Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Ben tüp bebekle hamile kaldım o sırada hpv aşısı olmak istemiştim doktorum gebeliktete kesinlikle hpv aşısı yasak, normal zamanda olduğundada en az 6 ay geçmesi lazım gebelikten önce demişti

Biliyorum benim eşimede mecbur ettiler ne kadar ben desemde vurdurma

öyle bi dönemdi ki benim annem bile kızıyordu. neden hala aşı vurulmuyorsunuz diye
neyse artık
allah bi daha yaşatmasın ne diyelim
Amin canım Amin.Biliyorum bana eşim tarafı hepsi kızıyordu kendi ailem ama anlıyordu beni hatta kv sonra aradı beni bana diyor iyiki vurdurmadın hastaneye gitmiş iyi şeyler duymamış.

canım bence bu konuda en iyi ve en doğru cevabı sana doktorun verir.

Kizlar, bulantidan ziyade yogun tiksinme ve halsizlik yasayan var mi ? Disari bile cikamaz oldum. Insanlar bana kokuyor, kapali alanlarda insanlarin ter, parfum kokusu burnuma cok yogun geliyor, yolda gordugum seylerden tiksiniyorum bulanti basliyor, evde deterjan sampuan kokulari, ev islerini yapmakta zorlaniyorum. 8 yasinda kizimin hamileliginde bulanti ve kusmam olmustu ama boyle bir tiksinme hic hatirlamiyorum

Ben bugün hastaneye gittim ordaki herkesin teni koktu herkes ter kokuyor gibiydi iğrençti dayanamadım. Eşimin tshirtü kokmasa bile bana kokuyo gibi geliyor normal bence ama doktora gitcem bugün sorarım senin için

benimde çok yeni ama bulantılarım başladı. sabahları özellikle
kızımda daha geç başlamıştı sanki.
her hamilelik aynı olmuyor diyorlar ya
bence normal yaşadıklarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…