- 4 Kasım 2019
- 27.813
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.812
- 598
- 29
Benim mide bulantısı azda olsa var bir ara geçmişti geri geldi ama koku hasasiyeti çok öğüre öğüre geziyorumMide bulantısı ve kusmanız geçti mi ben hayla çok kötüyüm hiç geçicek gibi değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim mide bulantısı azda olsa var bir ara geçmişti geri geldi ama koku hasasiyeti çok öğüre öğüre geziyorumMide bulantısı ve kusmanız geçti mi ben hayla çok kötüyüm hiç geçicek gibi değil
Fetal dna yaptırınKızlar aktif olamıyorum eskisi gibi farkındayım ama şu amniyosentez muhabbeti canımı sıktı ailemiz baskı yaptı ihtimal de olsa yaptır diye bugün gun almaya gidicem cekemicem kimsenin çenesini çok yordular beni zehir ettiler hamileliğimi öğrendim ogreneli
Maddi açıdan yaptiramcm kuzu maalesef devlette amniyosentez yaptircamFetal dna yaptırın
İnşallah kuzum çok yoruldum simdidenCanım ya kendini ve bebeğini üzme lütfenHerşey iyi olacak Allahın izniyle
![]()
Seni anlıyorum canım ah annelikİnşallah kuzum çok yoruldum simdiden![]()
Fetal dna yaptırın
Anladım canım güzel gelcek sonuclarin kalbini ferah tut.Keşke yardımcı olsalar madem konuşmayı biliyorlarMaddi açıdan yaptiramcm kuzu maalesef devlette amniyosentez yaptircam
Kuzum amniyosentez karından sumu alıyorlar ben iyi şeyler duymadım ve okumadım o konuda bu kadar istiyorlarlarsa fetal yaptır yardım etsinler..çünkü ilk gebelikte banada dediler yaptırmadımKızlar aktif olamıyorum eskisi gibi farkındayım ama şu amniyosentez muhabbeti canımı sıktı ailemiz baskı yaptı ihtimal de olsa yaptır diye bugün gun almaya gidicem cekemicem kimsenin çenesini çok yordular beni zehir ettiler hamileliğimi öğrendim ogreneli
Anladım canım güzel gelcek sonuclarin kalbini ferah tut.Keşke yardımcı olsalar madem konuşmayı biliyorlar
Canlar laf paraya gelince kimse de yok ee diyorlar devlet sunmuş böyle bi test neden yaptirmayasin yapacak doktora güvenmesem yaptirmazdom ama işinin ehli biriymiş ne olacaksa olacak rabbime biraktimKuzum amniyosentez karından sumu alıyorlar ben iyi şeyler duymadım ve okumadım o konuda bu kadar istiyorlarlarsa fetal yaptır yardım etsinler..çünkü ilk gebelikte banada dediler yaptırmadım
benim şükür geçti. öğürme hissi arada geliyor sadeceMide bulantısı ve kusmanız geçti mi ben hayla çok kötüyüm hiç geçicek gibi değil
Pek bır bılgım yok amnıyosentz hakkında ama zararlı olsa zaten doktorlar yapmaz bunu.fetal dna kolay oluyor kan alıyorlar sadece keske onu yaptırsanız ama ımkanınız el vermıyorsa amnıyosntez mantıklı.yanı bn olsam yaptırıdım supeyle yasamak daha kotu.Canlar laf paraya gelince kimse de yok ee diyorlar devlet sunmuş böyle bi test neden yaptirmayasin yapacak doktora güvenmesem yaptirmazdom ama işinin ehli biriymiş ne olacaksa olacak rabbime biraktim![]()
Ben ikindi saatleri fenalaşıyorum başından beri böyleyim bir başlıyor geceye kadar bitmiyor bende artık iş çıkışı eve gidip prilama devam ediyorum gece alırsam gündüz uyuklamak zorluyor. İnşallah azalacak zamanla sabır diyelimMide bulantısı ve kusmanız geçti mi ben hayla çok kötüyüm hiç geçicek gibi değil
Evde kendi kendime geçiremiyorum tekrarlayıp duruyorKızlar günaydın çok hastayım. Sağlık ocağına gittim hicbir şey yapamayız dedi yolladı. Evde kendi kendine geçiren var mı çok kötüyüm![]()
Sağol kuzum ben izmirdeyim yarin yapılacak nasipse yarına gun verdiWoodys canım merhaba, fetal dna eskişehir osmangazi üniversitesi 400 küsür liraya yapıyor yakınsan oraya mı gitsen acaba
Hakkımda hayirlisi kuzumPek bır bılgım yok amnıyosentz hakkında ama zararlı olsa zaten doktorlar yapmaz bunu.fetal dna kolay oluyor kan alıyorlar sadece keske onu yaptırsanız ama ımkanınız el vermıyorsa amnıyosntez mantıklı.yanı bn olsam yaptırıdım supeyle yasamak daha kotu.
Hiç bir şey çıkmayacak inşallah içini ferah tutSağol kuzum ben izmirdeyim yarin yapılacak nasipse yarına gun verdi![]()
inşallah hayırlı haberler alıp içiniz rahatlar canımYarına verdi doktor kızlar duanıza talibim kolay geçer inşallah sonuc içinde Hakkımda hayırlısı olsun güzel haberlerle veririm sizlere![]()
İnşallah kuzum artik hamileligimin tadını çıkarmak istiyoruminşallah hayırlı haberler alıp içiniz rahatlar canım