Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

5+4 haftalığız.
Kasıtlı olarak doktora gitmiyorum bekliyorum biraz. Burada da okuduklarımı görünce bazen boşuna anneleri strese sokabiliyorlar. Herşeyin tamamen oluşması sonrasında gitmek daha mantıklı. Kontrole giden annişler ciddi bi problem yoksa 2.kontrole biraz bekleyip gitse daha iyi netice alabilirler. Hepimizde farkı reaksiyonlar olabiliyor.

Herkes hamilelik sürecini çok güzel geçirsin. Sağlıcakla kavuşup kucaklarımıza alalım inş yavruları🤲🏻
Aynen öyle bende 7+6 ya randevu aldım kese yolk kalp atışı her şeyi birada görmek için ikinci gebeliğim ya ilki kadar hevesim yok ne yalan söyleyeyim

Aynen öyle bende 7+6 ya randevu aldım kese yolk kalp atışı her şeyi birada görmek için ikinci gebeliğim ya ilki kadar hevesim yok ne yalan söyleyeyim
Heves gibi değil de tecrübe sayesinde o heyecansız halimiz yok ☺️ yoksa her gebelik ayrı bir hikaye.
Şuan çevremin haberi yok. Ama bu halsizlik ve bulantıyla herkes anlayacak gibi hissediyorum.
Normalde fazla aktif ve enerjiktim

Bende ani heyheylenme oluyor eşim sakinleştirebiliyor yada ablam kızıyor durdurabiliyorlar ama keseyi görmek için çok sabırsızdım ve enfeksiyon kötü oldugu için gitmek istedim bundan sonra doktorun söylediği tarihlerde 2 haftadan erken olmayacak şekilde giderim yoksa sürekli gidip tahlil verince en ufak şeyde pimpirikli olup hamileliği zehir ederim kendime o konuda haklısınız ne kadar az bilirsek o kadar rahatız sanırım 🥰🤗
Amaaan o heyhey bende de var ya 😔 kızlara tahammül seviyem baya aşağılarda. Kendimi tutmaya çalışıyorum.
İlk gebelik her zaman en konforlusu istediğin kadar yat dinlen ev dağılmıyor vs😄

Bir de eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var benim A- eşimin B+ bunu çok vurguladılar normalde 28. Haftada iğne yapcaklarmis ama herhangi bi kanama olursa mutlaka acilden git dediler daha önce kan uyuşmazlığı yaşayan ya da bilgisi olan var mı düşük veya kanama riskjni arttıran bı şey mi
Bizimde sizin gibi kızlarım da A- doğdular.
28.haftada iğneyi vururlar sonrası tamam Allahın izniyle bişey olmaz.

eğer bebek pozitif doğarsa ikinci iğneyi yapıyorlar ama aynı kanı taşıyorsa yapmıyorlar.

Yani sadece 28. Haftada aşımızı oluyoruz başkada hiçbir problem yok. Hiç korkmayın.
Düşük yada kanama hiç olmadı

Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah 🧿 iki olcum arasi kac gun oldugunu belirtirseniz daha iyi olur, herkesin dongu gunu farkli oldugu icin adetinizden 1 hafta oncesi ile 3 hafta 3 gunlukkenki zaman arasinda toplam kac gun var hesaplayamadim.
Amin inşallah 3 gün var 312 çıktıktan sonra 3 gün sonra 1300 çıktı sonuç hatta bugün keseyi görmeye gittim gördüm şükür ama bebek yok daha 4 hftalık yarın olucam. Doktor kesenin 5 haftalıkla aynı boyutta olduğunu söyledi kesede büyükmüş. Bunun hakkındada bilginiz varsa söyleyebilirmisiniz bi anlamı var mı?

Amin inşallah 3 gün var 312 çıktıktan sonra 3 gün sonra 1300 çıktı sonuç hatta bugün keseyi görmeye gittim gördüm şükür ama bebek yok daha 4 hftalık yarın olucam. Doktor kesenin 5 haftalıkla aynı boyutta olduğunu söyledi kesede büyükmüş. Bunun hakkındada bilginiz varsa söyleyebilirmisiniz bi anlamı var mı?
Beta artisinda problem yok gibi, ayni saatte vermemissinizdir belki ondan bi tik fazla cikmistir. Anormal bi fark yok yani onu sorun etmeyin. Son adet tarihiniz nedir? Belki bu ay 14.gun degil daha erken yumurtlama olmustur bu yuzden bebegin de haftasi fazla gorunuyodur. Zaten ilk birkac hafta oynayabiliyomus sanirim usg'de cok net gorulemedigi icin olcuyu de net alamiyo doktorlar bu yuzden tahminler boy olcusu vs birkac hafta sonra daha net oluyormus 🌸

Kan pıhtılaşma testi hamileyken oluyor mu onu öncesinde yapıyorlar diye biliyorum ayrıca her yer yapmıyor onu
Kadın doğum Doktorum benden istememişti . Genelde iki düşükten sonraki gebelikte istiyorlar . Ben nolur nolmaz ilk gebeliğim tedbirli olmak istedim . Dahiliyede ki doktoruma söyledim ona da bakalım o zaman dedi .

Bizimde sizin gibi kızlarım da A- doğdular.
28.haftada iğneyi vururlar sonrası tamam Allahın izniyle bişey olmaz.

eğer bebek pozitif doğarsa ikinci iğneyi yapıyorlar ama aynı kanı taşıyorsa yapmıyorlar.

Yani sadece 28. Haftada aşımızı oluyoruz başkada hiçbir problem yok. Hiç korkmayın.
Düşük yada kanama hiç olmadı
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 😊

Heves gibi değil de tecrübe sayesinde o heyecansız halimiz yok ☺️ yoksa her gebelik ayrı bir hikaye.
Şuan çevremin haberi yok. Ama bu halsizlik ve bulantıyla herkes anlayacak gibi hissediyorum.
Normalde fazla aktif ve enerjiktim
Benimde bu sefer halsizlik yok , tabi daha yeni ama ilk hamileliğimde bu haftalarda uyuyordum sanki

Canım senin belirtin var mı bende akıntı kabızlık ve uyku dışında belirti yok arada regl olacak gibi sancilanma oluyor bide mide bulantısı falan ne zaman başlar sanki mide bulamayınca gebe değilmişim gibi hissediyorum 🤭 😅 düşüğümde 4.hafta mide bulantısı başlamıştı şimdi anormallik mi var diye düşünüyorum 😂🤗
Bende de akıntı, kabızlık ishal karışık, halsizlik, göğüslerde ağrı ve hassasiyet, sabah bulantısı, koku hassasiyeti ve bazı şeylerin kokusuna karşı bulantı hissi, kasık ve bel ağrısı ne ararsan var😅 iştahım dalgalanma halinde benim sabahları bulantı olunca yiyemiyorum sonra bi süre ac kalınca acıkıyorum 😅 her gebelik farklı geçiyor bulantın yok ve yiyebiliyorsan güzel bence işte 😂 ben zaten zayıfım daha da zayiflarsam riskli olur diye korkuyorum 😅 ha bi de arada başım döner gibi oluyor birseylere fazla odaklaninca bulantiyla beraber 😅

Çok teşekkür ederim 🙏
Vajinal baktırmak çok istemiyorum ama bakayım ne diyecek
Ben de istemiyordum ama öncekinde belli belirsiz görünürken tamamen yok olunca çok korktum orda olduğunu bilmek istedim 🥹 Dr um da vajinal mecbur kalmadıkça tercih etmediğini ama su an baksak iyi olacağını söyledi baktik şükür o günden beri sorunum yok çok nazik bir şekilde baktı fazla baskı uygulamadan

Kızlar sonuçlardan anlar mısınız?
Bunlardan hangisi pozitif negatif olacaktı?
Bir de tok karnına verdim testi hangilerini etkiler?

Eklentiler

• 1000085801.jpg
    1000085801.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000085802.jpg
    1000085802.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar sonuçlardan anlar mısınız?
Bunlardan hangisi pozitif negatif olacaktı?
Bir de tok karnına verdim testi hangilerini etkiler?
Pembe boyalı satırlar olması gereken değerler dışında. Diğerleri normal. O şekilde anlayabilirsiniz. Biraz internetten baktım, yanlış anlamış olabilirim ama sanırım kansızlığınız olabilir, doktor kan ilacı verir belki. Zaten rutin olarak çoğu doktor folik asit, kan ilacı, b12, ve multivitamin yazıyor. Çünkü bebek bizim depolarımızdan kullanacak. İdrarda lökosit de fazla çıkmış yani idrar yolu enfeksiyonunuz da var gibi duruyor.

Son düzenleme:
Pembe boyalı satırlar olması gereken değerler dışında. Diğerleri normal. O şekilde anlayabilirsiniz. Biraz internetten baktım, yanlış anlamış olabilirim ama sanırım kansızlığınız olabilir, doktor kan ilacı verir belki. Zaten rutin olarak çoğu doktor folik asit, kan ilacı, b12, ve multivitamin yazıyor. İdrarda lökosit de fazla çıkmış yani idrar yolu enfeksiyonunuz da var gibi duruyor.
Igg igm olayi kafamı karıştırdı
Hep unutmuşum onları
anti rubella igg negatif mi olmasi gerekiyordu

X