• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ya bende baktırmak istiyorum gebeyken kan verdiğim de demirim düşük çıkmıştı. Belki gebe kalmamı falan engeller diye doktora gidicem. Dahiliyeye mi gitmeyi düşünüyorsun yoksa kadın hastalıkları ve doğum doktoruna mı
Benim yıllardır böyle düşük ve mide sorunumdan dolayi demir ilaci kullanamadigim için birkaç yılda bir serum taktiriyorum dahiliyeye gidiyorum. Tam hatırlamıyorum 1-2 sene geçti sanırım zaten gebelik devam etse de gidip baktiracaktim. Yine dahiliyeye randevu aldım. Zaten burda kadın doğuma randevu çok zor bulunuyor. Ultrasona girmeyi gerekli görmüyorum sadece demir ve birkaç vitamin kontrolü isteyeceğim. Bi de prolaktinim yüksekti bakabiliyordur diye tahmin ediyorum dahiliye de. O yüzden kadın doğuma gitmem regl de normal şekilde biterse gerek yok

Benim doktoruma kürtajdan 25 gün sonra gittiğimde hala ara kanamalar olduğunu söyledim o da bizde bir kırk ibaresi vardır ya bu şuanda geçerli kanaman olması normal dedi. Ultrasonla baktığında da her şey yolunda rahim eski boyutuna dönmüş ve iki yıumurtalıkta da yumurta oluşmuş olduğu söyledi
Bende de bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor kanama gelince korktum tabi

Bende de bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor kanama gelince korktum tabi
Kürtaj olmadım ben düşük yaptım iki hafta kadar oldu
Benim de kanamam 2 haftaya yakın sürmüştü ama aktif değil de lekelenmeli tabi. Üşüttüğümde aktif kanamaya dönmüştü. Endişe etmeyin süreciniz normal gibi bencr. kanama bittikten 2 hafta sonra da adet olmuştum. 2 hafta üzerine çıkıp aktif kanama başlamışsa yeniden bi doktora gözükmekte fayda var canım.

Kızlar benim kanamam çok oluyor normal regle göre. Dr da kontrolde söylemişti ilk regl daha yoğun geçebilir diye. Sizin de öyle mi oldu?
benim aksine az oldu. sen kürtaj mı olmuştun normal kanama ile düşük mü ? ondan fark eder mi acaba? ben ona yormuştum. benim kanamalı düşüktü herhalde o zaman çok kanama oldu diye az oldu diye düşündüm. normalde 5 gün sürerdi zorla 3-4 gün sürdü

benim aksine az oldu. sen kürtaj mı olmuştun normal kanama ile düşük mü ? ondan fark eder mi acaba? ben ona yormuştum. benim kanamalı düşüktü herhalde o zaman çok kanama oldu diye az oldu diye düşündüm. normalde 5 gün sürerdi zorla 3-4 gün sürdü
Benim de düşüktüya benim de öyle ilk gün yoğun diğer günler az oldu normale oranla. sende de bak az olmuş düşükle alakalı olabilir belki de canım.

Ya hepiniz ne güzel katılmışsınız. Bende geleyim o zaman 😅
Tmd2020 Tmd2020 fufucum fufucum P papatyamm13
Kızlar sizin bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Geçen seneden lazere başlamıştım 4 seans gittim 2 seans hakkım kalmıştı. Şuan adet devam ediyor. adetim bittikten sonra gitsem mi diyorum? Sizce yumurtlamaya bir etkisi falan olur mu? Ne yapmamı önerirsiniz. Belki bir etkisi bile olmaz. Ama 4 seansta baya azalmıştı. 1 seans daha gitsem sanki iyi olurmuş gibi geliyor bilemedim

Kızlar sizin bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Geçen seneden lazere başlamıştım 4 seans gittim 2 seans hakkım kalmıştı. Şuan adet devam ediyor. adetim bittikten sonra gitsem mi diyorum? Sizce yumurtlamaya bir etkisi falan olur mu? Ne yapmamı önerirsiniz. Belki bir etkisi bile olmaz. Ama 4 seansta baya azalmıştı. 1 seans daha gitsem sanki iyi olurmuş gibi geliyor bilemedim
ben etkisi olacağını sanmıyorum. çevremde gidenler oldu. sonrasında çocuk sahibi olanlar oldu. hiç duymadım yani. bence devam et yaaaa. bende çok istedim bi türlü fırsat olmadı

Ben bundan 3-4 sene lazere gitmeden önce doktora sormuştum canım, evli değildim o zaman. yani yarın bi gün evlenip çocuk düşünceğim zamanda yumurtlamaya zararı olur mu rahime zararı var mı diye. Doktor hayır demişti, lazerdeki ışınlar sadece cilt altını görüyormuş organlara ulaşmaz demişti.
Ama sana tavsiyem bebek şu an deniyosunya hamile kalırsan lazere gittiğin yerle konuş gebelik sonrasında git 😂 çevremde kim lazere gittiyse gebelik sonrası yine gitti 😂 hormonlar malum değiştiği için yine çıkıyor. Hoş benim doğum yapmama rağmen yine çıkıyo mesela 😂 ama bölgesel az çıkıyor. Cilt tüye göre değişiyo illaki tabi benim ince ve sarı tüylerim var onun da etkisi. Ben de Düşünüyorum yine ama gebelik sonrasına.

Ben bundan 3-4 sene lazere gitmeden önce doktora sormuştum canım, evli değildim o zaman. yani yarın bi gün evlenip çocuk düşünceğim zamanda yumurtlamaya zararı olur mu rahime zararı var mı diye. Doktor hayır demişti, lazerdeki ışınlar sadece cilt altını görüyormuş organlara ulaşmaz demişti.
Ama sana tavsiyem bebek şu an deniyosunya hamile kalırsan lazere gittiğin yerle konuş gebelik sonrasında git 😂 çevremde kim lazere gittiyse gebelik sonrası yine gitti 😂 hormonlar malum değiştiği için yine çıkıyor. Hoş benim doğum yapmama rağmen yine çıkıyo mesela 😂 ama bölgesel az çıkıyor. Cilt tüye göre değişiyo illaki tabi benim ince ve sarı tüylerim var onun da etkisi. Ben de Düşünüyorum yine ama gebelik sonrasına.
Ben geçen sene 6 seans için başladım 4 seans gidebildim yaz geldi. 2 seansım da boşa gitmesin diye gitmek istedim. Baştan başlayacak olsam bebekten sonra giderim. Gideyim o zaman 😀😍

ama şey tabi hamile kalırsan yarım bırakırsın.
hamille kalırsan (inşallah) kafadan 1 sene gidemezsin

Ben geçen sene 6 seans için başladım 4 seans gidebildim yaz geldi. 2 seansım da boşa gitmesin diye gitmek istedim. Baştan başlayacak olsam bebekten sonra giderim. Gideyim o zaman 😀😍
Ben de fufucum gibi biliyorum cilt altına etkisi var sadece diye. Yumurtalık bölgesinin üstüne yani karnına dogru yaptirmiyorsan birsey olmaz bence. Oralar biraz şüpheli geliyor bana açıkçası yine de😅 ben de önceden gittim bazı bolgeler tam bitmedi, evde cihazım var devam etsem mi diye düşünüyordum. Gebelik pozitif çıkarsa bırakırsın sen de

Günaydınnn kızlar, benim yumurtlama düzeni baya kaydı galiba. ovülasyon yapıyorum. hala koyulaşmadı(12.gündeyim) ki normalde 11. gün koyulaşırdı 13. gün pik yapardı. bakalım yapmaya devam ediyorum nasıl olacak merak ediyorum. P papatyamm13 fufucum fufucum FireflyDream FireflyDream

Back