Valla bencede söylememek lazım galiba ya günahta almayalım da. Geçen cuma sorumlum maşallah güzel geçiyor hamileliğin dedi pazar kanamam oldu. Beni de hiç sevmez. Sevdiğinden demiyo yani. Bol bol dua okumalıyız nasibi varsa doğar orası ayrı ama nazarda var bence
Benm dün kahverengimsiydi bugün kırmızı geldi yine kafayı yicem bebeğime bir şey olur diye korkudan kalp çarpıntısı yaşıyorum bu kanamaya çözüm yok mu ? Kanaması olanlar ne yaptı nasıl bitirdi yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim… doktor nedenini söylemiyor sadece Progestan kullanıyorum…
Gecmıs olsun oncelıkle bence bol bol dınlenın kendınızı yormayın elınızden geldıgı kadar yatın cok egilip kalkmak bıde duşu asırı sıcak suyla almak arttırıyor o yuzden dıkkat edın tekrardan gecmıs olsun
Kızlar karnınız için catlak kremi veya nemlendirici tarzı ürün ne aldınız? Aslında çatlak olmadida,Karnımdaki derim kurudu soyuluyor pul pul ne kullansam bilemedim
Merhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlı ama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Merhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlı ama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık
Kimyasal değil fiziksel filtreli kullanmak gerekiyor yani mineral diye geçenlerden. Ben bioderma kullanıyorum onlar muhtemelen kimyasal ya da hibrittir olmaz
Kızlar karnınız için catlak kremi veya nemlendirici tarzı ürün ne aldınız? Aslında çatlak olmadida,Karnımdaki derim kurudu soyuluyor pul pul ne kullansam bilemedim