- 3 Eylül 2015
- 1.342
- 1.609
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.081
Onu aksatma canım mutlaka git enfeksiyonsa bile bir an önce tedavi ettirEbe hanım ile iletişime geçtim enfeksiyondan dolayı olabilir dedi
Gece yine aynı sancıyı yasadım öyle kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu aksatma canım mutlaka git enfeksiyonsa bile bir an önce tedavi ettirEbe hanım ile iletişime geçtim enfeksiyondan dolayı olabilir dedi
Dün akşam bana da oldu. Ama ara ara geldi gitti karnım çok sık sertleşti bugün izin aldım yatıyorum. Yattığım sürece olmuyor. Ayağa kalkarsam hemen karnım sertleşiyor kasığımdan, hafif belimden ağrı giriyor. Yatınca geçtiği için ben de gitmedim. Cumartesi rutin kontrolde soracağım.Ebe hanım ile iletişime geçtim enfeksiyondan dolayı olabilir dedi
Doktorum ilaç yazdı ama hiç kullanmak da istemiyorumOnu aksatma canım mutlaka git enfeksiyonsa bile bir an önce tedavi ettir![]()
Dün akşam bana da oldu. Ama ara ara geldi gitti karnım çok sık sertleşti bugün izin aldım yatıyorum. Yattığım sürece olmuyor. Ayağa kalkarsam hemen karnım sertleşiyor kasığımdan, hafif belimden ağrı giriyor. Yatınca geçtiği için ben de gitmedim. Cumartesi rutin kontrolde soracağım.
Bebegin kilosu boyu hepsi normal sadece suyu fazla dedi simdi internetten baktim o kadarda yuksek degil yarin kendi doktorumla konusucamBen de pek anlamıyorum canım. Bebeğin gelişimi nasıl?
Seker 93 cikti sinirda dedi canim en guzeli yarin kendi doktorumla konusmakCanım bilgim yok ama şekerin yoksa taze sıkılmış havuç suyu, deveci armutu ve kefir faydalı diye biliyorum amniyon sıvısı için.
Teşekkür ederim. Benim çoğunlukla akşamları oluyor gündüz daha iyiyim, kontrole de gün içerisinde gidiyoruz nst ye girdiğimde bir kasılma ya da sancım olmuyor. Bir de ben bildiğin kasığımda ağırlık hissediyorum 2 gündür rahim ağzım epey uzun olduğu için endişelenmedim ama muhtemelen yalancı sancı bunlar. İlaç verdiyse doktorunuz ihmal etmeyin bence tedai edilmeyen enfeksiyonlar bebeği de etkileyebiliyormuş. Geçmiş olsunAcaba bu haftalarda normal mi bilemedim ki benim randevum da 28 martta hiç gel de demiyor doktor
Benim sancı sadece belime vuruyor bugün de karnım yumusacık
yalancı sancılar yaşıyoruz sanırım sizede çok geçmiş olsun dikkat edin![]()
Ay ben az diye okumuşumSeker 93 cikti sinirda dedi canim en guzeli yarin kendi doktorumla konusmak
şekerden dolayı suyu fazla oluyor zaten oda şekerle beraber suyunuzda sınırdaymış.diyet yaparsan guzel ılerleyecektır.bendede var gebelık şekerı ama tokluk yuksek cıkıyor bayagı dahılıyeden randevu aldımSeker 93 cikti sinirda dedi canim en guzeli yarin kendi doktorumla konusmak
Aynen canım. Sorun olduğunu sanmamSeker 93 cikti sinirda dedi canim en guzeli yarin kendi doktorumla konusmak
Canım senin kasılmalar seni zorluyor gibi. Nst de çıkmayınca tabi ilaçta baslatmiyordur Dr. Ama zaten haftan da ileri. Zamanında gelecektir Doğa hanımDün akşam bana da oldu. Ama ara ara geldi gitti karnım çok sık sertleşti bugün izin aldım yatıyorum. Yattığım sürece olmuyor. Ayağa kalkarsam hemen karnım sertleşiyor kasığımdan, hafif belimden ağrı giriyor. Yatınca geçtiği için ben de gitmedim. Cumartesi rutin kontrolde soracağım.
Gün içinde iş yaparken acaba kendinizi yoruyor musunuz kiTeşekkür ederim. Benim çoğunlukla akşamları oluyor gündüz daha iyiyim, kontrole de gün içerisinde gidiyoruz nst ye girdiğimde bir kasılma ya da sancım olmuyor. Bir de ben bildiğin kasığımda ağırlık hissediyorum 2 gündür rahim ağzım epey uzun olduğu için endişelenmedim ama muhtemelen yalancı sancı bunlar. İlaç verdiyse doktorunuz ihmal etmeyin bence tedai edilmeyen enfeksiyonlar bebeği de etkileyebiliyormuş. Geçmiş olsun
Valla benim de yüksek ama doktorum olumsuz bir şey demedi. Bir de ben bebeğin gelişimi için haftada 3 gün et tüketiyorum muhakkak o da yükseltiyordur sanırım ama sonuna yaklaştık artıkBu arada benim kolestrol için de Dr gebelikte ilaç önermiyoruz diyet dediEn sevdiğim
![]()
Şükür canım gözün aydınKızlar hastaneden para iademi aldım dönüş biletimi de aldım haftasonu dönüyorum çok şükür![]()
Dün hiç bir şey yapmadım ya bütün gün yattım oturdum, hiçbir şey yapmamama rağmen olunca korkuttuGün içinde iş yaparken acaba kendinizi yoruyor musunuz ki
Böyle sancılı agrılı doktora söylüyoruz nstye girince de birsey çıkmıyor doktor artık yalan söylediğimi dusuncek diye bi endişe ediyorum
ilaç o kadar midemi bulandırıyor ki hap yutmakta zorlanıyorum bol bol su ile idare edicem midem kaldırmıyor artık inşallah bir sıkıntı olmaz![]()
Yalancı sancılar yaşıyoruz büyük ihtimalle zamanlarında gelsinler artık minnoşlar sağ Salim kucaklarımıza alalımDün hiç bir şey yapmadım ya bütün gün yattım oturdum, hiçbir şey yapmamama rağmen olunca korkuttu
Çok hem de dün gece yine 3 te uyandım bir daha uyku yok, 2 gecedir uyuyamıyorum artık bugün izin aldım biraz uydum daha iyiyim şimdi inşallah akşam tekrar olmaz. İnşallah canımCanım senin kasılmalar seni zorluyor gibi. Nst de çıkmayınca tabi ilaçta baslatmiyordur Dr. Ama zaten haftan da ileri. Zamanında gelecektir Doğa hanım![]()