- Konu Sahibi topraktonlari
-
Kızlar nasıl besleniyorsunuz benim canım hiç yemek istemiyor acıkma hissim yok oldu yemek zorunda olduğum için yiyorum birde azıcık bişey atsam ağzıma şişiyorum sanki dünyaları yemişim gibi olur şişkinlik fena bende sizler ne durumdasınız
Gittim bu gün kendi doktoruma yine aynısını söyledi sana diyor kesin söyleyemem iyi olucak ve ya kötü olucak diye şimdilik dikişler iyi çocuk iyi yerleşmiş ama ileride ne olucak bilemeyiz sen daha yeni anne olmuşsun çocukta zayıf ola bilir ama olmayada bilir benden yazılı olarak söz aldılar..neyseki ordan çıktık başka bir doktora gittim erkek doktoruydu karından baktı ve gördü keseyi..bu ama farklı konuştu diyorki dikiş 1 aya bile iyileşir böyle bakmakla iyi ve ya kötü dikişler kimse diyemez..eğer diyorsan bebeğim küçük bakamam o zaman aldır ama şimdilik hiçbir sorun yok olucakmı olmucakmı onu kimse diyemez normalde 1 sene diyorlar bekleyin ama 6 ayda yeterli diyor..senin gibi bir sürü gebem oldu diyor yani o öyle konuşunca bende kalsın bebek dedim Allah bizi sevindirir sağ salim vaktinde kucağıma alırımEvet en mantıklısı kendi doktorum zaten ama devlette de bu kadar umursamaz bakılmaz yani ki bir de grev varmış kan sonuçlarına bile o gün bakmayacaklarmış grev diye
Ah canım bendede tam tersiKızlar nasıl besleniyorsunuz benim canım hiç yemek istemiyor acıkma hissim yok oldu yemek zorunda olduğum için yiyorum birde azıcık bişey atsam ağzıma şişiyorum sanki dünyaları yemişim gibi olur şişkinlik fena bende sizler ne durumdasınız
Yaş 23Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ @bittimbeceylan 24 1 28/08/25 @gixmooo10 32 3 27/11 4+3 6+1 03/09/25 K karadag06 26 04/09/25 topraktonlari 27 1 01/12 06/09/25 @seklla 31 1 26/11 01/09/25 @Reginaphalange2 26 1 02/11 05/09/25 julettae 29 3 F ftkz 36 1 30/11 06/09/25
Ben ilk öğrendiğim günlerde aşırı mide kazınması yaşıyordum sık sık yedim ama sağlıklı yedim son birkaç gündür geçti o acıkmalarım şükürrrAh canım bendede tam tersiBaya iştahlıyım. Yemek yiyorum 2 saat çekmiyo hiç yememişim gibi açlık geliyor, yemeklerin hayalini kuruyorum o derece Sürekli açım doymuyorum.. Geçen hafta mide bulantım vardı yemek yiyesim yoktu. Bu hafta tam tersiyim. Anlayamadım niye böyle oldu, kilo almaktan korkuyorum birkaç güne 6 haftalık oluyorum. Genelde 6 haftalıkken bulantı başlıyormuş, inşaallah başlamaz.
Benim gibi olanlar varmıı?
İlk çocuğum olacak inşallahMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ @bittimbeceylan 24 1 28/08/25 @gixmooo10 32 3 27/11 4+3 6+1 03/09/25 K karadag06 26 04/09/25 topraktonlari 27 1 01/12 06/09/25 @seklla 31 1 26/11 01/09/25 @Reginaphalange2 26 1 02/11 05/09/25 julettae 29 3 F ftkz 36 1 30/11 06/09/25
yazılı olarak ne sözü aldılar acaba ?Gittim bu gün kendi doktoruma yine aynısını söyledi sana diyor kesin söyleyemem iyi olucak ve ya kötü olucak diye şimdilik dikişler iyi çocuk iyi yerleşmiş ama ileride ne olucak bilemeyiz sen daha yeni anne olmuşsun çocukta zayıf ola bilir ama olmayada bilir benden yazılı olarak söz aldılar..neyseki ordan çıktık başka bir doktora gittim erkek doktoruydu karından baktı ve gördü keseyi..bu ama farklı konuştu diyorki dikiş 1 aya bile iyileşir böyle bakmakla iyi ve ya kötü dikişler kimse diyemez..eğer diyorsan bebeğim küçük bakamam o zaman aldır ama şimdilik hiçbir sorun yok olucakmı olmucakmı onu kimse diyemez normalde 1 sene diyorlar bekleyin ama 6 ayda yeterli diyor..senin gibi bir sürü gebem oldu diyor yani o öyle konuşunca bende kalsın bebek dedim Allah bizi sevindirir sağ salim vaktinde kucağıma alırım
İşte bir sorun olursa yani doktor bana söyledi iki doğum arasında az zaman gecmişyazılı olarak ne sözü aldılar acaba ?
Ben çok fazla yemiyorum ya normalde midem bulanmıyor ama fazla yesem bulanıyor genelde şişlik akşama doğru oluyorMidemde çok şişlik varKilo almış gibi hissediyorum sizinde öyle mi
Benimde öyle fazla bişeyde yemiyorum ama alt karın ve midem davul gibi sabah akşam hep böyle şişkinlik var 1 kilo fazla gösteriyor tartıMidemde çok şişlik varKilo almış gibi hissediyorum sizinde öyle mi
Bence de doktorunuz bazı doktorlar biraz olumsuz konuşur öyle bir tip sanırım o sebeple bir sürü gebe var böyle ya bebek
yazılı olarak ben sözü aldılar acaba ?
Sorumluluk size ait gibi bir şey mi diye merak ettim araştırıyorum bende 6 ay yeterli diyenler de var hep okuyorum ya sizde içinizi rahat tuttun bence her şey güzel olacak inşallahİşte bir sorun olursa yani doktor bana söyledi iki doğum arasında az zaman gecmiş
Amin canımSorumluluk size ait gibi bir şey mi diye merak ettim araştırıyorum bende 6 ay yeterli diyenler de var hep okuyorum ya sizde içinizi rahat tuttun bence her şey güzel olacak inşallah
Emzirdiğim için sabah ve akşam yiyorum çok yemiyorum aslında zaten canım hiç tatlı istemiyor tiksindim aksineBen çok fazla yemiyorum ya normalde midem bulanmıyor ama fazla yesem bulanıyor genelde şişlik akşama doğru oluyor
Benimde öyle fazla bişeyde yemiyorum ama alt karın ve midem davul gibi sabah akşam hep böyle şişkinlik var 1 kilo fazla gösteriyor tartı
Canım ben de öyleyim zaten emziriyorum geceleri bir de tuvalet derdi çıktıBirde aşırı idrara çıkıyorum ya aşırı gıcık bir şeyBir yudum su içsem sonrası hemen tuvalet. Özellikle geceleri deliksiz uyku haram oldu iki kere kalkıyorum mutlaka çişe Var mı böyle olan?
Kalp atışı dinlemeye gidersin ondandır belki sıradan öyle oluyor ya stres yapma bende dua ediyorum Allah’ın izniyle güzel sağlıklı geçecek hem birbirimize destekte oluruz burdanAmin canımAynen öyle yani onlar söylediler gibi valla ben artık araştırmayı bıraktım daha çok stres olmayım diye zaten her doktora giderken heyacandan ölücem ilk gebeliğimde öyleydi..bu arada bu günkü ultrason 1 hafta önden doktor yazdı anlamadım..3 hafta sonra gidicem Allah'ın izniyle
Siz sütünüz azaldı gibi hissettiniz mi sanki ben öyle hissettim ama daha çok erken dimi yani belki 3. Aydan sonra falan da umarım emzirebiliriz ya son aylara kadarEmzirdiğim için sabah ve akşam yiyorum çok yemiyorum aslında zaten canım hiç tatlı istemiyor tiksindim aksineama midem kocaman sanki orası rahim anlamadım gitti..
Bebeğin küçükmü?belkide sordum ya hala isimleri aklımda tutamadımEmzirdiğim için sabah ve akşam yiyorum çok yemiyorum aslında zaten canım hiç tatlı istemiyor tiksindim aksineama midem kocaman sanki orası rahim anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?