- 23 Temmuz 2024
- 684
- 392
- 22
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın bebişin çağırmış içini rahatlatmak için annesi içini ferah tutKızlar dün kabus gibi bı gün eşimin babannesi vefat etmişti taziye evine gidecektik işten donerken yolda servisimiz kaza yapti önemli bı şey yoktu ama yavaşlamak için çok ani hareketler yaptı bende epeyslce sarsıldım sonra kasığımın sol tarafina ağrıyla sancı karisimi bı şey oturdu servisten sonra eve sor yürüdüm tuvalete gidince de pembeyle kırmızı karışımı akıntım oldu ilk defa kazadan sonrada olunca çok korktum eve en yakın hastaneye gidelim dedik acil kadın dogumcu yokmuş kendi hastaneme yonlendirdiler orayk aradim gelin ihtiyaç oljrsa doktorunuza haber veririz dediler gittim acildeki doktorun ameloyata girmesi gerekmiş 1.5 saat beklememiz lazımmış sinirlerimiz iyice bozuldu yağmur bı de trafik üstüne en son başka hastaneye gittik orda bulduk çok şükür baktı her şey yolundaymis elleriyla ayakları oluşmuş ayağını oynattığıni gördük hatta doktor size ayaklarını göstermek için çağırmış galiba dedinolur nolmaz progestanlanla uyuşmazlığı iğnesini yapmamızı söyledi maa omrumuzden ömür gitti eşimin ailesi de çok korktu insanların cenazesi var üstüne bı de bunu da dert edindiler bebekle motive ediyorlardı kendini gelince üst üste geliyo bazen demekki
Ben Diyarbakır Silvandayım evim Diyarbakıra uzak kaçıyor burada da özel hastane yokKızçe cinsiyet tahminini bilemiyorum ama hangi doktora gidiyon memnun musun ben hala her hafta doktor değiştiriyorum aynı şehirde olunca doktor önerini alırımMehmet Yaman ve Ezgi roza gül den memnun kalmadım
Anladım canım doğum hastanesindesindir diye sordum her hafta başka doktora gidiyorum hala birine karar veremedim bendeBen Diyarbakır Silvandayım evim Diyarbakıra uzak kaçıyor burada da özel hastane yoksadece iki doktor var aylık kontrolümde doktorumu değiştireceğim
A dur geçen ay ki kontrolümü doğum Hastanesi'nde yaptım şevin Hatipoğlu di sanırım soyadını hatırlamıyorum çok ilgiliydi kardeşimin eşi orada çalışıyor hastanenin en disiplinli ilgili doktoru diyorduAnladım canım doğum hastanesindesindir diye sordum her hafta başka doktora gidiyorum hala birine karar veremedim bendeözellerde kimi ne kadar yolarsak diye yaklaşıyorlar ondan devletten devam edecem ama iyi bı doktor bularak
Anladım canım doğum hastanesindesindir diye sordum her hafta başka doktora gidiyorum hala birine karar veremedim bendeözellerde kimi ne kadar yolarsak diye yaklaşıyorlar ondan devletten devam edecem ama iyi bı doktor bularak
A dur geçen ay ki kontrolümü doğum Hastanesi'nde yaptım şevin Hatipoğlu di sanırım soyadını hatırlamıyorum çok ilgiliydi kardeşimin eşi orada çalışıyor hastanenin en disiplinli ilgili doktoru diyorduAnladım canım doğum hastanesindesindir diye sordum her hafta başka doktora gidiyorum hala birine karar veremedim bendeözellerde kimi ne kadar yolarsak diye yaklaşıyorlar ondan devletten devam edecem ama iyi bı doktor bularak
Anladım canım doğum hastanesindesindir diye sordum her hafta başka doktora gidiyorum hala birine karar veremedim bendeözellerde kimi ne kadar yolarsak diye yaklaşıyorlar ondan devletten devam edecem ama iyi bı doktor bularak
Şevin Hocaoğlu ismiAnladım canım doğum hastanesindesindir diye sordum her hafta başka doktora gidiyorum hala birine karar veremedim bendeözellerde kimi ne kadar yolarsak diye yaklaşıyorlar ondan devletten devam edecem ama iyi bı doktor bularak
Çok teşekkür ederim bu defa ona giderim olumlu iyi bı doktorsa duacin olurum doğuma kadar onla devam ederim artıkA dur geçen ay ki kontrolümü doğum Hastanesi'nde yaptım şevin Hatipoğlu di sanırım soyadını hatırlamıyorum çok ilgiliydi kardeşimin eşi orada çalışıyor hastanenin en disiplinli ilgili doktoru diyordu
Şevin Hocaoğlu ismi
Cok incelemedim ama baya şiş gibi işteAaa nasi bir sisme, boyle etimsi parmagina degen bezemsi gibimi, yuvarlak, sanki beze degil de parmak ucu gibi anlatamiyorum da
Vallahi cok ilgiliydi benden önceki bir hastaya da dikkat ettim ona da öyleydi bebeğim o zaman 9 haftalık ti bak parmakları Tomur Tomur tüm vücudunu tek tek gösteriyordu bian kendimi özel hastane de hissettim evim yakın olsaydı hep o doktoru tercih ederdim inşallah sizde memnun kalırsınızÇok teşekkür ederim bu defa ona giderim olumlu iyi bı doktorsa duacin olurum doğuma kadar onla devam ederim artık
İçindekilerde pastörize inek sütü yazıyor amaLabne de önerilmiyor bildiğim kadarıyla bir araştırın isterseniz
Öyleyse çok iyi aslında kötü bir süreç çünkü 10. Haftadayım kilo vermeye devam ediyorum. Mide bulantısı ve kusma çok olduğu için. Ama biz kadınlar için kilo önemliHamile kaldığın kilodan itibaren. Yani bayağı avantajlısın şu anilk hamileliğimde ben de önce 2 kg verdim sonra 10 kg aldım ama hep 8 kg aldım dedim bence bu şekilde hesaplanıyor
İnşallah çok sağolun ezgi hanima gittim telefona bakmaktan beni görmedi kalp atışını bile 2 atışta kapatıp tamam kanama alanı var 1 ay sonra gel dedi bebek oluşumu nasıl gününe uyumlu mu diye sordum cevap bile vermediVallahi cok ilgiliydi benden önceki bir hastaya da dikkat ettim ona da öyleydi bebeğim o zaman 9 haftalık ti bak parmakları Tomur Tomur tüm vücudunu tek tek gösteriyordu bian kendimi özel hastane de hissettim evim yakın olsaydı hep o doktoru tercih ederdim inşallah sizde memnun kalırsınız
Been ben varımKızlar selam tüp bebekten geliyorum bende sat 11 Eylül şuan 9+2 deyiz Allah’ın izniyle kalp atışını keseyi herşeyi gördük duyduk tahmini doğum 18 Haziran görünüyor kontroller de ayda bir olunca göremedikçe kötü hissediyorum çok mu evham yapıyorum sizce benim gibi sürekli iyi mi kalbi atmaya devam ediyor mu sağlıklı mı diye sürekli kendi kendini yiyen var mı yoksa ben mi çok stres evham yapıyorum
Benimde ara ara kanamalarım oldu progestan ampul yaptırıyorum 3 günde 1 ama çok şükür 1 haftadır lekelenme kanama hiç bişey yok zaten doktora 10 gün önce gittim en son o da kese içinde kanama alanı görünmediğini söyledi ama bulantım sancım hepsi geçti şu 1 haftadır görmediğimden midir bilmiyorum çok evham yaptım birşey olmamıştır inşallah diye daha kontrolüme 11 gün var 11 haftalık olcak nasipse o zaman ikili tarama yapılacak ama ben dayanamadım pazartesiye devlete randevu aldım kalbinin attığını iyi olduğunu bileyim içim rahatlasın birazBeen ben varımbenimde 3.aşılamayla tuttu canım sat 20 Eylül banada ayda bir kontrol dediler günler geçmiyor sanki yıllardır 7 haftalığım gibi geliyor bikac gündür kasik agrisi ve adet sancisi da olunca iyice evham yaptım burdaki arkadaslardan destek alıp sakinleşiyorum bende
Ben de nisan ayinda kurtaj oldum, 8+4te kalbi durmus bebegimin. Bunda da cok evham yapiyorum, bi de asiri duygusalim her seye agliyorum kendimi tutamiyorum, ne progestan verdiler ne coraspin, hap fitil vs hicbi sey kullanmiyorum, dun esime dedim ki sakiz da olsa placebo bi sey verselerdi keske sanki yine kotu bi sey olcak da ben onlem almiyomusum gibi hissediyorum. Sat 17 eylul, gec dollenme mi gelisim mi yavas onu da bilmiyorum doktora gore bugun 7+4teyim halbuki 8.haftada olmam lazim. Bi de stres yapip agladikca bebegi kotu etkiliyorum diye ayrica uzulup bi tur da ona agliyorum. Ilk gebeligimde midem cok bulaniyodu her seyden tiksiniyodum kuru ekmegi zor yiyodum, bunda masallah istahim acik, acaba bebege bi sey mi oldu da midem bulanmiyo diye bi de ona dertleniyorum. Mantikli olunca evhamdan baska bi sey degil tum bunlar biliyorum, ama hormonlardan beynimi kullanamaz durumdayim kendimi tutamiyorum ki hic. Oylece dua edip bekliyorum bi sonraki doktor kontrolunu.Kızlar selam tüp bebekten geliyorum bende sat 11 Eylül şuan 9+2 deyiz Allah’ın izniyle kalp atışını keseyi herşeyi gördük duyduk tahmini doğum 18 Haziran görünüyor kontroller de ayda bir olunca göremedikçe kötü hissediyorum çok mu evham yapıyorum sizce benim gibi sürekli iyi mi kalbi atmaya devam ediyor mu sağlıklı mı diye sürekli kendi kendini yiyen var mı yoksa ben mi çok stres evham yapıyorum
Bende çarşambaya almıştım hiç olmazsa 2 haftada bir görürüm diye kese yani kanama alanı vardı progestan fitil kullanmıştım yine devam dedi doktor onada bakılsın inşallah kapanmıştır uzun süre arayıp istediğimiz için mi bilmiyorum ama galiba ekstra evhamlıyız bende 12.haftayi görsem rahatlarim diyorum onada 5 hafta var rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah çabucak geçsin zamanlar sağlıkla kavuşalım yavrularımıza hepimizBenimde ara ara kanamalarım oldu progestan ampul yaptırıyorum 3 günde 1 ama çok şükür 1 haftadır lekelenme kanama hiç bişey yok zaten doktora 10 gün önce gittim en son o da kese içinde kanama alanı görünmediğini söyledi ama bulantım sancım hepsi geçti şu 1 haftadır görmediğimden midir bilmiyorum çok evham yaptım birşey olmamıştır inşallah diye daha kontrolüme 11 gün var 11 haftalık olcak nasipse o zaman ikili tarama yapılacak ama ben dayanamadım pazartesiye devlete randevu aldım kalbinin attığını iyi olduğunu bileyim içim rahatlasın biraz
Canım kötüyü çağırma hep iyi düşün bende sabahtan hep ağlıyorum bişey olmasın diye sancilandikca ağlıyorum halbuki ağır bı sancı değil üşütme sancısı gibi ben doktordan ilaç istedim ilk 3 ay bebek senin depondan besleniyor ister kilo al ister ver istediğini yap ben şuan vitamin verirsem bile bebeğe gitmez dedi benimde tüm kanlar iyiydi sadece kanama alanı vardı progestanı doktor bile vermemişti kendim aşılamadan itibaren kullandım doktorda devam et dedi duyunca dua edelim inşallah bebişlerimiz iyidir büyüyüp kucağımıza gelmek için gelişip büyüyorlar içimizde günüme göre 8+2 olmam lazimken ultrasona göre bende 7+4 üm doktor onada takılma 4 aydan sonrası ultrason ve sat günü karşılaştırması yapacaz şuan küçük diye ölçümler yanilabiliyor demiştiBen de nisan ayinda kurtaj oldum, 8+4te kalbi durmus bebegimin. Bunda da cok evham yapiyorum, bi de asiri duygusalim her seye agliyorum kendimi tutamiyorum, ne progestan verdiler ne coraspin, hap fitil vs hicbi sey kullanmiyorum, dun esime dedim ki sakiz da olsa placebo bi sey verselerdi keske sanki yine kotu bi sey olcak da ben onlem almiyomusum gibi hissediyorum. Sat 17 eylul, gec dollenme mi gelisim mi yavas onu da bilmiyorum doktora gore bugun 7+4teyim halbuki 8.haftada olmam lazim. Bi de stres yapip agladikca bebegi kotu etkiliyorum diye ayrica uzulup bi tur da ona agliyorum. Ilk gebeligimde midem cok bulaniyodu her seyden tiksiniyodum kuru ekmegi zor yiyodum, bunda masallah istahim acik, acaba bebege bi sey mi oldu da midem bulanmiyo diye bi de ona dertleniyorum. Mantikli olunca evhamdan baska bi sey degil tum bunlar biliyorum, ama hormonlardan beynimi kullanamaz durumdayim kendimi tutamiyorum ki hic. Oylece dua edip bekliyorum bi sonraki doktor kontrolunu.
Allah sabır versin canım bende herşey normal bulantı belirti bir şey kalmadı acaba tüp bebek ilaçlarına devam ediyorum onlardan mı onu da bilemiyorum aklım hep onda birşey olursa diye çünkü dediğin gibi çok duydum 8-12 haftalarda kalbi duran bebeklerin olduğunu Allah evlatlarımızı hepimize bağışlasın inşallahBen de nisan ayinda kurtaj oldum, 8+4te kalbi durmus bebegimin. Bunda da cok evham yapiyorum, bi de asiri duygusalim her seye agliyorum kendimi tutamiyorum, ne progestan verdiler ne coraspin, hap fitil vs hicbi sey kullanmiyorum, dun esime dedim ki sakiz da olsa placebo bi sey verselerdi keske sanki yine kotu bi sey olcak da ben onlem almiyomusum gibi hissediyorum. Sat 17 eylul, gec dollenme mi gelisim mi yavas onu da bilmiyorum doktora gore bugun 7+4teyim halbuki 8.haftada olmam lazim. Bi de stres yapip agladikca bebegi kotu etkiliyorum diye ayrica uzulup bi tur da ona agliyorum. Ilk gebeligimde midem cok bulaniyodu her seyden tiksiniyodum kuru ekmegi zor yiyodum, bunda masallah istahim acik, acaba bebege bi sey mi oldu da midem bulanmiyo diye bi de ona dertleniyorum. Mantikli olunca evhamdan baska bi sey degil tum bunlar biliyorum, ama hormonlardan beynimi kullanamaz durumdayim kendimi tutamiyorum ki hic. Oylece dua edip bekliyorum bi sonraki doktor kontrolunu.
Aminnnnnn inşallahBende çarşambaya almıştım hiç olmazsa 2 haftada bir görürüm diye kese yani kanama alanı vardı progestan fitil kullanmıştım yine devam dedi doktor onada bakılsın inşallah kapanmıştır uzun süre arayıp istediğimiz için mi bilmiyorum ama galiba ekstra evhamlıyız bende 12.haftayi görsem rahatlarim diyorum onada 5 hafta var rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah çabucak geçsin zamanlar sağlıkla kavuşalım yavrularımıza hepimiz
Kendimi az buçuk taniyorsam o zamanda bugün az hareket etti niye hareket etmedi diye dolduruşa getiririm kendimi diye düşünüyorumAminnnnnn inşallahSanırım hareketlerini hissettiğimiz zaman biraz daha rahatlıcaz anca şuan ultrasonda görmedkçe hissetmediğimiz için bu korku biliyorum inşallah bir an önce bu evhamlardan kurtuluruz stres de iyi değil bebişlerimiz için canım ama elimizden de tasalanmaktan başka birşey gelmiyor