- Konu Sahibi topraktonlari
-
Bizimde istah gitti tam tersi, yiyorum ama canimin cektiklerini yiyebiliyorum ama hep bir sislik, hazimsizlikAh canım bendede tam tersiBaya iştahlıyım. Yemek yiyorum 2 saat çekmiyo hiç yememişim gibi açlık geliyor, yemeklerin hayalini kuruyorum o derece Sürekli açım doymuyorum.. Geçen hafta mide bulantım vardı yemek yiyesim yoktu. Bu hafta tam tersiyim. Anlayamadım niye böyle oldu, kilo almaktan korkuyorum birkaç güne 6 haftalık oluyorum. Genelde 6 haftalıkken bulantı başlıyormuş, inşaallah başlamaz.
Benim gibi olanlar varmıı?
Amin canım evet güzel gecsin gebeliğimizKalp atışı dinlemeye gidersin ondandır belki sıradan öyle oluyor ya stres yapma bende dua ediyorum Allah’ın izniyle güzel sağlıklı geçecek hem birbirimize destekte oluruz burdan
Kasık ağrılarım oluyor ve hatta ilk gebeliğimde asla yürüyemiyordum fazla çok garip ama gerçekten ilk günden ağrilarım olmuştu şiddetli diğilse normal bir durumKızlar benim bugün arada kasıklarim ağrıdı az az ama. Sizde de var mi bu durum
Şiddet yok çok şükür ara ara vuruyor işteKasık ağrılarım oluyor ve hatta ilk gebeliğimde asla yürüyemiyordum fazla çok garip ama gerçekten ilk günden ağrilarım olmuştu şiddetli diğilse normal bir durum
Normal o canım benimde vuruyorŞiddet yok çok şükür ara ara vuruyor işte
Farklı bı şeyler var mı kusma falan var mı mesela erken mi ya daNormal o canım benimde vuruyor
Yok kusma bulantım yok bir tek ara sıra kasık ağrım bel ağrım o kadar..kusma bende olmadı hiç İn şa Allah bundada olmazFarklı bı şeyler var mı kusma falan var mı mesela erken mi ya da
Ne guzel maşallah diyelim. Valla inanın heyecan içindeyim biraz kasığım ağrısa bile çok şükür diyorum.insallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alirizYok kusma bulantım yok bir tek ara sıra kasık ağrım bel ağrım o kadar..kusma bende olmadı hiç İn şa Allah bundada olmaz
Amin canım.Evet bende öyleyim ağrısa diyorum çok iyi büyüyor yer ediyor kendine ama bulantı hiç istemiyorum olsun zaten iştahlı diğilim o zaman hiç yiyememNe guzel maşallah diyelim. Valla inanın heyecan içindeyim biraz kasığım ağrısa bile çok şükür diyorum.insallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aliriz
Yaş 36 kese 4+5 ikinci çocuk sat 3 AralıkMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ @bittimbeceylan 24 1 28/08/25 @gixmooo10 32 3 27/11 4+3 6+1 03/09/25 K karadag06 26 04/09/25 topraktonlari 27 1 01/12 06/09/25 @seklla 31 1 26/11 01/09/25 Reginaphalange2 26 1 02/11 05/09/25 julettae 29 3 @ftkz 36 1 30/11 06/09/25 @cetty 23 1 08/12 14/09/25 K karadag06 1 28/11 5+1
Hayır sütüm çok iyi şükürler olsunSiz sütünüz azaldı gibi hissettiniz mi sanki ben öyle hissettim ama daha çok erken dimi yani belki 3. Aydan sonra falan da umarım emzirebiliriz ya son aylara kadar
Nasıl bir bulantı? Benim midem şiş sanki bir şey yesem kusacağım gibi ..Günaydın kızlar 6+0 itibariyle bu sabah bulantım başladıUmarım sadece sabah bulantısı olarak kalır.
UmarımHayır sütüm çok iyi şükürler olsunumarım hiç bırakmazlar iki yaşa kadar
Benim de ilk çocuk Sat 9.12Yaş 23
İlk çocuk
Sat 08.12
Tahmini doğım tarihi 14 eylül
Bebeğim 9 aylık canım seninkinden 1 ay küçükBebeğin küçükmü?belkide sordum ya hala isimleri aklımda tutamadımbenimde iştahım yok ama anemi olmasın diye iyi beslenmek lazım bize
YaaaBebeğim 9 aylık canım seninkinden 1 ay küçük
Yaaasezeryanmı sende canım?
Hayır canım 2 kere vajinal doğum yaptımYaaasezeryanmı sende canım?
Buna üzüldümHayır canım 2 kere vajinal doğum yaptımbüyük oğlum 10 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?