Benimki çok istiyor sebebi de kreşte sınıfındaki arkadaşlarının kardeşi olmuş , bebeklerde geliyor kreşe onları görünce eriyip bitiyor. Neden ınların kardeşi var benim yok diyip duruyorSağlıkla kavuşun inşallahBenim oğlum hiç istemiyor bende kara kara düsunuyorum nasil alıştıracağım diye :)) ama sizin adınıza çok sevindim
Harika bence doğumdan sonrasını da çok düşünmeyin böyle giderse zorlanmazsınızBenimki çok istiyor sebebi de kreşte sınıfındaki arkadaşlarının kardeşi olmuş , bebeklerde geliyor kreşe onları görünce eriyip bitiyor. Neden ınların kardeşi var benim yok diyip duruyor
Alışır inşallah sizinki deHarika bence doğumdan sonrasını da çok düşünmeyin böyle giderse zorlanmazsınız
Bana umut oldunuz şuan benimde ikinci çatlatma iğnem 11. Gündeyim negatif i gördüm inşallah benimde sizin gibi pozitif e dönerBende 5.günden takip etmeye başlamıştım silikleşmeyi göreyim diye 12/13 de negatifi gördüm 14 de hafif silik gibiydi kan verdim 2.4 çıktı doktorum bu ay dinlen dedi. İçimde bi şüphe 16.gün yine yaptım silik gördüm yine kan verdim 14.5 çıktı.
Ay inşallah ya , kötü olmuş başınız sağ olsunBenim 8 yaşında kızım yıllardır çok istiyordu geçen sene tecrubesizlikten bide hiç kötü düşünmediğimiz için ona söyledik hemen havalara uçtu ama maalesef kalbi durdu sonra ona yalan söyledik doktor yanlış görmüş bebek yokmuş dedik çok üzüldü şimdi korkumuzdan müjde veremiyoruz inşallah müjde vereceğimiz günler de gelir
SağolunAy inşallah ya , kötü olmuş başınız sağ olsun
Merhaba, herkes farklı olabilir ama karından gözükmedi vajinal yoldan kalp atışını duydum 6haftalıkken :)Kızlar kalp atışı 6. Haftanın sonlarına doğru mu duyulur başında gitsek duyulmaz mı acaba çok merak ediyorum ne durumda diye
Benmde kontrolüm haftaya o zamana kadar da 5+6 oluyoruz. Kese görünür değilmi.Merhaba, herkes farklı olabilir ama karından gözükmedi vajinal yoldan kalp atışını duydum 6haftalıkken :)
Belliydi zaten çok sevindim sizin adınızaArkadaşlar 23.6 hcg ile bebeği havada kapmışım ben de burdayım
Hayırlı olsun canımMerhaba bnde burdayım adet olacağım gün değerin 1624 çıktı öok şükğr hamileyim değerim nasıl sizce adetten üç gün önce yapmıştım 324 çıkmıştı
Hayırlı olsunArkadaşlar 23.6 hcg ile bebeği havada kapmışım ben de burdayım
Hayirli olsun canim, çok çok başında ogrenmis oldun simdi sıra sabırsizlikla kese ve kalbi beklemekArkadaşlar 23.6 hcg ile bebeği havada kapmışım ben de burdayım
Hayırlı olsunbende sizn gibi çok erken öğrendim gebeliğimi şimdi beklyorm günler geçmek bilmiyor keseyi grmk içn
Ay evet çok erken öğrenince beklemek de o kadar zor ki zaman geçmek bilmiyor bir türlüHayirli olsun canim, çok çok başında ogrenmis oldun simdi sıra sabırsizlikla kese ve kalbi beklemek
Hayirli olsun canim, çok çok başında ogrenmis oldun simdi sıra sabırsizlikla kese ve kalbi beklemek
İnşllh geçer ya beklyorz saflıkla olsunlar da geç olsun güç olmasnAy evet çok erken öğrenince beklemek de o kadar zor ki zaman geçmek bilmiyor bir türlü
Evet şafak sayiyoruz randevuya
Düşünsene aynı şehirde yasyor olsaydık hepimiz aynı doktor aynı gn randevu toplanıp hep beraber doktorun kapana dayansaydıkEvet şafak sayiyoruz randevuya
Ay evet sımdı artışları vs takip etcekmişiz sonra kesesi kalbi sağlıkla büyüsün bütün bebişlerimizHayirli olsun canim, çok çok başında ogrenmis oldun simdi sıra sabırsizlikla kese ve kalbi beklemek