- 3 Eylül 2024
- 60
- 62
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.721
TeşekkürlerKız isimleri = Elizan Elisa Ebrar Ecmel Arya Alya Eva Liya Lina Eflin
Erkek isimleri= Arjin Benan Efnan Elyesa Asil Alaz Uraz Karan Kayra Asaf
Erkeğe o kadar odaklanmışım ki sanki kesin erkek olacak gibi isimleri daha çok araştırdım şimdilik aklımda bunlar kalmış
Selam,
Arada isim önerileri paylasalim mi ?
Oglumda aklımızda tek bir isim vardi, erkek hissediyordum zaten hiç isim düşünmeden 13. Haftadan adıyla hitap eder olmuştuk :)
Şimdi ise kız hissediyorum sanki ama 14. Haftada öğreneceğim. Bu arada sürekli kiz/erkek isimleri arastirmak resmen hobim oldu :)
Şu an hoşuma giden isimler;
Kız; Ayla, İrem, Elis
Erkek; Eren, Okan
Rica ederim bende internetten bakmıştım Elizan Zümra Zuhra Piraye ve Arjin ailede olanlar gerisi internetten baktiklarimTeşekkürleryazdığın pek cok ismi ilk defa duydum. Bir anlamlarini arastirayim hemen :)
Kese ve kalp atisi haftasinda yanlislik var duzeltir misin canımyaş 25
ilk çocuk
Sat 29 ağustos
Kese 14+1
Kalp atışı 14+1
Cinsiyet kız
Tahmini doğum tarihi 6 haziran
İsmi elisa
Asel de çok hoş genelde hanım hanımcık çok şeker oluyorlar ama ailede 3 tane olunca belediye dağıtmış gibi koymayı düşünmedim benKızım ve okul arkadaşlarının ismini yazıyım karışıklina, mira, asel, mila, tanem , alin hepsi cok seker gelio bana da bazen eski isimleri de özlemiyo değilim
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
Selamlar26 kisi tablodayiz
Daha yok mu?
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim
Ay ay ay hosgeldinSelam hanımlar
Sizi uzun zamandır takip ediyorum
Eski hesabımın şifresini hatırlayamadım, nihayet yaptım
Ben de 12+4'teyim
8. haftadan beri çok bulantılı bir dönem geçiriyorum
Hala devam ediyor. Artık çok yoruldum. Herkes diyor ki 'bir sabah uyanacaksın ve bıçak gibi kesilmiş olacak'
Her sabah bismillah çekerek uyanıyorum, ama aynıyım
12. haftadan ümitliydim ama ümidim 14. haftaya kaldı
Bir de çok korkuyorum, doğuma kadar böyle olacak diye. Aşırı korkuyorum hem de...
Aranızda benim gibi olanlar var, onları okudukça diyorum ki yalnız değilim
Ama çoğunuzun da maşallahı var :) Allah kimseye yaşatmasın
Bebekle bile bağ kuramıyorum, o derece psikolojim alt üst oldu
Neyse artık ben de buralardayım
Şimdi gebeliğimle ilgili diğer detayları da paylaşacağım :)
Herkese sevgiler
Kese kalp atisi tahmini olarak yazar misin canimYaş: 32
İlk çocuk
Sat: 9 Eylül
Tahmini Doğum Tarihi: 16 Haziran