- 29 Haziran 2022
- 2.075
- 839
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.961
Tamda söylediğiniz gibi. Yiyince hayali kadar kötü gelmiyor yiyebiliyorum. Ama o yeme aşamasına gelene kadar bunalıma giriyorum resmen eşimde çok iyi yemek yapamıyor arada yapıyor ama beğenmediğim için o şekilde d epek yiyemiyorum. Annem ya da kayınvalidem işe aynı şehirde değiliz maalesef en kötü durumum bu oldu. Ama dediğin gibi yediğim an aslında tiksinmediğimi fark ediyorum. Hayali tiksinditriyır yapma aşaması tüksindiriyor o sebeple çok aşırı zorlayamkyorum kendimi bi çeşit hazırlıyorum o da genelde yiyebildiğim şeyler . Diğerlerini yapmak ya da yemek için psikolojimi hazırlamak çok zor geliyorben tam 12+0'ım benim de 8-12 arası çok bulantı ve tiksinme oldu sürekli aynı şeyleri yedim. Hiç kusmadım ama bana da hazırlama aşaması çok tiksindirici geliyor yani eşim hazırladığı zaman daha rahat yediğimi farkettim. Bir de bazen bir şeyi yemek düşüncesi ne kadar kötü gelse de azıcık tadına baktığım zaman aslında yemesi öyle zor gelmedi. Ama bunu kendimi zorlamamak için çok fazla test etmedim. Belki başkasının hazırlaması yardımcı olur mu acaba bir de dediğim gibi tiksinmeye rağmen küçük porsiyonlarla kendinizi deneyip midem buna tepki veriyor mu diye kontrol edebilirsiniz belki