Önemli olan igm negatif olması gerekiyor, yani sizin de öyle zaten. Her şey yolunda. İgg pozitifse daha önceden geçirmişsiniz bağışıklığınız var, negatifse geçirmemişsiniz anlamına gelir. Sizde rubella antikoru var ama toxoplazma yok.Igg igm olayi kafamı karıştırdı
Hep unutmuşum onları
anti rubella igg negatif mi olmasi gerekiyordu
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimÖnemli olan igm negatif olması gerekiyor, yani sizin de öyle zaten. İgg pozitifse daha önceden geçirmişsiniz bağışıklığınız var, negatifse geçirmemişsiniz anlamına gelir.
Çok teşekkür ederim son adet tarihim 29 eylül 3 ekim arası, yumurtlama günüm 7 ekim. Beni 1 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı bakalım hayırlısı olsun inşallah bebek vardır. Boş gebelik beni korkutuyo.Beta artisinda problem yok gibi, ayni saatte vermemissinizdir belki ondan bi tik fazla cikmistir. Anormal bi fark yok yani onu sorun etmeyin. Son adet tarihiniz nedir? Belki bu ay 14.gun degil daha erken yumurtlama olmustur bu yuzden bebegin de haftasi fazla gorunuyodur. Zaten ilk birkac hafta oynayabiliyomus sanirim usg'de cok net gorulemedigi icin olcuyu de net alamiyo doktorlar bu yuzden tahminler boy olcusu vs birkac hafta sonra daha net oluyormus
Su anda sata gore 4+1 oluyosunuz sanirim, oyle olunca 4 hafta bitmis 5.haftanin icinde saydiklarindan bazi doktorlar 5 haftalikla uyumlu diyorlar. Yani sizin ve bebek icin her sey normal gozukuyor. Iciniz ferah olsun. Insallah haftaya yolk sac gorulur, bos gebelik olmadigi anlasilir. Muhtemelen bir sonraki hafta da kalp atisi duyulmaya baslarÇok teşekkür ederim son adet tarihim 29 eylül 3 ekim arası, yumurtlama günüm 7 ekim. Beni 1 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı bakalım hayırlısı olsun inşallah bebek vardır. Boş gebelik beni korkutuyo.
Mesajlara baktım da sat 29 Eylül ama yumurtlama 7 Ekim sizin. Benim sat 20 Eylül ama yumurtlama 7 Ekim sizinle beraber yani. Benim de 2 gün önce kontrolüm vardı keseyi gördük 5+1 dim haftasiyla uyumlu dedi. Sizin de benimle bir olması lazım yani 5 haftalık çıkması normal benceÇok teşekkür ederim son adet tarihim 29 eylül 3 ekim arası, yumurtlama günüm 7 ekim. Beni 1 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı bakalım hayırlısı olsun inşallah bebek vardır. Boş gebelik beni korkutuyo.
Baş dönmesi de var kabızlık çok kotu oluyor onun yüzünden bebişim görünümedi karındanBende de akıntı, kabızlık ishal karışık, halsizlik, göğüslerde ağrı ve hassasiyet, sabah bulantısı, koku hassasiyeti ve bazı şeylerin kokusuna karşı bulantı hissi, kasık ve bel ağrısı ne ararsan variştahım dalgalanma halinde benim sabahları bulantı olunca yiyemiyorum sonra bi süre ac kalınca acıkıyorum her gebelik farklı geçiyor bulantın yok ve yiyebiliyorsan güzel bence işte ben zaten zayıfım daha da zayiflarsam riskli olur diye korkuyorum ha bi de arada başım döner gibi oluyor birseylere fazla odaklaninca bulantiyla beraber
Kalp atışını duydunuz muBaş dönmesi de var kabızlık çok kotu oluyor onun yüzünden bebişim görünümedi karındanbulantı arada hissediyorum ama istifra olmuyor cinsiyetle alakalı mi diyecem ama arkadaşımın kız kuzenimin erkek olmustu ikiside kusmadan bı hal oldu ama neyseki bugün vajinal bakılınca göründü miniğim 5+6 2 gün önde sat a göre
Maşallah sizeİlk doktor randevuma gittim bugünBebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum Darısı bekleyenlerin başına inşallah
Bu arada cinsiyetle bağlantısı olduğunu düşünmüyorum yaBaş dönmesi de var kabızlık çok kotu oluyor onun yüzünden bebişim görünümedi karındanbulantı arada hissediyorum ama istifra olmuyor cinsiyetle alakalı mi diyecem ama arkadaşımın kız kuzenimin erkek olmustu ikiside kusmadan bı hal oldu ama neyseki bugün vajinal bakılınca göründü miniğim 5+6 2 gün önde sat a göre
Keseyi görmüşsünüzdür di mi? Daha önce gördüuseniz 4+5 olamaz kiDoktordan geldim kızlar. Bebişi elbette göremedi çünkü 5 +4 diye görünüyor sat'a göre ama değil. 4+5 gibi bi şey. Elbette göremezdi. Yine de ağrılarımın normal olduğunu söyledi. Fitil ve asprin verdi.
Kanamam yok çok şükür, karnım çok şiş ve de ağrıyor ama. Hayırlısıyla kalbini bi duysaydım
Onu bende bilmiyorum burda yorumlarda gördüm :) ben 5+4 te doktora gittim ve keseyi göedüm ama içinde bi şey var mı görünüyor mu doktor hüç bahsetmedi. O haftalarda görünmüyor mu acabaKızlar bu arada yolk kesesiyle ilgili bilgisi olan var mı ben ne işe yaradigini tam olarak anlayamadım
Yok kalp atışını 15 gün sonra görecez inşallahKalp atışını duydunuz mubenim kontrol cuma günü inşallah bebek görünür artık ya tam 6 haftalık olmuş oluyor o gün nasipse
Bebeğin kan hücrelerini ve anne bebek arasında olan vitamin hücre gibi alışverişleri oluşturuyor bebek olduktan sonra kan hücresi olarak bı nevi embriyo plasenta ve bebeğin baş suyuna dönüşüyor sarı sıvı da deniliyorKızlar bu arada yolk kesesiyle ilgili bilgisi olan var mı ben ne işe yaradigini tam olarak anlayamadım
Çok sevindim senin adınaYok kalp atışını 15 gün sonra görecez inşallahyolk ve kese göründü şuan iyi gidiyor dedi doktor bide sağlık ocağında yapılanlara ek yine test istedi ve 2 idrar tahlili istedi onun nedenini merak ettim acaba neden iki tane. Ama çok şükür içim rahatladı gördükten sonra
İgg geçmiş, igm mevcut. Mevcut negatif olmalı, geçmiş pozitif olabilir bağışıklığı temsil eder. Hızlıca baktım o değerlerinizde bir sorun görmedimIgg igm olayi kafamı karıştırdı
Hep unutmuşum onları
anti rubella igg negatif mi olmasi gerekiyordu