Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Benim ilk bebeğim olacak inşallah, normalde hiç bilmiyordum böyle şeyleri çok teşekkür ederim sanırım bi tane bulundurmak her türlü faydalı olacak

1,5 saat değil mi emzirme ben öyle biliyorum oğlumda da öyle kullanmıştım.

Allah yar ve yardımcınız olsun, sabır versin. Dilerim yanlış teşhistir, iyi arastirin, farkli fikirler alin. Rabbim saglikla kucaginiza bir evlat almayi nasip etsin

Kizlar gunaydin hamile yastigi kullanan var mi
14.haftaya giriyorum bir bu yana bir bu yana yatmaktan bacaklarim agriyor artik ya
Alsam almasam cok mu erken donem olarak kararsiz kaldim
Uyuyacakken, normal basimizi koydugumuz yastiktan bacak arana koy bir tane, ben oyle yapiyorum cok guzel oluyor.

Benim ilk bebeğim olacak inşallah, normalde hiç bilmiyordum böyle şeyleri çok teşekkür ederim sanırım bi tane bulundurmak her türlü faydalı olacak
Bende ilk çocuğumda hiç gerekli olabileceğini düşünmemiştim. Normal doğuma o kadar odaklanmıştım ki emzirme üzerine hiç düşünmemişim. İlk hafta mastit oldum yara da çoktu hemen internetten aldım 3 güne falan geldi kullandım. Mememi boşaltıp rahatlamak için kullandım ilk zamanlar. Sonrasında da işe başlayınca işte sağıyordum çok acıyordu çünkü şişince. Ama sağmak çok zahmetli, emzirmek çok daha kolay ve konforlu inş çok gerekmez

Çok üzüldüm. Rabbim dayanma gücü versin. Farklı bir doktora da mutlaka gidin ama. İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır sizin için. Dualarım sizinle

Kızlar ben dün 15. Haftaya girdim. Bulantılarım tam geçmedi ama biraz daha azaldı rahatladım gibi sanki. En azından su içebiliyorum tiksinmeden, hatta 3 ay sonra ilk defa bugün yemek bile yaptım soğansız ve basit kokmayan şeyler ama olsun. Tam sevinecekken bugün midem yanmaya başladı bi rahat yüzü göreydim iyiydi

Ya yemek sonrası acıkınca yemek gibi gelecek ne yiyorsunuz beni mesela meyve vesaire tatmin etmiyor genelde tatlı oldukları için. Bu saatte yemek yedim mecburen ama doğru gelmiyor bunu yapmam

Ya yemek sonrası acıkınca yemek gibi gelecek ne yiyorsunuz beni mesela meyve vesaire tatmin etmiyor genelde tatlı oldukları için. Bu saatte yemek yedim mecburen ama doğru gelmiyor bunu yapmam
Etimek üstüne krem peynir zeytin biz 6.30 gibi akşam yemeği yiyoruz 11 gibi bunları yiyorum bazen

Kızlar kasık ağrınız oluyor mu? Yani bahsettiğim ağrı öyle acıtan ağrımdeğil de hareket edince yürüyünce vs hafif kendini hissettiren bir ağrı.

Etimek üstüne krem peynir zeytin biz 6.30 gibi akşam yemeği yiyoruz 11 gibi bunları yiyorum bazen
Bizde 6 gibi yiyoruz acıkınca midem kötü oluyor mecburen yemem gerekiyor gibi hissediyorum Peynirle zeytin daha sağlıklıdır öyle yapayım bende

Ben de 14+1 deyim evet dediğiniz bende arada oluyor. Çok yorulursam çok ayakta durursam oluyor :)
İki gündür her akşam oluyor yatılı misafirim var bu hafta. Gündüz işteyim akşam da bir şey yapmıyorum ama misafir var diye uzanamkyorum oturuyorum. İşte de oturuyorum yoruluyorum. Acaba ondan mı dedim bende. Kafama takıldı

Bizde 6 gibi yiyoruz acıkınca midem kötü oluyor mecburen yemem gerekiyor gibi hissediyorum Peynirle zeytin daha sağlıklıdır öyle yapayım bende
Wasa ekmeği etimek tarzı şeyler iyi geliyo ben d ebir tane yiyince kesiliyo peynir tuzlu oluyo diye krem peynir sürüyorum daha hafif sanki acıktım şimdi gidip yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…