- 18 Temmuz 2023
- 608
- 1.428
- 33
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.781
Kızlar bebişin bezini kaç saatte bir değiştiriyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben süre tutmadım her çiş yaptığında da degistirmiyorum, her kaka yaptığında mutlaka değiştiriyorum ama çiş yaptığında da bezin dolulugu artınca değiştiriyorum.Kızlar bebişin bezini kaç saatte bir değiştiriyorsunuz?
Sürekli bunu hesap ediyorum bende en az 24 saatte 6 bez değiştiriyorum artada biliyor bu ama değiştirdiğimde bez taşmak üzere oluyor dolmuş oluyor kaka olursa bekletmiyorum zatenKızlar bebişin bezini kaç saatte bir değiştiriyorsunuz?
4 ün özel bir anlamı var mi nxnxnx 10 sene sonra rahatlığa alışınca yapmazsin kesin dnbdjdbdjddaha gençsin dediğin gibi istediğin zaman tekrar gündeme getirebilirsinbende 4 çocuk istiyorum ama bilemiyorum bir tane daha yapıp pes de edebilirim, tabi 10 sene sonra önce bu bebeleri bir büyüteyimde
![]()
Valla içimdeki sesi duyup sormuşsun gece aklıma geldi soracaktım bayılmışım dnbdjdndjdKızlar bebişin bezini kaç saatte bir değiştiriyorsunuz?
Öyle olacak anası ndbdndndnBenimki de gelmek bilmedi zorla çıkardık artıkama ortalığı yıktı ağlaya ağlaya geceden beri
![]()
Ya bende bugun vercem ama benim bebek kusuyor surekli. Acaba midesini daha kotu yaparmiBende verdim valla hatta doğduğu günde verdik yani ben pek verme taraftarı değildim ama annem hepinize verdik diyerek hastanede verdi çocuğa ama sonrasında şimdi artık sancilandikca hem ben içiyorum hem bebeğe iciriyorum sanki onu içince rahatlıyor gibi, insaAllah bir zararı olmaz.
2 yaşına gelince bebek kokusu perileri seni ele geçirecek nereden biliyorsun dersen tecrübeeYa henüz 25 olduğum için şimdiden o kapıyı kapamadim tamamen ama henüz öyle bir isteğim yok. Aslan falan da demiyorum başıma gelir kesin jdndndbdhsjdnd hayırlısı demek istiyorum
Ya kardeşi olsun diye dusunerek cocuk yapmam. Benim eşim de öyle diyor ama o iş öyle bir şey değil ben öyle düşünmüyorum. Benim eşim de bu sana benzemiş bi tane daha yapalim bana benzesin diyo![]()
![]()
valla zor bu ha diye karar verip yapilacak bir şey değil. Öncelik listemde öne cikarsa düşünülebilir işte jdndjdjdjdj
Hickirinca ben meme veriyorum. Emme refleksi hickirigi kesiyormus. Bizim dongumuz emsin/ icsin, kussun, hickirsin oldugu icinGece gece bebiyi hıçkırık tuttu
Çok hıçkırıyor uyutmuyor yavrumu hep
Boğazına kaçar diye veremiyorum bende annemde çok iyi hıçkırması midesi büyüyor diyor galiba haklı 2 haftalık bebek 1 kilo almış doğduğundan beriHickirinca ben meme veriyorum. Emme refleksi hickirigi kesiyormus. Bizim dongumuz emsin/ icsin, kussun, hickirsin oldugu icin![]()
Banada okadar erken gelirlermi yaa2 yaşına gelince bebek kokusu perileri seni ele geçirecek nereden biliyorsun dersen tecrübee![]()
2 çok az, 3 te çok dengesiz sanki, en iyisi 44 ün özel bir anlamı var mi nxnxnx 10 sene sonra rahatlığa alışınca yapmazsin kesin dnbdjdbdjd
Valla içimdeki sesi duyup sormuşsun gece aklıma geldi soracaktım bayılmışım dnbdjdndjd
Öyle olacak anası ndbdndndn
Benim bebenin çok gaz sancısı vardı doktora götürdüm hem rutin kontrol hem gaz için sordum doktora yediklerimiz etkiliyor mu hocam diye yok dedi kendini öyle kasma gaz olacak diye yemeye devam et dedi pancar yediğinde sütün mor mu akıyor dediGaz demisken, kabiz olmamak icin gebelikte içtiğimiz kefirler (ben meyvelileri içiyorum) bebeğe gaz mı yapıyormuş ya bilen var mi? Bana böyle bir bilgi geldi ama doğumdan sonra her gün içtim hiç öyle bir durum olmadi![]()
Benim oğlan fena gazlıKizlar gazli bebegi olan var mi ? Gaz damlasi kullaniyor musunuz?
Bende başlarda çok zorlandım uyandırmakta. Uyanıp emmeyince insan çok üzülüyor. Ne yapın edin emzirin diyorlar ama zor oluyor. Islak mendil çok soğuk gelmiyordur tenine. O yüzden biraz çoraplarını çıkarıp su tutmak iyi gelebilir diye düşündüm.Teşekkür ederim. Bezle sildik ama ne yaparsam tepkisiz insan korkuyor bi yandan da
Aman aman pu pu tövbeler olsun sidhwjdbjsjdjd2 yaşına gelince bebek kokusu perileri seni ele geçirecek nereden biliyorsun dersen tecrübee![]()
Ben de korkuyorum hickirirken vermedim hiç bekledim djnxjdjdjd aynen hickirinca büyüyor diyolarBoğazına kaçar diye veremiyorum bende annemde çok iyi hıçkırması midesi büyüyor diyor galiba haklı 2 haftalık bebek 1 kilo almış doğduğundan beri![]()
Ksjshdjwjdksjdjd sen yaparsin tamam inandim şuan yapacağına2 çok az, 3 te çok dengesiz sanki, en iyisi 4salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır gibi oldu
![]()
Ben de buna inanıyorum ama ne bileyim bi yanım da ya gaz yaparsa diye düşünüyor işte istemsiz sjhdjdkdBenim bebenin çok gaz sancısı vardı doktora götürdüm hem rutin kontrol hem gaz için sordum doktora yediklerimiz etkiliyor mu hocam diye yok dedi kendini öyle kasma gaz olacak diye yemeye devam et dedi pancar yediğinde sütün mor mu akıyor dedimantıklı geldi
Benim oğlan fena gazlıdoktor Me***l diye bir gaz damlası verdi birde fitil fitili kriz gibi ağlaması tutarsa yaparsın dedi damlayı kullanıyorum çoğu kişide işe yaramamış bende de işe yaradı mı emin değilim düzenli gaz masajı yapıyorum bakalım düzenli kullanınca belki etki eder. Çok zor valla gazlı bebe Allah yardımcımız olsun
![]()
Ama mercimek çorbası içince bebekte ekstra gaz yapıyor sonuçta yediklerimizden şekillenmiyormu bu süt bende inanmak istemiyorum ama oluyor maalesefAman aman pu pu tövbeler olsun sidhwjdbjsjdjd
Ben de korkuyorum hickirirken vermedim hiç bekledim djnxjdjdjd aynen hickirinca büyüyor diyolarmidesi mi sadece jsbdhdhd
Ksjshdjwjdksjdjd sen yaparsin tamam inandim şuan yapacağına
Ben de buna inanıyorum ama ne bileyim bi yanım da ya gaz yaparsa diye düşünüyor işte istemsiz sjhdjdkd
Ben 2 kere kuru fasulye yedim ikisinin de akşamında çocuk kıvrandı durdu asla uyutamadık ama mercimek çorbasında bulgurda bişey olmadı anlamadım etkiliyor mu etkilemiyor muAma mercimek çorbası içince bebekte ekstra gaz yapıyor sonuçta yediklerimizden şekillenmiyormu bu süt bende inanmak istemiyorum ama oluyor maalesef
demekki senin bebe de fasulyeden çok etkileniyor benimkide mercimektenBen 2 kere kuru fasulye yedim ikisinin de akşamında çocuk kıvrandı durdu asla uyutamadık ama mercimek çorbasında bulgurda bişey olmadı anlamadım etkiliyor mu etkilemiyor mu
Ama mercimek çorbası içince bebekte ekstra gaz yapıyor sonuçta yediklerimizden şekillenmiyormu bu süt bende inanmak istemiyorum ama oluyor maalesef
Ben 2 kere kuru fasulye yedim ikisinin de akşamında çocuk kıvrandı durdu asla uyutamadık ama mercimek çorbasında bulgurda bişey olmadı anlamadım etkiliyor mu etkilemiyor mu
Ben şey diye duymuştum sen yersin sana gaz yapmaz ama bebek babaya çekmiştir ona gaz yapar gibi sjxjjdjdjdjdemekki senin bebe de fasulyeden çok etkileniyor benimkide mercimektendikkatli yemek lazım ama perhiz yapmamak gerek bu sefer de bebek ilerde alışamaz diye düşünüyorum daha zor olur
+1 le geri dönüyoruz masayaVay be resmen Mart bitiyor herkes doğurdu gibi sıra Nisan annelrine geldi hiç geçmez denilen 9 ay geçti bebisler büyüyor artık hani bir şarkı vardı ya her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar.
Büyük kızımda kullandım faydasını görmedim. Bu kızımda her bez açışımda masaj yapıyorum. Bir de yine burdan öğrendiğim acı elma çayını aldım. Ayağına sürüyorum. Sanki faydasını gördük gibi. Evimiz sıcak, üstü ince olsa bile ayağını sıcak tutmaya çalışıyorum. Kendim gaz yapan yiyeceklere içeceklere mesafeliyim biraz. Kendimce böyle çözümler buldum.Kizlar gazli bebegi olan var mi ? Gaz damlasi kullaniyor musunuz?
5.hafta olan 1.büyüme atağına hoş geldin diyebilirimGece mesaınız basladımı kızlaar?bızım mınnosa yenı guncelleme geldı ıkınırdı ama aglama krızı olmazdı memede sakınlerdı,bugun bıde aglıyorişimiz zor bu minişlerle,ben işe falan gerı donemeyecegımı dusunmeye basladım
Gece 3-4 saat uyumasına izin verirdim ama gündüz yine de uyandırırdım sanırım. Emdiği halde sürekli meme araması bazen bizde de oluyor. Karnı tok ama emmek istiyor. Keşke emzik emse de rahatlasam ama almıyor.Benim bebiş bazen uyuyor 3-4 saat uyanmıyor doğum kilosunu da yakaladı sarılığı da geçti şükür bir şey olur mu acaba eskiden kaldırıyordum hep artık ellemiyorum uyusun diye. Annem hep kızıyor acaba anam babam usulü mü yapmak gerek. Derin uykuda ki çocuğu uyandırıyorsun 2 saatte bir diye20 günlük olduk ellemiyorum 2-3 gündür tek sefer 3-4 saat uyuyor günde sonra zaten uyumuyor
bir de bazen 15 dk emiyor aranması bitiyor uykuya dalıyor bazen 40 dk emiyor hala aranıyor sizde de ıluyor mu o
Gaz masajı yapıyor musun canım?Bende vericem bugun 1 cay kasigi deniyim cok kıvranıyor gazdan icim gidiyor![]()
Sütüm mor akmıyor ama pancardaki besin değerleri de sütüme geçiyor.Benim bebenin çok gaz sancısı vardı doktora götürdüm hem rutin kontrol hem gaz için sordum doktora yediklerimiz etkiliyor mu hocam diye yok dedi kendini öyle kasma gaz olacak diye yemeye devam et dedi pancar yediğinde sütün mor mu akıyor dedimantıklı geldi
Benim oğlan fena gazlıdoktor Me***l diye bir gaz damlası verdi birde fitil fitili kriz gibi ağlaması tutarsa yaparsın dedi damlayı kullanıyorum çoğu kişide işe yaramamış bende de işe yaradı mı emin değilim düzenli gaz masajı yapıyorum bakalım düzenli kullanınca belki etki eder. Çok zor valla gazlı bebe Allah yardımcımız olsun
![]()