Merhaba benim de 9+3 hemen hemen aynı zamanda doğum yapicaz gibi :)Randevumuz vardı bugün bizimde.
9+4 olmuş bebişHareket ettiğini gördük çok şaşırdık. Şükür herşey yolunda
2 hafta sonra çağırdı ense kalınlığı için. Başka herhangi bir test istemediğimi söyledim. Cinsiyete de bakarız dedi
Merhaba monitörde Bursa şehir hastanesi yazısıni gördüm bende Bursadayim hangi doktora gidiyorsunuz acaba orda memnun musunuzBana da cinsiyet tahmini yaparsanız hayır demem9+3 karından.
Yanlışlık oldu sanırım bende yazmıyor bursa şehir hastanesiMerhaba monitörde Bursa şehir hastanesi yazısıni gördüm bende Bursadayim hangi doktora gidiyorsunuz acaba orda memnun musunuz
Kız gibiMerhaba kızlar daha çok küçük ama cinsiyet tahmini yapabilir misinizEki Görüntüle 3506859
Merhaba bende Bursadayim şehir hastanesinde hangi doktora gidiyosunuz acaba memnun musunuzMerhaba kızlar daha çok küçük ama cinsiyet tahmini yapabilir misinizEki Görüntüle 3506859
Evet Y yildizkadini ile karistirmisim kusura bakmayın :)Bana da cinsiyet tahmini yaparsanız hayır demem9+3 karından.
EstağfurullahEvet Y yildizkadini ile karistirmisim kusura bakmayın :)
Sizinle de günümüz bire bir aynı tahmini doğum tarihi 22 Haziran mi sizin de :)
Benim de daha belli değil doğumun nasıl olacağı ama çok 22 hazirana kalmaz gibi bı his var içimde niyeyse Haziran başı gibi geliyo bana hep hayırlısı olsun da inşallah saglikla alalım yaz bebislerimizi kucağımızaEstağfurullahevet benim de öyle. 10 gün öncesine şartlandım ama sezaryen olacağı için:)
Amin inşallahBenim de daha belli değil doğumun nasıl olacağı ama çok 22 hazirana kalmaz gibi bı his var içimde niyeyse Haziran başı gibi geliyo bana hep hayırlısı olsun da inşallah saglikla alalım yaz bebislerimizi kucağımıza
MErhabalar kaç haftalık acaba kaçıcı haftada beli oluyo cinsiyeti ? Salıkla gelsin canım salıklı olsunda rabbim kalbinizdekine göre versinMerhaba kızlar daha çok küçük ama cinsiyet tahmini yapabilir misinizEki Görüntüle 3506859
Yok hiç aklıma crp gelmedi. Annem de böyle geçirmiş biraz ona bağlıyordum. Sağlık ocağında baktırayım Bi. TeşekkürlerMerhaba, crp nize Baktırdınız mı hiç yakın zamanda? Ben ilk hamileliğimde sizin gibi olmuştum, sürekli kusuyordum, serumlar, iğneler neler neler yinede devam ediyordu, en son kan tahlili yapıldı crp çok yüksek çıktı meğerse enfeksiyon varmış. Şimdi ikinci hamileliğim 9+5 ve yine bol bulantılı geçiyor ama prilam ile idare ediyorum. İnşallah en kısa zamanda sizinde geçer, yaşadığım için biliyorum çok zor gerçekten
Merhaba benim de 9+3 hemen hemen aynı zamanda doğum yapicaz gibi :)
Benim de randevum 7 Aralık'ta 11+6 da gidicem bizim de ense kalınlığına bakicaklar inşallah cinsiyette görünür :)
Kendimizi böyle teselli edelim bariBirde yeni doğan bebek videoları izlemek çok iyi geliyor. Ay diyorum sonunda bu varbirde ben şuna inanıyorum belki saçma bulursunuz ama hamileliği zor geçenin doğumu veya diğer süreçleri kolay oluyor bence hamileliği rahat geçenlerin de genelde doğum hikayeleri korkunç oluyor. Ya da doğumdan sonraki süreçleri. Rabbim sanki bi yerde zorladıysa diğer tarafı kolaylaştırıyor
Yaşar Can’a gittim arkadaşım tavsiye etmişti bebeğin ölçümlerini tek tek yaptı bilgilendirdi ama çok kalabalık olduğu için sormak istediklerimi soramadım maalesefMerhaba monitörde Bursa şehir hastanesi yazısıni gördüm bende Bursadayim hangi doktora gidiyorsunuz acaba orda memnun musunuz
Amin teşekkür ederim hepimizinMErhabalar kaç haftalık acaba kaçıcı haftada beli oluyo cinsiyeti ? Salıkla gelsin canım salıklı olsunda rabbim kalbinizdekine göre versin
Eyvaaaah hiçbirimizin korkunç doğumları olmasın inşaallah yaBirde yeni doğan bebek videoları izlemek çok iyi geliyor. Ay diyorum sonunda bu varbirde ben şuna inanıyorum belki saçma bulursunuz ama hamileliği zor geçenin doğumu veya diğer süreçleri kolay oluyor bence hamileliği rahat geçenlerin de genelde doğum hikayeleri korkunç oluyor. Ya da doğumdan sonraki süreçleri. Rabbim sanki bi yerde zorladıysa diğer tarafı kolaylaştırıyor
12. De tam garanti söyleyemiyorlar, bana 12’de doktorum kız gibi demişti ama ben hiç ihtimal vermemiştim. Erkek gibi geliyordu öyle çıktı. Bu sefer kız gibi geliyor ama erkek çıkarsa da şaşırmam modundayım. Bakalım hislerimiz doğru çıkacak mıBugün randevum vardı, 10+0 ız. Önceki çocuklarım hep geç döllenmeydi hep geriden geliyorlardı, ölçümleri küçüklerdi, bu seferki haftasıyla uyumlu gidiyoruz. 2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için çağırdı. Hatırladığım 12 haftalıkken cinsiyetlerini öğrenmiştik ama bu sefer aslında aynı doktor olmasına rağmen 14 haftada öğreniriz dedi, bakalım bir sonraki gidişimizde görecek miyiz? Çok önemli değil aslında ne olduğu ama bugün ultrasonda gördüğümde nedense bir anda erkek gibi canlandı gözümde. Sonra niye böyle bir benzetme yaptığıma şaşırdımhep soruyorlar çevremde ne hissediyorsun ne hissediyorsun, şimdiye kadar hiçbir şey hissetmedim hiç tahminim olmadı öncekilerde de. Acaba hissetmek demek böyle bir şey mi bir de erkek çıkıyormuş, ne şaşırırım hee, meğer 6. Hislerim kuvvetliymiş falan
Ay ilkinde hamileliğimde doğumumdaa sonrası da çooook kolay geçti kolay demiyimde rahat ve akışında çok şükür öyle şeyler düşünmeyinBirde yeni doğan bebek videoları izlemek çok iyi geliyor. Ay diyorum sonunda bu varbirde ben şuna inanıyorum belki saçma bulursunuz ama hamileliği zor geçenin doğumu veya diğer süreçleri kolay oluyor bence hamileliği rahat geçenlerin de genelde doğum hikayeleri korkunç oluyor. Ya da doğumdan sonraki süreçleri. Rabbim sanki bi yerde zorladıysa diğer tarafı kolaylaştırıyor