Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim senin adına 🥰 yolk falan bursey demedi bana bilmiyorum hiç var mı yok mu😅 idrar yolu enfeksiyonu olmadığından emin olmak istemis olabilir birsey olsa söylerdi bence😊
Enfeksiyon var büyük ihtimalle derecesine bakmak içinde olabilir ☺️ yolku doktor kendisi söyledi kesenin içi dolu yolk var dedi 🥰

Anladım canım inşallah hafiftir kendiliğinden geçer 🤲 inşallah benim de cuma kontrolde kese içi dolu çıkar çok tedirginim son kontrolden beri🥹
İnşallah içi dolu çıkacak bı sorun olsaydı doktor söylerdi zaten içini ferah tut hepimize kalp atışını görmek sağlıkla kucağımıza almak nasip olacak pozitif olalım güzellikler bulsun bizi 🤲🏻🥰

Kızlar devlette kalp dinletmiyorlar mı ilk kez gittim. Eksik tahlillerim vardı dedim şimdi özelde geçirirler bana orda halledeyim 4 tüp kan 2 tüp idrar aldirdi
Bebek gunune uyumlu cikti ama baba dinletmedi çok küçük dedi
Tam tutunmamis tutunma evresinde dikkat et bu ara ağır kaldirma dedi
Adam çok güzel ilgilendi ama oğlumda bu haftalarda duymustum kalbi
Devlet olduğu için mi böyle
Kaçncı haftadasınız

Yok kalp atışını 15 gün sonra görecez inşallah ❤️ yolk ve kese göründü şuan iyi gidiyor dedi doktor bide sağlık ocağında yapılanlara ek yine test istedi ve 2 idrar tahlili istedi onun nedenini merak ettim acaba neden iki tane. Ama çok şükür içim rahatladı gördükten sonra 🥰🤗
Bana ilk gebeligimde saglik ocaginda genel tahliller yapilmisti, doktor ekstra torch tahlilleri icin kan ve idrar dansite (yogunluk) ile idrar ph tahlili istemisti.

Kizlar ilk once eger haftaniz kucukse bos bir kese gorunuyor, sonraki hafta icinde bir sey gorunuyor ama bu bebek degil yolk sac oluyor hatta bunu gorunce tektas gorundu diyo bazi doktorlar yolk sac yuvarlak gibi bebek de ona bagli kucucuk oldugu icin. Sonraki hafta da kalp atisi duyulabiliyor, yolk sac kuculuyor ve bebek buyuyor, bebek daha kolay olculebiliyor. Youtube'da videolar var kisa kisa 🥰

Doktordan geldim kızlar. Bebişi elbette göremedi çünkü 5 +4 diye görünüyor sat'a göre ama değil. 4+5 gibi bi şey. Elbette göremezdi. Yine de ağrılarımın normal olduğunu söyledi. Fitil ve asprin verdi.
Kanamam yok çok şükür, karnım çok şiş ve de ağrıyor ama. Hayırlısıyla kalbini bi duysaydım
Geç döllenme olmus, 4'de benimde gozukmemisti kese hic endiselenme 🥰
7 gibi bir daha git direk kalbini duy canim, bende 4 haftada gittim ultrasonla gozukmedi sonraki randevume 7. Haftada gittim.

Çoğu doktor yolk sac olusmus vs diye anlatmiyor kizlar hepinizde olusur merak etmeyin 🙂
Zaten belli haftada artik yolkda gidiyor sanirim, bakin 7. Haftada yolk sac boyle gozukuyor bebegin ustundeki yuvarlak yapi

Eklentiler

• IMG_20241021_120741.jpg
    IMG_20241021_120741.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar selam çok kafam karıştı desteğinize ihtiyacım var,
2 gün önce doktor kontrolüne gittim periyoda göre 7+3’tüm o gün ultrason cihazından keseyi ölçtüğünde 4+6 çıktı. Kalp atışı diye heycanlanmışken geri haftaya gitmek biraz beni üzse de sağlık olsun yeter ki 🙏 hesaplamalarımıza göre döllenme yerleşme süreci de birbiriyle tutuyo çok şükür 🙏🙏

Şimdi merakım şu, yine boş keseyle döndüm ama kesem gelişmiş büyümüş. Tahminen bebeği ya da yolksac ne zaman görebiliriz? Ultrason cihazından cihazına değişir mi? Sanki doktorumuzunki çok yeni değil, Ona göre başka doktora da gitsek mi diye düşünmedik değil. 1 hafta sonra gelin dedi. Şimdi 5+1’im ama 7’yi görünce gitme planım var. Ne düşünüyorsunuz?

Allah'ın izniyle o günleri de görürsünüz inşallah 🙏Kanamanızla ilgili birşey söyledimi doktorunuz?Bir sonraki randevunuzu ne zamana verdi?
Doktordan geldim kızlar. Bebişi elbette göremedi çünkü 5 +4 diye görünüyor sat'a göre ama değil. 4+5 gibi bi şey. Elbette göremezdi. Yine de ağrılarımın normal olduğunu söyledi. Fitil ve asprin verdi.
Kanamam yok çok şükür, karnım çok şiş ve de ağrıyor ama. Hayırlısıyla kalbini bi duysaydım

Kızlar selam çok kafam karıştı desteğinize ihtiyacım var,
2 gün önce doktor kontrolüne gittim periyoda göre 7+3’tüm o gün ultrason cihazından keseyi ölçtüğünde 4+6 çıktı. Kalp atışı diye heycanlanmışken geri haftaya gitmek biraz beni üzse de sağlık olsun yeter ki 🙏 hesaplamalarımıza göre döllenme yerleşme süreci de birbiriyle tutuyo çok şükür 🙏🙏

Şimdi merakım şu, yine boş keseyle döndüm ama kesem gelişmiş büyümüş. Tahminen bebeği ya da yolksac ne zaman görebiliriz? Ultrason cihazından cihazına değişir mi? Sanki doktorumuzunki çok yeni değil, Ona göre başka doktora da gitsek mi diye düşünmedik değil. 1 hafta sonra gelin dedi. Şimdi 5+1’im ama 7’yi görünce gitme planım var. Ne düşünüyorsunuz?
Ultrason cihazından farklılık olabilir fakat içinizin rahat etmesi,strese girmemeniz açısından başka bir doktora daha görünebilirsiniz

X