Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahBenimki daha demiyor anne çok istiyorum desin bir ara dedi sonra bıraktı valla bende diyorum ne edicen evlenmeyi bana al her şeyieşimde ciddiye alıyor hemen
![]()
Yaa ne güzelKızlar merhaba herkese bugün doktora gittik
Cinsiyeti öğrendik. Oğlumuz olacak hayırlısıyla.
![]()
Hiç hatırlamıyorum onu canım. Kesenin arka tarafında benim kanama alanı. Som gittiğimde kan pıhtı pıhtı duruyor atarsın onu zamanla demişti bir onu hatırlıyorum. Küçülmüş mü seninki peki o aktif kanama dönemine kıyaslaBugün doktor kahverengi akıntım için kanama alanı kapanana kadar gelir dedi.. senin kanama alanın ne kadar? Benimki 3 cmmiş
Aynısını bugün Dr bizede söyledi14+3 haftalığızz :) doktor bacak arasına kordon girdiği için net birşey diyemedi cinsiyet tahmini nedir acaba![]()
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına. Başlarda erkek istiyordum ama doktor kız dediğinden beri artık kıza alıştım. Bu saatten sonra aaa erkekmis derse çok bozulurum herhaldeKızlar merhaba herkese bugün doktora gittik
Cinsiyeti öğrendik. Oğlumuz olacak hayırlısıyla.
![]()
O kadar bilgi vermedi maalesef, cihazı hemen çıkarmak istiyordu sıkıntı olmasın diye heralde ben de ekstra sormadım ama haftaya kontrol var o zamana kadar geçsin diye çok dikkat edicemHiç hatırlamıyorum onu canım. Kesenin arka tarafında benim kanama alanı. Som gittiğimde kan pıhtı pıhtı duruyor atarsın onu zamanla demişti bir onu hatırlıyorum. Küçülmüş mü seninki peki o aktif kanama dönemine kıyasla
Çok doğru söylüyorsun bence. Benim de beslenmem bir süredir yumurtasız çünkü yumurtadan midem bulandı. Göbeğim kalmadı dediğin gibi minik bir göbek bile yok hatta dümdüz gibi. Ancak kalçalarım belim genişlemiş olabilir pantolonlarım sıkıyor. Şişjinlikten kurtulunca insan hafifliyor gerçektenİyi akşamlar herkese, kanama yaşayan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsunumarım tekrarı yaşanmaz.
Şişkinlik yaşayan arkadaşlara bir tavsiyem olacak.
Geçen hafta ben de şişkinlik problemi yaşadığımı yazmıştım buraya, doktora sorduğumda normal gebelik septomlari bunlar, kefir içebilirsin demişti. Son zamanlarda her sabah iki haşlanmış yumurta yiyordum, bir gün tesadüfen farkettim ki beni bu yumurtalar şişiriyormuş. Yumurtayı artık az yağda kızartarak yiyorum. Karnım gebelikten önceki haline döndü, mini minnacık bir gebe göbeği var o da çok küçük zaten daha. Yediğiniz bisey sizi sisiriyor olabilir, yediklerinizi gözden geçirmekte fayda var
Şişkinliğim geçince kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim o kadar rahatladım. Beş aylik hamile gibiydim, şişkinlik çok kötü. Hepimiz sağlıklı güzel gebelik yaşayalımÇok doğru söylüyorsun bence. Benim de beslenmem bir süredir yumurtasız çünkü yumurtadan midem bulandı. Göbeğim kalmadı dediğin gibi minik bir göbek bile yok hatta dümdüz gibi. Ancak kalçalarım belim genişlemiş olabilir pantolonlarım sıkıyor. Şişjinlikten kurtulunca insan hafifliyor gerçekten
Benm oluyor doktora sordum ne yapabilirim diye serum fizyoloji önerdikızlar burun tıkanıklığı yaşayan var mı? benim 2-3 haftadır falan (şuan 12+5im) burun tıkanıklığım var burundna nefes almak çok zor. gece uyku kalitem sıfır ya![]()
Aynı Benm gibi ve kız hissediyorum et yiyemiyorum yüzüm kötü oldu bulantı yokBenim tam tersi daha çok yağlanmaya başladi saçlarimyuzumde sivilce doldu
![]()
Nub teorısı bakmıstım netten sankı kız gıbı sızınkıİyi akşamlar kızlar cinsiyet Tahmininiz varsa alırım.Bacak aramızda kordon olduğundan cinsiyetimizi göremedik
![]()
geçmiş olsun maalesef zehirlnem olabilir bizde dün istiridye mantarı yedik bize bişi olmadı eşim sabah kadar kötü oldu zehirlendikızlar günaydın ben zehirlendim galiba
dün akşam söylemesi ayıp ciğer yedim. sabah ishal kusma çok fena oldum. doktora gitsem mi napsam bilemedim
geçmiş olsun sizede e mantar bide , eşinizi götürdünüz mügeçmiş olsun maalesef zehirlnem olabilir bizde dün istiridye mantarı yedik bize bişi olmadı eşim sabah kadar kötü oldu zehirlendi