• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    34
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Doktorum ocean yazmıştı bana başlamadım hala kullanmaya kasık ağrılarım pek olmuyor saha çok bel ağrılarım var
Magvital yazdı en başta ishal yapar gibi olunca efermag yazdı canım.

Selam Arkadaslar
Agustos annesi olacagim insallah temmuzda olablr tbi nasip :)
Size bir sorum var.8+2 haftalik hamileyim.
4 gundur baya agrim var yasayan varmi bu sekilde agrii: ki yanimda kemikli olan kisimda sanki damarlar cekiliyor gibi agrilr var adet agrisi gbi bazen cok fazla oluyor
İsaretli yerler

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-07-00-10-08-98_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-01-07-00-10-08-98_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 4
Ayy bilmiyorum ama kafam yandi yani nasil oldu bu hshsjsj

Ya evet işte ben de onu anlayamadım Doktor da hiçbir şey söylemeyince ben o diğer kese gibi gözüken şey fark ettim ama doktor görse söyler de herhalde diye çok da araya girmek istemedim.

Ama bebeğin pozisyonu solda attığım şekildeyken yani secdeye eğilmiş gibi duruyor Diğeri önünü dönmüş dümdüz yatiyo
Bebeğiniz tek kese
Sağlıkla gelsin inşallah

Bebeğiniz tek kese
Sağlıkla gelsin inşallah
Amin. 🙏 Tek kese tek bebek mi yani peki nasıl oluyor da birden bire pozisyon aniden sırt üstü gibi görünüyor çünkü bacaklarini katlamis bi sekilde yüz üstü yatiyordu

Son düzenleme:
Ne aylaaarr ne yilllar geçti 6 ay da geçer gider inşallah su gibi 🙏😇
Ay inşallah ya ocak-şubat grubuna dalıp trip atasım var 🥲😀 Havalar biraz ısınsa modum düzelir belki grip vs kapacağım diye doğru düzgün çıkmıyorum bile evden zaman geçmiyor böylede kısır döngü resmen 😒 sabır edeceğiz artık hayırlısı ile gelsin minnoşlarda napalım 🥰

Amin. 🙏 Tek kese tek bebek mi yani peki nasıl oluyor da birden bire pozisyon aniden sırt üstü gibi görünüyor çünkü bacaklarini katlamis bi sekilde yüz üstü yatiyordu
Hareket ediyor bence göz yanılsaması tamamen bundan ibaret ben tek kese tek bebek gördüm:)

Back