Kızlarrr çatlak kremine başladınız mı?
Ben bio-oil ile badger arasındayım. İlk hamileliğimde badger kullanmıştım. Çok çatlak olmamıştı. Şimdi yine başlıcam ama bilemedim ne alayım
Ben bio-oil ile badger arasındayım. İlk hamileliğimde badger kullanmıştım. Çok çatlak olmamıştı. Şimdi yine başlıcam ama bilemedim ne alayım
Kızlar günayydıın aile hekimliği gebelik takibinde 18.haftamda kan ve idrar tahlili istedi. Kadın doğumcum daha bir şey istemiyor ama sizden istendi mi
Benimde dün kontrolüm vardı bendende kan ve idrar istedi doktorum . Kanı bebeğin omurilik ve beyin gelişimini kontrol etmek amacıyla alıyoruz dedi. Sonuç 1 haftaya çıkar dediler
Ikili test simdi yastan dolayi skntili olabiliyor bnmde mesela papp-a degerim biraz dusuk cikti plesentayla ilgiliymis.fetal Dna yaptirdim sukur temiz geldi.kalbinizi ferah tutun sonucu iyi gelecektir insallh
Ben de Badger markasını tesadüfen gördüm deneyeyim diye hem sivi hem katı olanını aldim. Kati olan yanımda da taşıyorum kutusunda pratik. Bunların yanında bir de kakao yağı kullanıyorum. İçeriği temiz şeyler kullanmaya çalışıyorum, favorim kakao yağı, yenebilir bir ürün sonucta. Vazelin kullanan arkadaşım bence vazelin içeriği dolayısıyla her gün karnımıza sürmek için uygun değil.
arkadaşlar gece uyku sorunu yaşıyor musunuz? 16. haftadayım uykusuzluk için çok erken değil mi? Ben bir gece rahat uyuyorsan bir gece dönmekten uyuyamıyorum bir öneriniz var mı
arkadaşlar gece uyku sorunu yaşıyor musunuz? 16. haftadayım uykusuzluk için çok erken değil mi? Ben bir gece rahat uyuyorsan bir gece dönmekten uyuyamıyorum bir öneriniz var mı