• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    16
14+3 haftalığızz :) doktor bacak arasına kordon girdiği için net birşey diyemedi cinsiyet tahmini nedir acaba 🤭

Eklentiler

• IMG_1198.webp
    IMG_1198.webp
    22 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar merhaba herkese bugün doktora gittik
Cinsiyeti öğrendik. Oğlumuz olacak hayırlısıyla.
🙏
Yaa ne güzel 😍😍
Biliyorum kız diye düşünüyordun ancak kucağına alınca bin tane kıza değişmezsin yavrunu. Ben ikinci çocuğum erkek olunca üzülmüştüm sonra onu görünce dedim ki iyi ki sen geldin 🥰🥰🫶🫶 hormonlardan duygular karışık 🤦‍♀️

Bugün doktor kahverengi akıntım için kanama alanı kapanana kadar gelir dedi.. senin kanama alanın ne kadar? Benimki 3 cmmiş
Hiç hatırlamıyorum onu canım. Kesenin arka tarafında benim kanama alanı. Som gittiğimde kan pıhtı pıhtı duruyor atarsın onu zamanla demişti bir onu hatırlıyorum. Küçülmüş mü seninki peki o aktif kanama dönemine kıyasla

İyi akşamlar kızlar cinsiyet Tahmininiz varsa alırım🫠.Bacak aramızda kordon olduğundan cinsiyetimizi göremedik 🫣😁

Eklentiler

• IMG-20250310-WA0010.webp
    IMG-20250310-WA0010.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 44
İyi akşamlar herkese, kanama yaşayan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun 💐 umarım tekrarı yaşanmaz.
Şişkinlik yaşayan arkadaşlara bir tavsiyem olacak.
Geçen hafta ben de şişkinlik problemi yaşadığımı yazmıştım buraya, doktora sorduğumda normal gebelik septomlari bunlar, kefir içebilirsin demişti. Son zamanlarda her sabah iki haşlanmış yumurta yiyordum, bir gün tesadüfen farkettim ki beni bu yumurtalar şişiriyormuş. Yumurtayı artık az yağda kızartarak yiyorum. Karnım gebelikten önceki haline döndü, mini minnacık bir gebe göbeği var o da çok küçük zaten daha. Yediğiniz bisey sizi sisiriyor olabilir, yediklerinizi gözden geçirmekte fayda var

Kızlar merhaba herkese bugün doktora gittik
Cinsiyeti öğrendik. Oğlumuz olacak hayırlısıyla.
🙏
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına. Başlarda erkek istiyordum ama doktor kız dediğinden beri artık kıza alıştım. Bu saatten sonra aaa erkekmis derse çok bozulurum herhalde😅 bence sen de kısa zaman sonra erkek fikrine çok alışacak ve seveceksin🌸❤️

Bizde isim krizi yaşanıyor şimdiden valla yandık yaa eşim kendi koyacakmıs ismi daha cinsiyet belli olmadan kiz ismi kavgasına girmekte ne bileyim😂😂 erkek olursa az çok anlaşırız gibi onu da düşünmedik değil ondan biraz daha bana bırakacakmis gibi ama kiz olursa baya tartisacagiz😅

Hiç hatırlamıyorum onu canım. Kesenin arka tarafında benim kanama alanı. Som gittiğimde kan pıhtı pıhtı duruyor atarsın onu zamanla demişti bir onu hatırlıyorum. Küçülmüş mü seninki peki o aktif kanama dönemine kıyasla
O kadar bilgi vermedi maalesef, cihazı hemen çıkarmak istiyordu sıkıntı olmasın diye heralde ben de ekstra sormadım ama haftaya kontrol var o zamana kadar geçsin diye çok dikkat edicem 🙃🙃🙃🙃

İyi akşamlar herkese, kanama yaşayan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun 💐 umarım tekrarı yaşanmaz.
Şişkinlik yaşayan arkadaşlara bir tavsiyem olacak.
Geçen hafta ben de şişkinlik problemi yaşadığımı yazmıştım buraya, doktora sorduğumda normal gebelik septomlari bunlar, kefir içebilirsin demişti. Son zamanlarda her sabah iki haşlanmış yumurta yiyordum, bir gün tesadüfen farkettim ki beni bu yumurtalar şişiriyormuş. Yumurtayı artık az yağda kızartarak yiyorum. Karnım gebelikten önceki haline döndü, mini minnacık bir gebe göbeği var o da çok küçük zaten daha. Yediğiniz bisey sizi sisiriyor olabilir, yediklerinizi gözden geçirmekte fayda var
Çok doğru söylüyorsun bence. Benim de beslenmem bir süredir yumurtasız çünkü yumurtadan midem bulandı. Göbeğim kalmadı dediğin gibi minik bir göbek bile yok hatta dümdüz gibi. Ancak kalçalarım belim genişlemiş olabilir pantolonlarım sıkıyor. Şişjinlikten kurtulunca insan hafifliyor gerçekten

Çok doğru söylüyorsun bence. Benim de beslenmem bir süredir yumurtasız çünkü yumurtadan midem bulandı. Göbeğim kalmadı dediğin gibi minik bir göbek bile yok hatta dümdüz gibi. Ancak kalçalarım belim genişlemiş olabilir pantolonlarım sıkıyor. Şişjinlikten kurtulunca insan hafifliyor gerçekten
Şişkinliğim geçince kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim o kadar rahatladım. Beş aylik hamile gibiydim, şişkinlik çok kötü. Hepimiz sağlıklı güzel gebelik yaşayalım 🌸❤️

kızlar burun tıkanıklığı yaşayan var mı? benim 2-3 haftadır falan (şuan 12+5im) burun tıkanıklığım var burundna nefes almak çok zor. gece uyku kalitem sıfır ya :(
Benm oluyor doktora sordum ne yapabilirim diye serum fizyoloji önerdi
Benim tam tersi daha çok yağlanmaya başladi saçlarim😊yuzumde sivilce doldu 🙂
Aynı Benm gibi ve kız hissediyorum et yiyemiyorum yüzüm kötü oldu bulantı yok

kızlar selam günaydın
bizde dünü hastane ile geçirdik fetal dna istediler ama sadece yaşımla alakalı bir durummuş ikili sonucumuz güzel çıkmış, devlet hastanesi sezeryan sorası normal doğum yapmıyormuş ayrıca cisiyetimizi de göremedik kıza benziyor dendi. dün tekrardan normal doğum yapabilirsin der umuduyla özele gittik oda iki sezeryan sorası önermiyorum rahim çok inceliyor dedi tekrar uzun uzun ultrasyonla baktı yine bacaklar kapalıyımış bu doktorda kıza benziyo dedi ben tarifsiz şekilde mutlu oldum halbuki oğlan istiyordum :KK76: :KK76: :KK76: :KK49:
sizde durumlar nasıl cinsiyet öğrenen oldu mu

bu arada magnezyum, demir ,balık yağı, dvitamini, ve bir tanede tüm vitaminlerin olduğu bir ilaç verildi.Bu ilaçlarla doğurana kadar varil gibi olurum heralde :anneadayı: :anneadayı:

kızlar günaydın ben zehirlendim galiba
dün akşam söylemesi ayıp ciğer yedim. sabah ishal kusma çok fena oldum. doktora gitsem mi napsam bilemedim

kızlar günaydın ben zehirlendim galiba
dün akşam söylemesi ayıp ciğer yedim. sabah ishal kusma çok fena oldum. doktora gitsem mi napsam bilemedim
geçmiş olsun maalesef zehirlnem olabilir bizde dün istiridye mantarı yedik bize bişi olmadı eşim sabah kadar kötü oldu zehirlendi

Back