Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    21
evet bazı doktorlar kalp sesini dinletmiyorlar. zararlı diyorlar. ama kalp atışlarını gösteriyorlar. bence bir sorun yoktur. olsa zaten doktorunuz söylerdi
daha önceki doktorlarda bir doktor (aklıma yatanı bulmak için ilk haftalarda farklı doktorlara gidiyordum) bana da dinletmemişti. bu dönemde dinletmeyi sakıncalı buluyorum demişti ama kastettiği şey düşük riskinin olduğu ilk 10 haftada annenin bebeğe daha fazla bağlanıp kötü bir durumda duygusal olarak etkilenmemesiydi. Belki böyle bir şey kastetmiştir.

Bizede erkek dese şok yaşıcazdoktor kıza benziyor dedi belirtilerimde ilke bakarak çok farklı
Hiç belli olmaz her hamilelik farklı benim mesela birebir aynı belirtilerim bende merak etmiyor değilim

Hiç belli olmaz her hamilelik farklı benim mesela birebir aynı belirtilerim bende merak etmiyor değilim
Offf ya bende kız ismi bakıyorum ve beğendiğim yok eşime diyorum erkek olursa daha kolay bulurum isimama gerçekten hepimiz büyük bir şok yaşıcaz

Offf ya bende kız ismi bakıyorum ve beğendiğim yok eşime diyorum erkek olursa daha kolay bulurum isimama gerçekten hepimiz büyük bir şok yaşıcaz
Benim kocada erkek hissediyor çevremdekilerde erkek diyor Benim kız ismi çok önceden belli nasip bakalım Sen ne zaman gidiyorsun doktora artık söyler kesin

Kızlarrr birde size bir şey sormak istiyorum ilk haftalardan beri hiç mide bulantım yok sadece göğüs hassasiyetim var birde bel ağrısı acayip şekilde belimde ağrım oluyor normaalmi mide bulantım olmaması
Benim de olmadı canım. Şükret ne güzel

Benim de sağda var regl olacakmışım gibi aynısı 13+0 cevap gelirse yaz bana da benim bazen kasılıyor sonra beyaz akıntı

Benim kocada erkek hissediyor çevremdekilerde erkek diyor Benim kız ismi çok önceden belli nasip bakalım Sen ne zaman gidiyorsun doktora artık söyler kesin
19 gidicem bencede artık söyler yabu arada benim eşim ikte erkek dedi öylede oldu şimdi kız diyor kesin birde

12+0da dr'um söyledi özel bir muayenehanede. 11+5te devlette ense burun baktı ama hiç cinsiyetten bahsetmedi. O yüzden biraz doktoradan doktora değişiyor.
Ben özele gidiyorum çok erken dedi cevaplamadı ama fetal dna verdik haftaya öğrenmiş oluruz artık :) ben ultrasonda baktım bisey görünmüyor bacak arasında oğlumda aynı hafta aynı gün pipi görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…