Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Çok doğru yaptın gerek yok hepsi yaştan dolayı

58 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum .. üstelik birde emziriyorum normal diyet listesi gibi değil listem dolu dolu ama tatlı pilav hamur vs yok inşallah 10 kiloyla bitiririm
Geçmiş olsun Ben oceanmag aldım ..

Çok şükür çok sevindim adınıza

Fetal dna neden ysptırmıyorsunuz en azından şüphe kalmaz

Kramplar için magnezyum sitrat öneriliyor bunu içersin mutlaka hapı ben içemiyorum diye ocean saşe aldım ama karışım da olur sadece oksit formunda olmasın

Kızlar benim bugün bi değişik ağrım var sancımı ağrımı bilemedim ama biraz garip bir ağrı ya

Geçenlerde benim de olmuştu söylediğimde ocean mag önerdi doktor onu aldım. Tekrarlamadı çok şükür

Kızlar benim bugün bi değişik ağrım var sancımı ağrımı bilemedim ama biraz garip bir ağrı ya
Bi haftadır bende de garip ağrılar var sanki kasıklarım doluymuş gibi baskı var gibi arada vajinama da ağrı giriyor doktorum normal dedi

Bi haftadır bende de garip ağrılar var sanki kasıklarım doluymuş gibi baskı var gibi arada vajinama da ağrı giriyor doktorum normal dedi
Asırı olmadıgı surece normaldır zaten doktorda soylemıs.genelde kız bebek kasıga alt tarafa baskı yaparmıs doluluk gıbı yanı oyle duymustum ne kadar dogru bılmıyorum

Kızlar merhaba cevap verirseniz sevinirim merak ediyorum sizde de oluyor mu 17. Haftadayim artık ayda bir kontrole gidiyorum uzun süre görmeyince bi endişe oluyor acaba iyi mi diye korkuyorum da bilmiyorum garip bi his ve bir sürü düşünce bu sizde de oluyor mu

Merhabalar cnm bende 14. Haftada gitmistim cinsiyet ogrenmek icin doktor 1 ay sonra gel dedi her gun gun sayiyorum doktora gitmek icin. ilk gebeligim benimde 7 yil sonra geldi mucizem. aklim fikrim bebegimde iyi mi ,kalp atisi var mi vs bi ton dusunce, inşallah hareketlerini hissedince daha rahat oluruz

Asırı olmadıgı surece normaldır zaten doktorda soylemıs.genelde kız bebek kasıga alt tarafa baskı yaparmıs doluluk gıbı yanı oyle duymustum ne kadar dogru bılmıyorum
Bizimki de kızmış belki ondandır kendimi çok dinlememeye çalışıyorum ya yoksa kafayı yeriz hepimiz hergün bi yerimize birşey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…