• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Doktoruna danıştın mi? Sancı olabilir.
Hayır doktoruma danışmadım daha geçmezse yazarım diye düşündüm
Pazar günü de karın sertlesmesi ile acile gittim nst normal çıkmıştı çatı muayenesi yaptı açıklık yoktu bu sefer de yalancı sancıysa diye düşündüm ama çok kıvrandırıyor sağ sola yürüyorum geçmiyo

Merhaba hanımlar 32. Haftadayım bu haftalarda çok şiddetli aniden giren bel ağrısı yaşayan var mı 5-10 dk bir giren bi ağrı ve kıvrandırıyor
Belden başlayan ağrılar için doktora görünmende fayda var canım, ulaşabiliyorsan doktoruna haber ver bence, inşallah önemli bir durum yoktur 🙏

Pazar günü de karın sertlesmesi ile acile gittim nst normal çıkmıştı çatı muayenesi yaptı açıklık yoktu bu sefer de yalancı sancıysa diye düşündüm ama çok kıvrandırıyor sağ sola yürüyorum geçmiyo
Bilemedim sancı belden de oluyormuş o yüzden aklıma o geldi. Benim bir kere siyatik ağrım olmuştu ama o anlık gelip yerimden hoplatıp gidiyordu. kaç saniye sürüyor?

Eğer sürekli geçmeyen bir ağrıysa görünmenizde fayda var. Korkutmak istemem ama pozisyon değişince geçmeyen, kıvrandıran bir ağrı olursa doktorum hemen gel dedi bana. Benim de kasılmalarım ve sertleşme oluyor ama o kadar dayanılmayacak ya da sürekli devam eden bir ağrı olmadı.

Bilemedim sancı belden de oluyormuş o yüzden aklıma o geldi. Benim bir kere siyatik ağrım olmuştu ama o anlık gelip yerimden hoplatıp gidiyordu. kaç saniye sürüyor?
Bende belden başlayan ağrılar sancı olarak okumuştum burda ama aniden girdi 2 defa 10 dakika sürdü suan hala devam ediyo sancı olsa başka yerlere de vurur mu? Yada idrar yolu enfeksiyonu böyle sancı yapmış olabilir mi daha önce böyle birsey de yaşamadım
Belden başlayan ağrılar için doktora görünmende fayda var canım, ulaşabiliyorsan doktoruna haber ver bence, inşallah önemli bir durum yoktur 🙏
doktora ulasamıyorum da ebe hanıma yazabilirim ona yazayım riske atmayayım

Bende belden başlayan ağrılar sancı olarak okumuştum burda ama aniden girdi 2 defa 10 dakika sürdü suan hala devam ediyo sancı olsa başka yerlere de vurur mu? Yada idrar yolu enfeksiyonu böyle sancı yapmış olabilir mi daha önce böyle birsey de yaşamadım

doktora ulasamıyorum da ebe hanıma yazabilirim ona yazayım riske atmayayım
Yani sancı da olabilir başka bir şey de ama kimisinde karın sertleşmesi kimisinde bel ağrısı olarak kendini gösterebilirmiş sancı. O nedenle acile gidip bi nstye girsen iyi olur gibi. Umarım ciddi bir şey yoktur 🙏🏼

2 defa 10 dakika süre ile devam etti suan da hala devam ediyor normal bel ağrısı yaşamıştım ama bu bel ağrısından çok çok farklı kıvrandırıyor doktorumun numarası yok ebe hanım ile iletişime geçeyim teşekkür ederim insan ister istemez korkuyor
Eğer sürekli geçmeyen bir ağrıysa görünmenizde fayda var. Korkutmak istemem ama pozisyon değişince geçmeyen, kıvrandıran bir ağrı olursa doktorum hemen gel dedi bana. Benim de kasılmalarım ve sertleşme oluyor ama o kadar dayanılmayacak ya da sürekli devam eden bir ağrı olmadı.

Merhaba hanımlar 32. Haftadayım bu haftalarda çok şiddetli aniden giren bel ağrısı yaşayan var mı 5-10 dk bir giren bi ağrı ve kıvrandırıyor
Canım yarım saat önce belimden bir ağrı girdi karnım sertleşti çok korktum oturunca geçti devam etmedi o an çok korktum ama

2 defa 10 dakika süre ile devam etti suan da hala devam ediyor normal bel ağrısı yaşamıştım ama bu bel ağrısından çok çok farklı kıvrandırıyor doktorumun numarası yok ebe hanım ile iletişime geçeyim teşekkür ederim insan ister istemez korkuyor
Umarım önemli bir durum yoktur. Bazen enfeksiyon da ağrı yapıyormuş belki de enfeksiyon vardır. Çok geçmiş olsun 🙏

Uzanıyordum Tv izliyordum birden bire ağrı girdi yürüdüm geçmedi uzandım biraz hala devam etti suan da biraz devam ediyor insan korkuyor gerçekten karın sertlesmesini ben anlamıyorum bir türlü
Sizde dikkat edin geçmiş olsun 🫶

Canım yarım saat önce belimden bir ağrı girdi karnım sertleşti çok korktum oturunca geçti devam etmedi o an çok korktum ama

Kızlar sezeryandan sonra karına bastırma olayı oluyormuş benim gideceğim hastanede de oluyormuş, çok acıtan bişey mi acaba? Oradaki hemşire spinal anestezi de uyuşuk olduğun için çok hissetmezsin dedi ama ben baya korkuyorum
Ben onu doktoruma sordum canım öyle sert bastırma olabilir mi dikişlerin olacak, masaj gibi yapılıyor dedi, etrafımda sezaryen olanların bazılarına kum torbası koymuşlar bazılarına da ebe gelmiş masaj yapar gibi yapmış. Bende mart annelerinde bir kişide duydum çok bastılar birkaç kez diye ama etrafımda bunu yaşayan duymadım açıkçası

Kızlar sezeryandan sonra karına bastırma olayı oluyormuş benim gideceğim hastanede de oluyormuş, çok acıtan bişey mi acaba? Oradaki hemşire spinal anestezi de uyuşuk olduğun için çok hissetmezsin dedi ama ben baya korkuyorum
Canım ben doğumdan çıktığımda karnimda kum torbasi vardı ve hemşireler o işlemi yaparken pek ağrımadi. Dayanilmayacak bişey değil

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Serviks uzunluğum bugüne kadar normaldi 48-50 idi hep dr bugün 34 olarak gördüm bir hafta sonra idrara sıkışık gel tekrar bakalım dedi. 27+2 haftalık oldum. Normal ultrasonla bakıyor her gittiğimde vajinal değil. Varmı böyle bir durum yaşayan
Ben ayrintilida( 24. Hafta )perinatolog 34 olcmustu. 29+1 de vajinal olarak drum 43 ölçtü. Bu da değişen bişey sanırım. Ama korkulacak bir durum yok bence

Kizlar biraz once karnima kramp gibi birseyler girdi sanki birsey saplar gibi oldu cok uzun surmedi karnimda biraz sert simdi acaba sanci mi bu??

Back
X