Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor calisma takvimi degisir buna bisey yapamiyoruz maalesef ozelde de doktorlarin takvimi değişiyor 14.haftayi tamamlamadikca ikili taramlarda sorun olmuyor
Hanımlar rahim ağzı uzunluğı ölçtüren oldu mu? Benimkine karından üstün körü baktı öyle 2,76 gördüm ama çok normal çok güzel hiçbi sorun yok dedi internetten bakıyorum bu çok çok düşük. Risk olsa söylerdi diye düşünüyorum aslında çok garantici bi doktor.
Canım ben eskiden muskaya inanmazdım bana uydurma gelirdi ama hamile kalmadan 1 ay önce annemin zoruyla yaptım uykuda korkuyordum ve gölge geçiyormuş ses geliyormuş gibine geliyordu benim muskadan sonra hiç olmadı eğer kanaatin oturuyorsa yaptırabilirsin yada dualar oku öyle korkunca besmele çek korkmamaya çalış korku pek iyi değil ama hormonlardan dolayı kabus ve korku olması normal deniliyor
Bende korkuyordum ama annemin fırçaları sağolsun ondan daha çok korkuyorum yer gök dua bol bol oku içini ferah tut inşallah Rabbim verdi meleklerimizi o bağışlayıp kucağımıza almayı nasip etsin
Hanımlar rahim ağzı uzunluğı ölçtüren oldu mu? Benimkine karından üstün körü baktı öyle 2,76 gördüm ama çok normal çok güzel hiçbi sorun yok dedi internetten bakıyorum bu çok çok düşük. Risk olsa söylerdi diye düşünüyorum aslında çok garantici bi doktor.
İnternetten bir hastanenin sitesinden alıntı paylaşıyorum: "Gebeliğin ikinci trimesterinde servikal uzunluk 25-35 mm arasında olmalıdır." Sizin de 2,76 cm yani 28 mm sayılır o yüzden doktorunuz normal demiştir, endişe etmeyin bence. Kanama lekelenme gibi bir durumunuz olmuş muydu hiç? Servikal kısalıkta genelde lekelenme ile belirti oluyor. Benim de bir önceki hamileliğimde servikal kısalık son 4 ayda ortaya çıkmıştı, kanama ile anlaşılmıştı, bu da son dönemde ortaya çıktığı için erken doğum riski demek oluyor. İlk aylarda olsa düşük riski olurdu. Ama şu an milimetrelerini hiç hatırlamıyorum. Geçmiş zaman... o zaman tüm noktalarını virgüllerini hafta hafta ölçümlerini hepsini adım soyadım gibi bilirdim. Şimdi unutmuşum bile.