evet bazı doktorlar kalp sesini dinletmiyorlar. zararlı diyorlar. ama kalp atışlarını gösteriyorlar. bence bir sorun yoktur. olsa zaten doktorunuz söylerdi
daha önceki doktorlarda bir doktor (aklıma yatanı bulmak için ilk haftalarda farklı doktorlara gidiyordum) bana da dinletmemişti. bu dönemde dinletmeyi sakıncalı buluyorum demişti ama kastettiği şey düşük riskinin olduğu ilk 10 haftada annenin bebeğe daha fazla bağlanıp kötü bir durumda duygusal olarak etkilenmemesiydi. Belki böyle bir şey kastetmiştir.
Benim kocada erkek hissediyor çevremdekilerde erkek diyor Benim kız ismi çok önceden belli nasip bakalım Sen ne zaman gidiyorsun doktora artık söyler kesin
Kızlarrr birde size bir şey sormak istiyorum ilk haftalardan beri hiç mide bulantım yok sadece göğüs hassasiyetim var birde bel ağrısı acayip şekilde belimde ağrım oluyor normaalmi mide bulantım olmaması
Kızlar selamlar hepinize, 13+4 olduk, bugün sabahtan beri sol kasığımda şiddetli olmayan ama sık tekrarlanan bir sızı var, şimdiye kadar hiç olmadı. Doktoruma yazdım ama daha görmemiş mesajımı. Sizce korkmalı mıyım yoksa normal mi ?
Benim kocada erkek hissediyor çevremdekilerde erkek diyor Benim kız ismi çok önceden belli nasip bakalım Sen ne zaman gidiyorsun doktora artık söyler kesin
12+0da dr'um söyledi özel bir muayenehanede. 11+5te devlette ense burun baktı ama hiç cinsiyetten bahsetmedi. O yüzden biraz doktoradan doktora değişiyor.
Ben özele gidiyorum çok erken dedi cevaplamadı ama fetal dna verdik haftaya öğrenmiş oluruz artık :) ben ultrasonda baktım bisey görünmüyor bacak arasında oğlumda aynı hafta aynı gün pipi görünüyordu