- 4 Kasım 2024
- 637
- 205
- 18
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
-
benim sat 7 aralık ama geç yumurtladım. 28 i çatlama. bat 11 ocaktı
evet inşallah sağlıkla gelsinler
Ben tüp bebekle hamile kaldım o sırada hpv aşısı olmak istemiştim doktorum gebeliktete kesinlikle hpv aşısı yasak, normal zamanda olduğundada en az 6 ay geçmesi lazım gebelikten önce demiştiKızlar günaydın size bir sorum var.. Biz ailecek çocuklarla hpv aşısı olduk 2. Dozu 16 ocakta olacağım. Ancak hamileliğimi öğrendim işte. Hamileyken aşı yapılır mı? Ben daha doktora gidemediğim için bu konuyu da soramadım. Aşı olmalı mıyım? Aşı merkezindeki hemşireler bilir mi acaba nasıl öğrenebilirim en yakın randevuyu 20 ocağa bulabildim başka doktor da bulamadım. Telefondan da bilgi vermiyor. Kafam çok karışık..
Evet iki aydır böyle. çatlamamız 1 gün arayla olmuş. hadi bakalım beta ne çıkacakDöngün uzunmuş benim sat 15 Aralık bat 11 Ocak 29 aralıkta çatladı 27 28 pikti
Teşekkür ederim canım bekleyip göreceğim artıkBence stres yapma canım. Hiç anladığım bir konu değil ama ilerleyen ultrasonlarda netlik kazanabilirkendini üzme
Biliyorum benim eşimede mecbur ettiler ne kadar ben desemde vurdurmaallah ın cezaları, çalıştığımız işyerinde en sona kaldık, patronlar artık ters yapıyordu, aşı olmayan gelmesin filan diyorlardı yüzümüze karşı. o kadar mecbur ettiler ki aşıya..
mecbur olduk.
öyle bi dönemdi ki benim annem bile kızıyordu. neden hala aşı vurulmuyorsunuz diyeBiliyorum benim eşimede mecbur ettiler ne kadar ben desemde vurdurma
Amin canım Amin.Biliyorum bana eşim tarafı hepsi kızıyordu kendi ailem ama anlıyordu beni hatta kv sonra aradı beni bana diyor iyiki vurdurmadın hastaneye gitmiş iyi şeyler duymamış.öyle bi dönemdi ki benim annem bile kızıyordu. neden hala aşı vurulmuyorsunuz diye
neyse artık
allah bi daha yaşatmasın ne diyelim
canım bence bu konuda en iyi ve en doğru cevabı sana doktorun verir.Kızlar günaydın size bir sorum var.. Biz ailecek çocuklarla hpv aşısı olduk 2. Dozu 16 ocakta olacağım. Ancak hamileliğimi öğrendim işte. Hamileyken aşı yapılır mı? Ben daha doktora gidemediğim için bu konuyu da soramadım. Aşı olmalı mıyım? Aşı merkezindeki hemşireler bilir mi acaba nasıl öğrenebilirim en yakın randevuyu 20 ocağa bulabildim başka doktor da bulamadım. Telefondan da bilgi vermiyor. Kafam çok karışık..
oyyy maşallahhhhhHanımlar merhaba, 5+1 6mm kese haftaya kontrolüm var.
canım hcg değerin nedir? kaçta gördünüz keseyi?Hanımlar merhaba, 5+1 6mm kese haftaya kontrolüm var.
16.00 canım yaa işten gideceğim için en geç randevuyu aldımmMeowster senin saat kaçta randevun canım
hadi bakalım. keseyi görürsün inşallah16.00 canım yaa işten gideceğim için en geç randevuyu aldımm
İnşallahh sabah hcg verdim daha çıkmadı onu bekliyorum bir de. Sen verdin mi tekrarhadi bakalım. keseyi görürsün inşallah
Ben bugün hastaneye gittim ordaki herkesin teni koktu herkes ter kokuyor gibiydi iğrençti dayanamadım. Eşimin tshirtü kokmasa bile bana kokuyo gibi geliyor normal benceKizlar, bulantidan ziyade yogun tiksinme ve halsizlik yasayan var mi ? Disari bile cikamaz oldum. Insanlar bana kokuyor, kapali alanlarda insanlarin ter, parfum kokusu burnuma cok yogun geliyor, yolda gordugum seylerden tiksiniyorum bulanti basliyor, evde deterjan sampuan kokulari, ev islerini yapmakta zorlaniyorum. 8 yasinda kizimin hamileliginde bulanti ve kusmam olmustu ama boyle bir tiksinme hic hatirlamiyorum
ben dün akşam vermiştim ya daha yeniİnşallahh sabah hcg verdim daha çıkmadı onu bekliyorum bir de. Sen verdin mi tekrar
Cuma günü beta 2472 idi 5. Haftadacanım hcg değerin nedir? kaçta gördünüz keseyi?
benimde çok yeni ama bulantılarım başladı. sabahları özellikleKizlar, bulantidan ziyade yogun tiksinme ve halsizlik yasayan var mi ? Disari bile cikamaz oldum. Insanlar bana kokuyor, kapali alanlarda insanlarin ter, parfum kokusu burnuma cok yogun geliyor, yolda gordugum seylerden tiksiniyorum bulanti basliyor, evde deterjan sampuan kokulari, ev islerini yapmakta zorlaniyorum. 8 yasinda kizimin hamileliginde bulanti ve kusmam olmustu ama boyle bir tiksinme hic hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?