Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    28
Teşekkürler yazdığın pek cok ismi ilk defa duydum. Bir anlamlarini arastirayim hemen :)

Biz de Hira koymayı düşünüyoruz

Teşekkürler yazdığın pek cok ismi ilk defa duydum. Bir anlamlarini arastirayim hemen :)
Rica ederim bende internetten bakmıştım Elizan Zümra Zuhra Piraye ve Arjin ailede olanlar gerisi internetten baktiklarim arkadaşlarda yazsın belki kulağa hoş gelen isimler olur fikir veririz birbirimize

Biz isim bulamayacağız galiba çocuğa eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum benim beğendiğimi o ikimiz beğensek kızım beğenmiyor zaten isim koymak onun hakkıymış çok bilmiş diyor ki zaten benim ismimi siz koydunuz hep siz mi isim koyacaksınız kardeşime benim isim koymam gerek diyor önerdiği isimler de ya dizi karakteri ya çizgi film kız isimlerinden Duru yu çok beğeniyorum ama çok var komsumun kızı var hatta miray minel falan ama evdekilere beğendiremedim erkek olsa daha çok isim ayarlamıstım.Göktürk Yalın Kayra Asil Yağız

Kızım ve okul arkadaşlarının ismini yazıyım karışık lina, mira, asel, mila, tanem , alin hepsi cok seker gelio bana da bazen eski isimleri de özlemiyo değilim

Kızım ve okul arkadaşlarının ismini yazıyım karışık lina, mira, asel, mila, tanem , alin hepsi cok seker gelio bana da bazen eski isimleri de özlemiyo değilim
Asel de çok hoş genelde hanım hanımcık çok şeker oluyorlar ama ailede 3 tane olunca belediye dağıtmış gibi koymayı düşünmedim ben Linalar fazla girişken ve yaramaz oluyor nerden biliyorsun diye sormayın birazcık yeğenim olur kendisi

Ben sırf farklı olsun diye günümüzde konan tuhaf isimler gibi olsun istemiyorum ama öyle herkeste de olmasın istiyorum çok şey mi istiyorum kızımın adı defne güya kimsede yok diye koyduk ki benim eşimin tarafında çevrede yoktu o zaman yer gök defne şimdi hastaneye gidiyoruz herkes defne parka gidiyoruz herkes defne

Ben kizim olacak diye hissediyorum ismi tek belli kizda hic yogunlasmiyoruz
Asmin Umay
Erkek olursa secenek cok
Kahraman,Tuğtekin,Alptuğ,Timuçin,Kutay,Kutalp

Kizlar sizden ricam konu disinda ozelden tabloya eklemem icin yazmayin ben buradan yazilmasini istiyorum cunku eksik var mi diye kontrol sagliyorum eksk olsa ozelden gelse hepsi asla bilemem kimi yazdim ettim
Diger turlu ozelden her turlu yazabilirsiz

Selam hanımlar
Sizi uzun zamandır takip ediyorum
Eski hesabımın şifresini hatırlayamadım, nihayet yaptım

Ben de 12+4'teyim
8. haftadan beri çok bulantılı bir dönem geçiriyorum
Hala devam ediyor. Artık çok yoruldum. Herkes diyor ki 'bir sabah uyanacaksın ve bıçak gibi kesilmiş olacak'
Her sabah bismillah çekerek uyanıyorum, ama aynıyım
12. haftadan ümitliydim ama ümidim 14. haftaya kaldı
Bir de çok korkuyorum, doğuma kadar böyle olacak diye. Aşırı korkuyorum hem de...

Aranızda benim gibi olanlar var, onları okudukça diyorum ki yalnız değilim
Ama çoğunuzun da maşallahı var :) Allah kimseye yaşatmasın
Bebekle bile bağ kuramıyorum, o derece psikolojim alt üst oldu

Neyse artık ben de buralardayım
Şimdi gebeliğimle ilgili diğer detayları da paylaşacağım :)

Herkese sevgiler

Ay ay ay hosgeldin

Ben simdiden isim listesi yaptim ama henuz esimle konusmadik. Aslinda ben kendimi bildim bileli erkek olursa adini mert koyucam diyodum ama esim begenmiyo neyini begenmiyosa. Bi yandan yeni isimlerden koymak istemiyorum, sonra da diyorum ki son senelerde hep bu isimlerden var 10 sene sonra okulda herkes serra berra olunca zeynep ayşe falan cok kotu gelir mi cocuklara acaba? Bana gelmiyo da iste jenerasyon farki nasil olur bilemiyorum

Erkek
Adin Ahlas Akel Andaç Ardun Arden Çağan Çağkan Cantürk Doruk Duhan Feza Noyan Umut Utkan Demir Alaz Artun Aytaç Aytürk Gökmen Görkem Göktürk Mert İnanç Merih Pars Uras Karan

Kız
Karel Defne Aden Vera Ecrin Elvin Aden Asel Zade Sare Rana Larin Lina Mira Talia Serra Berra Erva Seza Alara Alin Alisa Almira Alya Arya Asel Cemre Devin Dora Ecrin Efnan Masal Nevra Tuana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…