Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
Pişik yıkama pamuk kullanimi üzerine YouTube ta gezerken karşıma çıkan videonun açıklamasını size kopyalayıp atayım bende

Sarı kantaron yağı: Metinde sarı kantaron yağının iyileştirici özelliklerine vurgu yapılıyor. Bu yağ, özellikle pişik gibi cilt sorunlarında etkili olduğu için tercih ediliyor. Hem cildi koruyucu bir bariyer oluşturuyor hem de mevcut tahrişi ve pişiği iyileştiriyor.

Malzemeler: Bebek temizleme pamuğu, boş bir ıslak mendil kutusu ve kaynamış-soğutulmuş su kullanılıyor.
Hazırlık:
• Bebek temizleme pamuklarını ikiye bölün ve ilk katmanı ıslak mendil kutusunun içine yerleştirin.
• Üzerine ince bir tabaka halinde sarı kantaron yağı gezdirin.
• Daha sonra ikinci katmanı ekleyip tekrar yağ sürün. Bu şekilde her katmanı sarı kantaron yağıyla hazırlayın.
• Son olarak, kaynamış ve soğutulmuş su ile pamukları hafifçe nemlendirin ve kutunun kapağını kapatın.

Bu yöntem sayesinde evde doğal bir şekilde hazırlanmış, cildi yatıştırıcı ve iyileştirici bir temizleme ürünü elde ediliyor. Hem ekonomik hem de hassas bebek cildi için güvenli bir seçenek sunuyor.

Web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın: Anne Bebek Rehberi | e-anne.com

Ben badger aldım, nemlendirmesi çok iyi. Cildim aşırı kuru, beni tatmin etti. Elime yüzüme de kullanıyorum. İçeriği temiz diye biliyorum. Ama kokusu biraz ağır, kakao kokusu ama güzel değil pek.
Badger temiz icerikmis ama baya fiyatlı gerçi degiyorsa alınır surekli alınan şeyler değil neticede

Teşekkürler videoya bakayım
ailemle aynı şehirde değiliz annem en fazla 40 gün kalır o süreçte öğrenirim mecburen
bu kadar insan yapabildiğine göre bende yapabilirim
Canım bebekten korkmayın elime nasıl alırım nasıl değiştiririm bı yeri acır mı diye hiç stres yapmaya gerek yok azıcık cesaretle hepsi el pratiğine dönüyor benim yegenlerimden tecrübem az buçuk var mesela abimin bebeği daha bikac günlüktü annesi beşikten nasıl alacağını bilmiyordu ben alıp altını aldim kıyafetlerini değiştirdim 3 çocuk annesi ablamda saskinlikla izledi nasıl korkmadan alıp sağ sol yapabiliyorsun kucağına alabiliyorsun diyodu biraz minik bı bebekti bende ne korkacam ben büyüğüm o benden korksun diye dalga geçmiştim biraz cesaretle ben yapacam benim bebeğim ve benden daha iyi kimse asla bakamaz diye düşünürsek altını yıkama başını yıkama değiştirme emzirme asla zor olmayan şeyler aslında

Yakın çevremde bebek olmadığı için sizin gibi tecrübem yok maalesef yeğenimi senede birkaç kere görüyorum
İş başa düşünce mecbur alışırız netice bize muhtaçlar

Yakın çevremde bebek olmadığı için sizin gibi tecrübem yok maalesef yeğenimi senede birkaç kere görüyorum
İş başa düşünce mecbur alışırız netice bize muhtaçlar
Ya tecrübeden galiba benim cesaretim fazla ama hiç merak etme onlar sıfırdan bı parca biz nasıl şekil verirsek egitirsek öyle olacaklar en iyisi onun için sensin ve sen ona yetersin yaparsin hep bunu düşün inşallah hepimiz çok güzel saglikla büyütecez minnosları

Pamukları bekletmiyor değil mi eğer pamuklar ıslak bekliyorsa bakteri üretir. Dip not olarak düşeyim her zaman taze hazırlanmalıdır.

Bugün gittim başka doktora. O da her şey normal görünüyo dedi. Yine de üçlü test istedi. Allah sağlık versin tüm bebeklerimize

Canim sen hangi doktora gidiyorsun
Ben ilçedeki devlete gidiyorum canım. Okuduysan son durumlardan sebep bugün Rakip Bey'e gittim. Çok memnun kaldım. Erciyes hastanesini çok sevmiyorum ama Rakip Bey çok ilgiliydi. Safra kesesine kadar her şeyine tek tek baktı. Detaylıya gitmemiştim hani. Sen detaylı için onu düşünebilirsin canım, memnun kalırsın. Ben bi Burak Bey'e gidicem Acıbadem'de. Sonra karar veririm ya Burak Bey ya Rakip Bey'le devam ederim. İlçedeki devletteki doktordan da memnunum.
Sen naptın, son durum nedir

Yaa teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ben de hissetmiyorum iki gün oldu diye yazmıştım size ama çok şükür buraya yazdıktan iki saat sonra hissetmeye başladım tekrar çok şükür diyorum sürekli anne olmak çok zormuş

Ben alışverişe başlamak için detaylı ultrasonu geçirmeyi bekliyorum 15 şubattan sonra ufak ufak baslicam ama benimde listemde Yataş juno var bende alicam olumsuz bı yorum görmedim hakkında daha bende

Sürekli oluyorum 2 senedir. 3 hafta olmadı doktora gideli fitil verdi kullandım. Geçti sandım birkaç gün sonra tekrar başladı aynı şekil ve aynı belirtilerle
Burda bı arkadaş yazmıştı sanırım daha öncelerde doktoru batikonla temizlemiş baya bı sure tekrarlamamis enfeksiyonu belki doktorunuza danışırsaniz yardımı olabilir ekstra bı de nioli yağını çok yazilmisti bende kaydetmistim hatta lazım olur diye iç çamaşırlarını utulerken damlatıp tekrar buhar geciyomus üstünden bu şekilde çözüm bulmuş bunu da araştırıp danışabilirsiniz yine en yakın zamanda geçer insallah

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-23-18-20-44-498_com.openai.chatgpt.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2025-01-23-18-20-34-931_com.openai.chatgpt.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2025-01-23-18-20-27-804_com.openai.chatgpt.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2025-01-23-18-20-24-000_com.openai.chatgpt.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2025-01-23-18-20-20-544_com.openai.chatgpt.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 14
  • 17376457756085445808109754703123.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 15
  • 17376462569462760871422964269691.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 17376462669582832931563920208339.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 17376462782105042828704480342366.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 14
  • 17376462914067412656098921582261.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…