Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
Benim doktorumda herşeyine baktı 45 dk sürdü bi türlü dönmedi bebiş kordon damarları çok önemliymiş onu görmeden göndermem dedi neyse çok şükür onu da gördük ben zaten detaylı ultrason yaptım gibi 20 21 de kalp damarların oluşuyor onda da detaylı ultrasona gideceksin zaten dedi

Bizimde aynı detaylı ultrasonu da hayırlısı ile atlatalim inşallah

İkili testte sıkıntı çıktı ondan dolayı fetal DNA testi istendi.sonucumuz 10 ile 15 gün arasında cikcakmis.onun stresi var maalesef
Ikili test simdi yastan dolayi skntili olabiliyor bnmde mesela papp-a degerim biraz dusuk cikti plesentayla ilgiliymis.fetal Dna yaptirdim sukur temiz geldi.kalbinizi ferah tutun sonucu iyi gelecektir insallh

Kızlar günayydıın aile hekimliği gebelik takibinde 18.haftamda kan ve idrar tahlili istedi. Kadın doğumcum daha bir şey istemiyor ama sizden istendi mi

Kızlar günayydıın aile hekimliği gebelik takibinde 18.haftamda kan ve idrar tahlili istedi. Kadın doğumcum daha bir şey istemiyor ama sizden istendi mi
Günaydın.Kendi doktorum daha erken haftalarda istemişti benden kan tahlili

İlk haftalarda istedi sonra her gitmemde ilki kadar detaylı olmasa da muhakkak kan idrar baktırdı.

İlk haftalarda istedi sonra her gitmemde ilki kadar detaylı olmasa da muhakkak kan idrar baktırdı.
Süreçte istenen testlere baktım 22-24te kadın doğumcular istiyormuş. Bende kan tahlili sonrası hep bir baygınlık yaşıyorum O yüzden size bir sorayım ona göre ayılıp bayılayım dedim

Benimde dün geceden beri aynı ağrı var. Hala geçmedi. Dayanılmayacak gibi değil ama kendini hissettiriyor

Kızlarrr çatlak kremine başladınız mı?
Ben bio-oil ile badger arasındayım. İlk hamileliğimde badger kullanmıştım. Çok çatlak olmamıştı. Şimdi yine başlıcam ama bilemedim ne alayım

Kızlarrr çatlak kremine başladınız mı?
Ben bio-oil ile badger arasındayım. İlk hamileliğimde badger kullanmıştım. Çok çatlak olmamıştı. Şimdi yine başlıcam ama bilemedim ne alayım
Lierac alabilirsin en iyisi bu diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…