Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ilkinde 14 haftalık öğrendim şimdi testle öğrencez herhalde gene 12-13. Haftayı bulmuş olcak ay başında gidicem inşallah bu cumaya değiştirdim randevumu nipt test için sonuç çıkınca gidicem aralık başında işte içime iki gündür erkek doğuyo ama bilmiyorum sağlıklı olsun hepsi inşallah

Bnde kız hissediyorum nedense 13 haftalıkken gidicem ilçede yaşadıpım için anca merkeze giderim o zmn çok ultrasona girmek de istemiyorum o yğzden en son 6 haftalıkken gitmiştim şuan 10 haftalığım ama çok merak ediyorum

Of ben de 8 haftalık gittim anca 12-13. Haftanın başını bulcak gitmem test sonucu vs. İlkinde sık sık gitmiştim ilk üç ay bunda hiçbişi anlamadım bi kere kalbe gittik işte anca o çok zor beklemekte inşallah sağlıklıdırlar yerlerinde iyidirler miniklerimiz

Yaa bide bnm ilk gebeliğim o kadr merak ediyorum ki ger görüntüsü elimde olsun istiyorum ama tabiki bu mümkğn değil bşde hep diyorum acaba kalbi atıyor mu diye çok düşünüyorum bu herkesde var galiba bulantılarım devam ediyor uykuya dıyamıyorumgğncel halim

Kızlar, 8+1 im bugün 2 gündür açık sarı akıntı çok geliyor ve sürekli altına kaçırmış hissi var özellikle akşamları. Sizde hiç bu haftalarda böyle akinti yoğunluğu oldu mu açık sarı yada beyaz oluyor krem gibi

Bn 10. Haftadayım bndede oluyor canm çevreme sordum normal dediler

Bana da 12de kız gibi demişti ve öyle de oldu, oğlumda doktor söylemeden ben 12 haftada ilk anladım zaten erkek olduğunu, bariz görünüyordu açmış bacaklarını anlamamak imkansız ama öncesinde ben hiç hissetmemiştim, hatta benim hiç erkek kardeşim yok o yüzden sanki benim de oğlum olmaz gibi gelirdi.
Kızım 7, oğlum 3,5 yaşında, yani hepsinin arasında 3,5-4 yaş olmuş oluyor.

Bizim de hemen hemen 4 yaş fark olacak. Nasıl olıyor bu yaş aralığı? Ben ilkinde çok zorlandım, hala unutamam o günlerimi, yalnızlığımı. Şimdi biraz korkuyorum. Abimiz bana çok düşkün mecburen büyüyecek galiba bebek doğunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…