Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
kızlar korbell aldınız mı ? alacak mısınız ? daha önce alıp kullananan var mı ?
ben kızımda almamıştım ama eski evimiz byüktü, balkonda çöp kutusu vardı bekletmeden kokmadan atıyorduk. ihtiyaç duymamıştım. şimdiki evimiz daha minimal
acaba alsam mı diyorum
fiyatları da uçmuş
Oğlumda almıştım 6 yaşında hâlâ banyo da kullanıyorum koku yapmaması ve kapalı görünümü çok iyi oluyor iyi ki almışım dediklerimden biri. Poşetlerini de trendyoldan uyguna alıyorum kendi poşetlerine gerek yok para vermeye o kadar

benimde kızımdan kalma eşyaları duruyor. zıbınları değiştirsem mi diye düşünüyorum aslında. ne bileyim
tutamayız kendimizi yine :D
Kesin alırız yine rahat durmayız ama yazık kız onlarada zaten giydiremedim ben çok bi bakıyom küçülmüş mecbur bi büyüğü bi büyüğü derken onlarda taze kaldı kaka falan bulaştığında direk atıyorum ben ya o yüzden kullanmayı düşünüyorum bakalım 😃

Merhaba kızlar kilo durumlarınız nasıl ? Ben çok korkuyorum çok kilo alır mıyım diye çünkü vermesi bende çok zor oldu . şimdiye kadar 2 kilo almışım ilk iki hamileliğimde 25 er kilo almıştım .. bunda 10-12 ile kapatmayı çok isterim 😟 diyetisyenle çalışmaya başladım var mı gebe diyetisyenine başvuran ?

kızlar korbell aldınız mı ? alacak mısınız ? daha önce alıp kullananan var mı ?
ben kızımda almamıştım ama eski evimiz byüktü, balkonda çöp kutusu vardı bekletmeden kokmadan atıyorduk. ihtiyaç duymamıştım. şimdiki evimiz daha minimal
acaba alsam mı diyorum
fiyatları da uçmuş
Ay ben almıştım ilk oğlumda bir heves sattım geri dolaptan. zaten tek tek poşetleyip atıyorum, bu kez tamam kolu gizliyo da iğrenç iğrenç onun içinde birikiyor dolana kadar 🙈 çöpü çıkarınca etrafa yayılıyor o koku. Bir sürü poşet parası olacak sonra hiiiç gerek yok şahsi görüşüm.

Kızlar perinatolog a gittim kombinasyon ve tabloya bakıldığında düşük risk çıktığını söyledi içim rahatladı ama amniyosentezi önerdi yine de bende kabul etmedim imza attım eşimde istemiyor zaten

Merhaba kızlar kilo durumlarınız nasıl ? Ben çok korkuyorum çok kilo alır mıyım diye çünkü vermesi bende çok zor oldu . şimdiye kadar 2 kilo almışım ilk iki hamileliğimde 25 er kilo almıştım .. bunda 10-12 ile kapatmayı çok isterim 😟 diyetisyenle çalışmaya başladım var mı gebe diyetisyenine başvuran ?
25 er kilo mu
:( evet kilo almaya müsaitsin demek ki canım
şuan kaç kgsun peki
ben ilk hamileliğimde 56-69 ile bitirmiştim
şimdi 60 ile kaldım 62 oldum
diyetisyen düşünmüyorum ya hamileyken ben çok acıkıyorum , yerim yani dinlemem

Kızlar perinatolog a gittim kombinasyon ve tabloya bakıldığında düşük risk çıktığını söyledi içim rahatladı ama amniyosentezi önerdi yine de bende kabul etmedim imza attım eşimde istemiyor zaten
çok şükür canım çok sevindim , içiniz rahatlamıştır

kızlarr selamlar hamişler. dün gece bacağıma çok kötü kramp girdi hala ağrıyor. doktora gitmeme daha var eczaneden magnezyum alacağım ama önerisi olan var mı? marka vs olabilir. erken başladı benim bu kramplar

QUOTE="Woodys, post: 79349388, member: 974805"]
[/QUOTE]
Çok şükür canım Allah sağlık sıhhat versin 🤲

Ben 19. Haftam 2.5 kilo aldım ablam diyetisyen onu dinliyorum şekerim de yüksek doktor da dikkat et diyor ediyorum genelde 2000 kalori alıyorum ama günde 2 yumurta avokado fix kuruyemiş vs fix 2 günde bir et yiyorum

çok şükür canım çok sevindim , içiniz rahatlamıştır
QUOTE="Woodys, post: 79349388, member: 974805"]
Cok sagolun kızlar rahatladım tabi hala risk var olduğu için annem evham yapıp yaptir diyor amniyosentezi ama ben korkuyorum o konuda

Buda benim ikili tarama sonucum e nabızda normal dışı çıkıyo anlıyan varmı

Eklentiler

• 1000083789.webp
    1000083789.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
Cok sagolun kızlar rahatladım tabi hala risk var olduğu için annem evham yapıp yaptir diyor amniyosentezi ama ben korkuyorum o konuda
ya çok bıçak sırtı bi konu.
ense kalınlığı, burun kemiği ölçümleri normal mi peki

Buda benim ikili tarama sonucum e nabızda normal dışı çıkıyo anlıyan varmı
bu iki değere göre değilde doktorun gördüğü rapora göre yorumlanıyor canım
benimde free beta 44 çıkmıştı. papp-a yazanda 2,69
normalde demişti doktorumuz , düşük risk
yani doktorun daha iyi yorumlar

Back
X