Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benim de 9+3 hemen hemen aynı zamanda doğum yapicaz gibi :)

Benim de randevum 7 Aralık'ta 11+6 da gidicem bizim de ense kalınlığına bakicaklar inşallah cinsiyette görünür :)

Estağfurullah evet benim de öyle. 10 gün öncesine şartlandım ama sezaryen olacağı için:)
Benim de daha belli değil doğumun nasıl olacağı ama çok 22 hazirana kalmaz gibi bı his var içimde niyeyse Haziran başı gibi geliyo bana hep hayırlısı olsun da inşallah saglikla alalım yaz bebislerimizi kucağımıza

Amin inşallah

Yok hiç aklıma crp gelmedi. Annem de böyle geçirmiş biraz ona bağlıyordum. Sağlık ocağında baktırayım Bi. Teşekkürler

Merhaba benim de 9+3 hemen hemen aynı zamanda doğum yapicaz gibi :)

Benim de randevum 7 Aralık'ta 11+6 da gidicem bizim de ense kalınlığına bakicaklar inşallah cinsiyette görünür :)

Sağlıkla, kolaylıkla gelsinler inşallah Benim de 4 Aralık randevum.

Cinsiyet tahmini olur mu acaba

Eklentiler

• IMG_6007.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 15
Kendimizi böyle teselli edelim bari

Merhaba monitörde Bursa şehir hastanesi yazısıni gördüm bende Bursadayim hangi doktora gidiyorsunuz acaba orda memnun musunuz
Yaşar Can’a gittim arkadaşım tavsiye etmişti bebeğin ölçümlerini tek tek yaptı bilgilendirdi ama çok kalabalık olduğu için sormak istediklerimi soramadım maalesef

Bugün randevum vardı, 10+0 ız. Önceki çocuklarım hep geç döllenmeydi hep geriden geliyorlardı, ölçümleri küçüklerdi, bu seferki haftasıyla uyumlu gidiyoruz. 2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için çağırdı. Hatırladığım 12 haftalıkken cinsiyetlerini öğrenmiştik ama bu sefer aslında aynı doktor olmasına rağmen 14 haftada öğreniriz dedi, bakalım bir sonraki gidişimizde görecek miyiz? Çok önemli değil aslında ne olduğu ama bugün ultrasonda gördüğümde nedense bir anda erkek gibi canlandı gözümde. Sonra niye böyle bir benzetme yaptığıma şaşırdım hep soruyorlar çevremde ne hissediyorsun ne hissediyorsun, şimdiye kadar hiçbir şey hissetmedim hiç tahminim olmadı öncekilerde de. Acaba hissetmek demek böyle bir şey mi bir de erkek çıkıyormuş, ne şaşırırım hee, meğer 6. Hislerim kuvvetliymiş falan

Eyvaaaah hiçbirimizin korkunç doğumları olmasın inşaallah ya şimdi hamileliği bulantısız geçen arkadaşlarımızı da üzmeyelim bence

12. De tam garanti söyleyemiyorlar, bana 12’de doktorum kız gibi demişti ama ben hiç ihtimal vermemiştim. Erkek gibi geliyordu öyle çıktı. Bu sefer kız gibi geliyor ama erkek çıkarsa da şaşırmam modundayım. Bakalım hislerimiz doğru çıkacak mı sizin çocuklarınızın yaşları arası kaç?

Ay ilkinde hamileliğimde doğumumdaa sonrası da çooook kolay geçti kolay demiyimde rahat ve akışında çok şükür öyle şeyler düşünmeyin herkesin hikayesi bambaşka inşallah su gibi akan süreçlerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…