Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Mide bulantısı ve kusmanız geçti mi ben hayla çok kötüyüm hiç geçicek gibi değil
Benim mide bulantısı azda olsa var bir ara geçmişti geri geldi ama koku hasasiyeti çok öğüre öğüre geziyorum

Fetal dna yaptırın

Kuzum amniyosentez karından sumu alıyorlar ben iyi şeyler duymadım ve okumadım o konuda bu kadar istiyorlarlarsa fetal yaptır yardım etsinler..çünkü ilk gebelikte banada dediler yaptırmadım

Anladım canım güzel gelcek sonuclarin kalbini ferah tut.Keşke yardımcı olsalar madem konuşmayı biliyorlar
Kuzum amniyosentez karından sumu alıyorlar ben iyi şeyler duymadım ve okumadım o konuda bu kadar istiyorlarlarsa fetal yaptır yardım etsinler..çünkü ilk gebelikte banada dediler yaptırmadım
Canlar laf paraya gelince kimse de yok ee diyorlar devlet sunmuş böyle bi test neden yaptirmayasin yapacak doktora güvenmesem yaptirmazdom ama işinin ehli biriymiş ne olacaksa olacak rabbime biraktim

Canlar laf paraya gelince kimse de yok ee diyorlar devlet sunmuş böyle bi test neden yaptirmayasin yapacak doktora güvenmesem yaptirmazdom ama işinin ehli biriymiş ne olacaksa olacak rabbime biraktim
Pek bır bılgım yok amnıyosentz hakkında ama zararlı olsa zaten doktorlar yapmaz bunu.fetal dna kolay oluyor kan alıyorlar sadece keske onu yaptırsanız ama ımkanınız el vermıyorsa amnıyosntez mantıklı.yanı bn olsam yaptırıdım supeyle yasamak daha kotu.

Mide bulantısı ve kusmanız geçti mi ben hayla çok kötüyüm hiç geçicek gibi değil
Ben ikindi saatleri fenalaşıyorum başından beri böyleyim bir başlıyor geceye kadar bitmiyor bende artık iş çıkışı eve gidip prilama devam ediyorum gece alırsam gündüz uyuklamak zorluyor. İnşallah azalacak zamanla sabır diyelim

Woodys canım merhaba, fetal dna eskişehir osmangazi üniversitesi 400 küsür liraya yapıyor yakınsan oraya mı gitsen acaba

Hakkımda hayirlisi kuzum

Kızlar Doktor 14. Haftada kız demişti bugün tam 16. Hafta gittim erkeğe benziyor dedi bu gittiğim başka bit doktordu ama o da emin olamadı gösterimiyordu tam bebiş haftaya tekrar çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…