• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    34
Geçen hafta göstermedi hiç dedim kız herhal 🤣 utandı jsjsjjs ama bu hafta masallah serdi ortalığa 🤣
Ya birde ben usg yi videoya cektim ama izlerken fark ettim cocuk yuz üstü yatiyordu kafasi sola dogru ayaklar sagdaydi ekranda doktor cinsiyeti gordugu an ayaklar solda vucut sagda gibi oldu video da.
Biraz karisik anlattım ama acaba ikiz mi doktor yanlislikla diğerinin cinsiyetine bakti fark etmedimi dedim hajajsj
Esime izlettim tekrar o da fark etti ben söyleyince.
Video yukleniyomu buraya acaba yuklesem 🤣
Çok iyi ya bu erkolar şimdiden fenaaa😂😂 aaaa nasıl yaniii ikiz olsa doktor der heralde yani iki bebek görür artık ayrılacak büyüklükte değil mi 😅 bilmem hiç yükleniyor mu denemedim 😄

Kızlar bugün hamile olduğumu kızıma söyledim. Şok oldu ve çok sevindi. :KK37:Hatta kimseye deme dememe rağmen, hemen kankasına yazmış. Ben evde yokken de aramış ve telefonda sevinçten ağlayarak ona anlatmış. 🥰 Bunu gören kankasının annesi bana, hamile misiiiiin ! diye anında dönüş yaptı. Ordan biliyorum. :KK48:

Neyse diyeceğim o ki, şimdi telefona kurmaya çekindiğim uygulamayı artık yükleyeyim, siteye tarayıcıdan girmeyeyim dedim. Ama App Store da uygulama çıkmıyor. 🤔

Kadınlar kulübünü uygulama üstünden kullanan varsa beni bilgilendirsin pilisss
:kahve:

Kızlar bugün hamile olduğumu kızıma söyledim. Şok oldu ve çok sevindi. :KK37:Hatta kimseye deme dememe rağmen, hemen kankasına yazmış. Ben evde yokken de aramış ve telefonda sevinçten ağlayarak ona anlatmış. 🥰 Bunu gören kankasının annesi bana, hamile misiiiiin ! diye anında dönüş yaptı. Ordan biliyorum. :KK48:

Neyse diyeceğim o ki, şimdi telefona kurmaya çekindiğim uygulamayı artık yükleyeyim, siteye tarayıcıdan girmeyeyim dedim. Ama App Store da uygulama çıkmıyor. 🤔

Kadınlar kulübünü uygulama üstünden kullanan varsa beni bilgilendirsin pilisss
:kahve:
Ay kadınlar kulubunun uygulaması mı var varsa biz niye tarayıcıdan perişan oluyoruz 😀 hani app store da bulamıyorum

Çok şükür hayırlı olsun canım nerde yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum ama doktor aracılığı olmadan ben ulaşamıyorum

Merhabalar gecmis olsun öncelikle nerede ve ne kadara yaptırdınız bilgilendirebilir misiniz rica etsemmm
Merhaba, burdan yaptirdigim firma adını vermeyeyim ama bunu yapan genetik laboratuvarları var,kadın dogum doktorlarıni ziyaret ettikleri için doktorlarda onların bilgilleri oluyor, yani doktora sorarsanız yonlendirecegi firmaları mutlaka vardır, özelden de mesajla açıklarım ben size...

Kizlar selam
Bugun bas agrisi inanilmaz var ne yapacagim bilmiyorum🥺 2 hafta once ishal sikayetim olmustu o zaman acilde parol takildi ve alerji oldum. Tek parol oneriliyor onuda alamiyorum🥺 kahve , sicak dus , masaj , buz bandi denedim bana misin demiyor😒
Benim de 13. Hafta güncellemem baş ağrısı sanırım. Beynim zonkluyor ben de ne yapsam fayda etmedi 3 gündür çekiyorum. Stop ever’in migren patchini söyledim buzdolabına koydum kullandım ehh işte az biraz geçirir gibi oldu uyudum uyandım yine ağrım var 🤷🏼‍♀️ 2. Trimester başında oluyomuş niye oluyor acaba. Şey duymuştum başınıza soğuk birşey koyarken ayaklarınızı sıcak suya koyun aynı anda öyle geçiyor diye deneyeceğim 🤷🏼‍♀️

Maşallah 🧿
Ben de maltepedeyim :KK51:
Ama Maltepe devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne hiç gitmedim. Bi çocuk Dr var ama efsane bi adam. Kızım ne zaman hasta olsa ona giderim. Saolsun.

Geçmiş olsun. Hiç bilemedim. 🤷‍♀️ ins devam etmez.

Yiğidin malı meydandadır stayllllla:halay:

Paris’in yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştan :KK75::KK48:
Şaka bu yana, geçmiş olsun diyeyim, bi daha olmaz ins.

Gecmis olsun. Parol katkılı serum verebilirler.
İnsAllah

Dün akşam aynısı benimde başıma geldi malum sebepten ötürü.... Doktor baştan beri hiç yasak koymadi bize ama ilk defa lekelenme yaşadım. Bugünde mecbur okula gittim inşallah sıkıntı olmamıştır. Akıntı normale döndü mü sizin?

Yazınızi ben yazmış gibi hissettim. Grip olmus gibi ağzımın hiç tadı yok. 14. Hafta oldu hala kilo bile almadım. Normalde boğa burcu olarak yemeye bayılırım. Ama şuan sadece tek tip sürekli karbonhidratla tek öğün yiyip gecistiriyorum. İştahla canımın birseyler çekmesini özledim. İnşallah bu günlerde geçecek
Akıntınız devam etti mi

Erkek dedi doktor malzemeyide ben sonradan gördüm 🤣🤭 kesin %90 erkek mi dedim %99.99 bilr diyebilirim dedi🤣🤣
Y YagmurrTanem erkek yazabilirsin ♥️🥰
Ya hayırlısı olsun canım 😍🧿 sağlıkla al kucağına inşallah
Bende cumartesi günü gideceğim çok merak ediyorum bakalım bizim bücür ne çıkacak 😁🥰

Çok iyi ya bu erkolar şimdiden fenaaa😂😂 aaaa nasıl yaniii ikiz olsa doktor der heralde yani iki bebek görür artık ayrılacak büyüklükte değil mi 😅 bilmem hiç yükleniyor mu denemedim 😄
Ayy bilmiyorum ama kafam yandi yani nasil oldu bu hshsjsj
Canım ikiz olabilir mi diye sormuşsun bir mesajında, burda sanki iki kese var zaten ben mi yalnis anlıyorum 😍
Ya evet işte ben de onu anlayamadım Doktor da hiçbir şey söylemeyince ben o diğer kese gibi gözüken şey fark ettim ama doktor görse söyler de herhalde diye çok da araya girmek istemedim.

Ama bebeğin pozisyonu solda attığım şekildeyken yani secdeye eğilmiş gibi duruyor Diğeri önünü dönmüş dümdüz yatiyo

Eklentiler

• 20250106_161524_exported_17749.jpg
    20250106_161524_exported_17749.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20250106-WA0010(1).jpg
    IMG-20250106-WA0010(1).jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Doktorum ocean yazmıştı bana başlamadım hala kullanmaya kasık ağrılarım pek olmuyor saha çok bel ağrılarım var

Ayy bilmiyorum ama kafam yandi yani nasil oldu bu hshsjsj

Ya evet işte ben de onu anlayamadım Doktor da hiçbir şey söylemeyince ben o diğer kese gibi gözüken şey fark ettim ama doktor görse söyler de herhalde diye çok da araya girmek istemedim.

Ama bebeğin pozisyonu solda attığım şekildeyken yani secdeye eğilmiş gibi duruyor Diğeri önünü dönmüş dümdüz yatiyo
Ay bilemedim ya öyle bir şey varsa şooook 😃😃😃

Ya hayırlısı olsun canım 😍🧿 sağlıkla al kucağına inşallah
Bende cumartesi günü gideceğim çok merak ediyorum bakalım bizim bücür ne çıkacak 😁🥰
Teşekkür ederim ♥️🥰🥰🥰 amin inşallah hepimiz saglikli alalim 🙏 Hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin🙏🙏

Back