göğüs pompası aldım bendeKızlar bir de göğüs pompası aldınız mı? Ben Philips aventin yeşil olanını almayı düşünüyorum. Sizler ne yapacaksınız ?
Merhaba bana da oluyor bu hatta zaman zaman tırnaklarım morarıyor. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Nefes darlığınız var mı?Kızlar iki gündür sol elimin parmak üçları uyuşuyor sürekli neden olabilir
İşinde iyi bir doktordu her şeye çok dikkat ediyordu. Bilmiyorum Erzurum da başka tüp bebek doktorları var mı hani karşılaştırma yapamam ama yani iyiydi kendisi.Şimdi bunyamin hoca üniversite hastanesine geçmiş .. nasıl önerir misiniz
Teşekkürler canım bakalım ne olacak .. Erzurum'da onerebilecegin yer veya başka bir yöntem var mıdırİşinde iyi bir doktordu her şeye çok dikkat ediyordu. Bilmiyorum Erzurum da başka tüp bebek doktorları var mı hani karşılaştırma yapamam ama yani iyiydi kendisi.
Hayır kullanmıyorum nefes darlıpımda yok ama bu hamilelikte hızlı nefes alıp veriyorumvebazen nefesi yetmiyor burnum sürekli kuru ağızdan nefes alıyorum diyebilirim bu normaldir herhalde kontrolegidince konuşacam doktorşaMerhaba bana da oluyor bu hatta zaman zaman tırnaklarım morarıyor. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Nefes darlığınız var mı?
Benim gebe değilken de olurdu sanırım kan akışıyla ilgili sorun, doktorunuzla görüşün bir. Ben corasprin kullanıyorum
Merhaba canım ben hastanede yatıyorum. Ciğer geliştirici iğne oldum. Biraz sancım çıktı ve az açılmam var. Uzunluk 23 mm fakat hunileşme var. Önlem olarak yatırdılar tahliller oluyor bir de ilaç tedavisi canım. Dua edin bana lütfen. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Yok ya hiç bilgim bu konuda ben şuan Erzurumda yaşamıyorum bu süreçlerimi hep farklı şehirde yaşadığım için hiç doktorları bilmiyorum sadece orada çalıştığım için onları biliyorum hakkınızda hayırlısıyla en güzeli olsun. Güzel haberler alırsınız inşallahTeşekkürler canım bakalım ne olacak .. Erzurum'da onerebilecegin yer veya başka bir yöntem var mıdır
İnşaallah canım sağolasınYok ya hiç bilgim bu konuda ben şuan Erzurumda yaşamıyorum bu süreçlerimi hep farklı şehirde yaşadığım için hiç doktorları bilmiyorum sadece orada çalıştığım için onları biliyorum hakkınızda hayırlısıyla en güzeli olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah
İnşallah bebeğiniz sağlıkla zamanında doğar. Kaç haftalıksınız? Kasılma ve ya ağrınız varmı?Merhaba canım ben hastanede yatıyorum. Ciğer geliştirici iğne oldum. Biraz sancım çıktı ve az açılmam var. Uzunluk 23 mm fakat hunileşme var. Önlem olarak yatırdılar tahliller oluyor bir de ilaç tedavisi canım. Dua edin bana lütfen. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?