Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    21
Şahsi fikrim üzerine biraz daha koyup fetal dna yaptırmak çünkü daha 3lü ya da 4 lü tarama için de ek ücret çıkabilir özellerde nasıl oluyor bilmiyorum ama
Evet en mantıklısı fetal gerçekten en azından yanılma payı da yok ama işte her yerde imkan yok çok küçük bir şehirde yaşıyorum burda yapan yer yok sadece bir tane özel hastane var o da ne kadar özelse işte

Ben o belirtilere inanmıyorum artık, hep kız deniliyodu erkek çıktı Rabbim hayırlısını sağlıkla versin inşaallah. Bende sende erkek hissediyorum
Beni gören görmeyen herkes kız dedi sonra cinsiyeti ogrendik erkek dedik herkesin morali bozuk kimse de kabullenmiyor yapacak bir şey yok sağlıkla gelsin inşallah dedik

herkesi tebrik ediyorum. kız isteyip erkek olanlardan kız bebek isim önerisi alalımsağlıcakla gelsinlerilk bebeğim olmasına rağmen bu devirde isim seçmekte zorlanıyorum.

Beni gören görmeyen herkes kız dedi sonra cinsiyeti ogrendik erkek dedik herkesin morali bozuk kimse de kabullenmiyor yapacak bir şey yok sağlıkla gelsin inşallah dedik
Yaa bendede herkes kız dedi.Büyük şok oldu Hala eminmisiniz diye soranlar var? Bazı insanlar gerçekten çok garip ya..

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşalım inşallah ben geçen özele gittim ecopirini kullanmayi bırak dedi devlet hastanesindeki doktor da 8 aya kadar kullan dedi kafam çok karışık lütfen yardımcı olun

Kahverengi geliyor hala.. maalesef gitmemde bir şey yapmıyor dün gittim.. o yüzden eşimle gidicem bir de o konuşsun
Kahverengi geliyor hala.. maalesef gitmemde bir şey yapmıyor dün gittim.. o yüzden eşimle gidicem bir de o konuşsun
Sizin kaçıncı hafta başlamıştı leke durumunuz acaba? Benim 12. Haftaya kadar hiç yoktu, son 5 gündür bir duruyor bir başlıyor kahverengi lekelenmem. Benim doktorum da normal diyor.. Allah sabır versin gerçekten, insan sürekli diken üstünde

Doktorumuz zararlı dedi biraz büyüsün dedi elimde sadece 6 haftalık ultrasonu var başka hiç yok bende bir sorayım acaba benimle aynı haftada olan varmı diye sorayım dedim

Yarın 13 haftalık olucağız ama kalp atışını bile duymadım
Nasıl yani? Ben 8 ve 11 haftasinda gittim ikisindede dinletti kalbini zararlı demedi hiç. Ultrasona girince zararlı olmuyorda kalp atisini dinlemekmi zararli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…