Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Kızlar peki göğüs ucu çıkarıcı hakkında bilgisi olan var mı ne kullanabilirim
uç kısmı içine çok dönükse silikon uçlar var onlardan alırsın sonra emdikçe çıkıyor zaten ama ben instagramda gördüm uç kısmı hiç yok bebeği dik pozisyonda direk ağzına veriyor ve kavrıyor doğru emzirme pozisyonunda rahat kavrıyor zamanla zaten çıkıyor uç dışarı

Farklı bir lekelenmen ya da aşırı rahatsız edici şekilde değilse gitme bence normaldir benim hapşırınca bile bazen oluyor yani anlık ya da yatarken pozisyondan felan dolayı da
Merhaba . Evet lekelenme vs yok. Aşırı bi rajatsızlıkta yok aslında. Sadede bi kaçgündğr hafif alt karın ağrısı var. Gerçi internetten baktım 15. Haftalarda rahim genişliyormuş ve ağrı yapıyormuş

bana ya ikili test yada fetal dna yaptır dedi. Bende fetal dna yaptırdım. Ense kalınlığı fln bunlara kendi baktı o yüzden heralde radyoloji uzmanına görünmedim.
Anladim. Kendi bakmış olabilir. Biz de ucret araştırması yapıyoruz şimdi. Karatas peşin istedi. Ocaktan sonra 80 demiş. Bana çok h4ldi açıkçası. Egepolü araştıracaz. Hayırlısı bakalım hakkımızda.

Valla canım ben doğuma yakın bi şeyler yapmayı düşünüyorum belki o an doğru pozisyon yakalayamayabilirim mağdur olmak istemiyorum ama ilk andan kendi tenimle emzirmek istiyorum

Angojman nedir ya .. Cok sey var ogrenmem gereken gercekten sanirim dusunuldugu kadar mekanik islemiyor surec ben sutun varsa lok lok emiyor olay bitiyor diye dusunmustum bir de sutun gelip gelmemesi olayi var tabii. Biz her turlu hazirlikli olalim da devami hepimiz icin kolay olur insallah

Süt kanalı tıkanıp bölgenin şişmesine diyorlar en basit olarak Süt gelmez diye düşünme negatif düşünmede etkiliyormuş. Bilmediğimizden basit düşünüyoruz. Bunları yaşayınca öğrendim. Keşke daha öncesinden haberim olsaydı güzel olurdu diye çok iç geçirdim. O yüzden buraya da yazayım dedim. Önümüze gelecekleri bilmek bir nebze hazırlandırıyor insanı. İnşallah herkesin süreci çok güzel geçer

Valla canım ben doğuma yakın bi şeyler yapmayı düşünüyorum belki o an doğru pozisyon yakalayamayabilirim mağdur olmak istemiyorum ama ilk andan kendi tenimle emzirmek istiyorum
Hastanede hemşireler yardımcı oluyor bu konuda. Her seferinde gelip bebeğin memeyi kavramasini sagliyorlar yardim istendiğinde. Hastanede 2 gün kalinsa zaten o surede uçta büyümüş oluyor. Hem anne de kendi kendine memeyi kavratmayi öğrenmiş oluyor.
Çokta bisey gerekse zaten hastanelere yakin eczanelerde her şey var.
Rahat ol, vücuduna güven.
Su akar yolunu bulur

Kizlar ben ikili tarama sonucu icin gittim sorun yok bekledigim gibi cok sukur de 2 hafta sonra sirt olcusu mu ne bakilacakmis kemiklere vs yabancı terim soyledi doktorda unuttum neden bakiliyor ki bu olcuye

Kızlar peki göğüs ucu çıkarıcı hakkında bilgisi olan var mı ne kullanabilirim
Göğüs ucunuz mu yok? Hani benim de öyle kocaman değildir, naçizane tavsiyem yok diye yabancı bir şeyler aracılığıyla emzirmeyi denemeyin. Plastik aparatla falan sonra meme reddi olabiliyor. Hani bazen çok pimpirik olmadan yaparım ben bu işi demek iyi olabiliyor. Olmadığo durumlarda hemşirelerden ya da diğer kaynaklardan destek almak iyi olabilir

Kızlar 14+3 deyim dğn kahverengi lekelneme gördüm çok az devamı gelmedi netten baltım bu haftalarda olurmuş biraz endişelendim size sormak istedim umarım bebeğim iyidir

İnşallah egepol daha olumlu olur, muayene ve testler içindedir. Gerci artık detaylı ultrason bide şeker yüklemesi kaldı galiba.

Kizlar ben ikili tarama sonucu icin gittim sorun yok bekledigim gibi cok sukur de 2 hafta sonra sirt olcusu mu ne bakilacakmis kemiklere vs yabancı terim soyledi doktorda unuttum neden bakiliyor ki bu olcuye
Geçmiş olsun canım çok sevindim bir şey çıkmamasına. Sırt ölçüsü için bana bir şey demedi bilmiyorum en son gittiğimde normal boy ölçüsü ense kalınlığı falan baktı. Ben fetal için kan verdim dün ,bakalım haftaya gelir herhalde sonuç.

Kızlar sucuk yiyem var mı ya. Evde bi tanecik sucuklu tost yapıp yesem ne olurhiç yemedim şimdiye kdar
Bak ya oldu mu şimdi hamile var burda
Doktor bana önermemisti işlenmiş gıdalari çıkart hayatından die uyarıda bulundu
Ama Eğer canın çok çektiyse bildiğin ve güvendiğin bir kasaptan aldığın sucuğu yakmadan 1 2tane yiyebilirsiniz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…