Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ya bende baktırmak istiyorum gebeyken kan verdiğim de demirim düşük çıkmıştı. Belki gebe kalmamı falan engeller diye doktora gidicem. Dahiliyeye mi gitmeyi düşünüyorsun yoksa kadın hastalıkları ve doğum doktoruna mı
Benim yıllardır böyle düşük ve mide sorunumdan dolayi demir ilaci kullanamadigim için birkaç yılda bir serum taktiriyorum dahiliyeye gidiyorum. Tam hatırlamıyorum 1-2 sene geçti sanırım zaten gebelik devam etse de gidip baktiracaktim. Yine dahiliyeye randevu aldım. Zaten burda kadın doğuma randevu çok zor bulunuyor. Ultrasona girmeyi gerekli görmüyorum sadece demir ve birkaç vitamin kontrolü isteyeceğim. Bi de prolaktinim yüksekti bakabiliyordur diye tahmin ediyorum dahiliye de. O yüzden kadın doğuma gitmem regl de normal şekilde biterse gerek yok

Benim doktoruma kürtajdan 25 gün sonra gittiğimde hala ara kanamalar olduğunu söyledim o da bizde bir kırk ibaresi vardır ya bu şuanda geçerli kanaman olması normal dedi. Ultrasonla baktığında da her şey yolunda rahim eski boyutuna dönmüş ve iki yıumurtalıkta da yumurta oluşmuş olduğu söyledi
Bende de bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor kanama gelince korktum tabi

Bende de bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor kanama gelince korktum tabi
Kürtaj olmadım ben düşük yaptım iki hafta kadar oldu
Benim de kanamam 2 haftaya yakın sürmüştü ama aktif değil de lekelenmeli tabi. Üşüttüğümde aktif kanamaya dönmüştü. Endişe etmeyin süreciniz normal gibi bencr. kanama bittikten 2 hafta sonra da adet olmuştum. 2 hafta üzerine çıkıp aktif kanama başlamışsa yeniden bi doktora gözükmekte fayda var canım.

Kızlar benim kanamam çok oluyor normal regle göre. Dr da kontrolde söylemişti ilk regl daha yoğun geçebilir diye. Sizin de öyle mi oldu?
benim aksine az oldu. sen kürtaj mı olmuştun normal kanama ile düşük mü ? ondan fark eder mi acaba? ben ona yormuştum. benim kanamalı düşüktü herhalde o zaman çok kanama oldu diye az oldu diye düşündüm. normalde 5 gün sürerdi zorla 3-4 gün sürdü

benim aksine az oldu. sen kürtaj mı olmuştun normal kanama ile düşük mü ? ondan fark eder mi acaba? ben ona yormuştum. benim kanamalı düşüktü herhalde o zaman çok kanama oldu diye az oldu diye düşündüm. normalde 5 gün sürerdi zorla 3-4 gün sürdü
Benim de düşüktüya benim de öyle ilk gün yoğun diğer günler az oldu normale oranla. sende de bak az olmuş düşükle alakalı olabilir belki de canım.

X