Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    28
Hiç üzme kendini benim ilk gebeliğimde baya sürdü. Şimdikinde de var ama ilki kadar yüksek değil. Belli bir süresi yok galiba kişiden kişiye değişiyor. Bebeği besleyemiyorum diye düşünme.. Benim doktorum asıl beslenme 5. Ayda önemli dedi.
İnşallah geçer de 5. Ayda bile geçmicekmiş gibi bi iştahsızlık var:KK43:

Bunda daha başlatmadı :) bu doktorum garip biraz heheh sadece folit asit devam ediyorum kan değerlerime göre gerek görmedi sanırım geçen kan değerlerime bakmıştı .

12. Haftada genelde ilaçlar değiştirilir. Folik bıraktırılır ve içerisinde vitaminlerin foliğin bulunduğu takviye ilaçları demir ilaco vs verilir dite biliyorumz bende öyle oldu ama okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşın öyle. Neden 16. Hafta demişki axaba zaten 12. Haftasa ense kalınlığı da ölçülüyoe
bana da doktorum ilk hamileliğimde 16. haftaya kadar folik asit içirip demire devam ettirdi. hiç vitamin takviyesi ya da magnezyum vermedi. doktordan doktora çok değişiyor.

Çok normal korku durumu annelik ☺️ İlk gebelik sanırım onunda etkisi oluyor. Hiçbir şey bilinmiyor neyi ne için yapıyorlar muamma kalıyor insanın aklında 🙈

Aynen valla şimdi birde ayda bir gidilecek bekle ay bitmesini
yok ikinci gebelik ama birinci gibi çünkü aradan 14 yıl geçti hehehhe sil baştan unutmuşum her şeyi

Az bekle Hormonlar biraz kendine gelsin eski haline döneceğim de :KK55:
ilk trimester dönemin geçsin vücut bir alışsın eski moda gidersin bende kimseyle konuşmak istemiyorum eve gidip uyumak istiyorum sadece uyumak uykusuz gibi kafamı koyuyorum gidiyorum
Beynim uyuşuk gibi sanki sakinleştirici içmişim. 🤭🤭🤭

Benimki de oyle soyluyor ama o is oyle olmuyor canim cok iyi anliyorum seni, benim doktorum bana 1 ay sonra goruselim dedi, neyseki ikili test vs icin haftaya devlete gidicem boylelikle 2 hafta arayla bakmis olucam. Hareketlerini hissedene kadar bu durum devam edecek bizde, icimizin rahatlamasi stres yapip bebege zarar vermekten daha dogru bence. 😊
Ne güzel yalnız olmadığımı bilmek🙏 bence de ya stres yapıp beklemektense gidip iyi oldugunu anlamak daha mantıklı

bana da doktorum ilk hamileliğimde 16. haftaya kadar folik asit içirip demire devam ettirdi. hiç vitamin takviyesi ya da magnezyum vermedi. doktordan doktora çok değişiyor.
Aa o zaman olabilir . Ama yine de yazan arkadaşı 7. Haftadan 16. Haftaya kadar çağırmaması enteresan geldi. 2 li tarama testinin bir süresi var çünkğ

Aynen valla şimdi birde ayda bir gidilecek bekle ay bitmesini
yok ikinci gebelik ama birinci gibi çünkü aradan 14 yıl geçti hehehhe sil baştan unutmuşum her şeyi
Ayyy maşallahhh 😍 çokkk normal 14 yılda çoğu şey değişmiştir zaten.. Sen aklına takıldıkça yaz gruba ben veya bilen birisi illaki cvp verir. Ne güzel böyle bir yer var düşüncelerimizi vs paylaşabiliyoruz 😊

Selam,
Arada isim önerileri paylasalim mi ?
Oglumda aklımızda tek bir isim vardi, erkek hissediyordum zaten hiç isim düşünmeden 13. Haftadan adıyla hitap eder olmuştuk :)
Şimdi ise kız hissediyorum sanki ama 14. Haftada öğreneceğim. Bu arada sürekli kiz/erkek isimleri arastirmak resmen hobim oldu :)

Şu an hoşuma giden isimler;
Kız; Ayla, İrem, Elis
Erkek; Eren, Okan

Merhaba ya ben uygulamayı bit türlü bulamadım kadınlar kulübü yazıyorum AppStore’da cıkmıyor uygulamanın başka bir adı mı var acaba görüntü atabilir misiniz buraya rica etsem teşekkür ederim
Geçen anlatmıştım burda canım Chrome üzerinden kadınlar kulübüne girip ana sayfaya ekleyebilirsin

Selam,
Oglumda aklımızda tek bir isim vardi, erkek hissediyordum zaten hiç isim düşünmeden 13. Haftadan adıyla hitap eder olmuştuk :)
Şimdi ise kız hissediyorum sanki ama 14. Haftada öğreneceğim. Bu arada sürekli kiz/erkek isimleri arastirmak resmen hobim oldu :)

Kız; Ayla, İrem, Elis
Erkek; Eren, Okan
kız olursa Alya diye düşünüyorum ( bu isimde nereden aklıma düştü bilmiyorum kulağıma hoş gelmeyen başladı ) ama erkende hiç bir fikrim yok :KK43: oğlumun adı Batuhan ona uygun istiyorum ama bakalım

kız olursa Alya diye düşünüyorum ( bu isimde nereden aklıma düştü bilmiyorum kulağıma hoş gelmeyen başladı ) ama erkende hiç bir fikrim yok :KK43: oğlumun adı Batuhan ona uygun istiyorum ama bakalım
Evet seslendigini dusunsene "Alya" diye ne kadar hoş tınısı var :)
Oğlunun ismi de çok güzel. Batu ismi çok hoşuma gidiyor ama kuzenimin oğlunun adı Batu

Kız isimleri = Elizan Elisa Ebrar Ecmel Arya Alya Eva Liya Lina Eflin Zümra Zuhra Piraye
Erkek isimleri= Arjin Benan Efnan Elyesa Asil Alaz Uraz Karan Kayra Asaf
😂😂

Erkeğe o kadar odaklanmışım ki sanki kesin erkek olacak gibi isimleri daha çok araştırdım şimdilik aklımda bunlar kalmış
Selam,

Kız; Ayla, İrem, Elis
Erkek; Eren, Okan

X