Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
kızlar karından ultrason cinsiyet tahmini varmı acaba

Eklentiler

• b7a5e666-0bec-497e-af3f-4d41c3c63192.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu doktorlar niye kendilerini oynatıp cinsiyet söylemiyor benim doktorum 10 haftada erkek olabilir demişti kesin konuşmadı 12 haftada erkek dedi ne olur yani söyleseler Allah doktor şansı versin herkese

Bende çok rahatsız edici bir açlık başladı sürekli acıkıyorum ama bu açlığı hissetmek hiç hoş gelmiyor size de oluyor mu

Bende sürekli acıkıyorum ve iştahım da yok ama bulantım olmasın diye çer çöp ne bulursam yiyorum genel halim aç
Bende aynı sebepten yiyorum yani canım yemek istemiyor ama midem sanki yemesem bulanıcakmış gibi geliyor. Canımda bir şey çekmiyorki yiyeyim çok değişik bir şey

Bende çok rahatsız edici bir açlık başladı sürekli acıkıyorum ama bu açlığı hissetmek hiç hoş gelmiyor size de oluyor mu
Bende basladi, yemek yiyorum ve tokum, tamam diyorum bugunu kapattim. 2 saat sonra butun gun hicbi sey yememisim gibi bi aclik oluyor mesela. Her gun kendime soz veriyorum yarin duzgun beslenicem normal ogunumun disina cikmicam diye ama namumkun. Limonlu su tarcinli yogurt vs keser acligi ama tansiyonum oynar o olur bu olur diye cok giremiyorum o islere de.

Benimde öyle yemek yememişim sanki hiç öyle acıkıyorum. Bir şeyi atlarıyoruz yeni bir şey çıkıyor

Kizlar bugun doktora gittim 15+3 cinsiyeti gordugu halde soylemedi, bacaklari kapali dedi oysa gordum ben bacak arasina bile bakti.. bacaklarida yukardaydi, siz anliyormusunuz
Pipi görememiş demek diye düşündüm bazı doktorlar garantici yanılmamak için söylemiyor. Benim doktor da söylemiyor

Çok ayıp etmiş gerçekten. Kontrol süresi 10 gün değil mi zaten? Doktorla güven ilişkisi çok önemli. İsterseniz alternatif doktor düşünün (özele gidiyorsunuz diye anladım)

Sagol kelebegim
Benim de her sey normalde bası boyu ensesi vs cok sukur
olcum oluyormus anlamadim tip dilinde ki terimi unuttum

Raporum yakında bitecek ve doktorum tekrar veremeyeceğini söyledi. Çok üzgünüm. Evin günlük işlerini bile yapmaktan acizim. İş çok yorucu, hamile olmasam bile zor yani. Stresli bir ortam. Üstelik bulantılarım tam geçmedi midem hala hassas, koku duyarlılığım fazla. Evdeyken sürekli yatıyordum hiç bi şey yapmadan. Stres yok, kaygı yok, milletle uğraşmak yok, çok yorulmak yok, ne giyecem derdi yok, üşümek yok. Premseslik bitiyor bari bulantılarım tam geçseydi çalışanlar zorlanmıyor musunuz?

Öğretmenim ve çok zorlanıyorum nöbetçi olduğum gün pert oluyorum 14 haftalık olduk 2 gün rapor aldım sadece ama gebelikte de izin hakkı olmalı

Kızlar 13 haftalık hamileyim randevum 10 gün sonra kaşıntım ve akıntım var beyaz sarı gibi acil bi durum mu hemen doktora gitmem gerekir mi ? İlaç veriyor mu ? Yaşayan oldu mu

Keşke çalışmak zorunda olmasak bende aynı durumdayım sabah kalkıp zor giyiniyorum saçımı tarayacak halim yok birde şehirler arası araba kullanarak mağaza gezdiğim bir işim var evde iş yemek temizlik dayanamadım yardımcı aldım maaşın yarısı ona gidiyor umarım hızlıca sağlıkla geçer çok zorlanıyorum

Öğretmenim ve çok zorlanıyorum nöbetçi olduğum gün pert oluyorum 14 haftalık olduk 2 gün rapor aldım sadece ama gebelikte de izin hakkı olmalı
Bence de eskiden tek raporla nöbetten muaf oluyorduk şimdi o da kalkmıs heyet isteniyormus bazen öyle halsiz oluyorum rapor almak da git gel yorucu aman iki üç ders var gideyim diyorum ama çok yoruluyorum

Kızlar bugün kontrolüm vardı 15.4 olduk . Ultrason 1 hafta önde tahmini doğumu 2 hazirana çekti doktor sezeryan olacağı için muhtemelen mayıs annesi olacağım. Kızcem uyuyordu elleri yüzünde 16 cm olmuş 140 gr dedi sağlıklı haberler alalım inşallah hepimiz

Yok canım içinde bir şey olmadan 88 demiş. Sen karataş ile 65 e mi anlaşmıştın? Peşin mi verdiniz?
Ben 60 bine anlaştım. Sadece doğum için yani içinde 1 gün kalma refakatçi ile sonra sarılık olursa onlar ücretsiz, erkek bebekse %10 sünnetten indirimli yararlanma gibi şeyler vardı. Peşin istediler yoksa olmaz dediler bizede.

Kızlar 13 haftalık hamileyim randevum 10 gün sonra kaşıntım ve akıntım var beyaz sarı gibi acil bi durum mu hemen doktora gitmem gerekir mi ? İlaç veriyor mu ? Yaşayan oldu mu
Akıntı yoğunlaşması gebelikte normal, iltihaplı bir görüntüsü yoksa, kanamaya benzer lekelenme yoksa endişe etmenize gerek yok. Ama kaşıntı durumunuzu söylerseniz krem verebilir doktor. Randevuya kadar bol bol su için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…