Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    21
Merhabalar kızlar pazartesi günü 2 li test için kan vermiştim Dr şimdi aradı riskli çikmiş ama ultrason kontrolümüz de burun kemiği var dedi ense kalinliğimizda normal demişti.İhtimal dedi bu test sonucuna göre illaki down sendromu diyemem dedi.Fetal DNA önerdi siz olsanız bu durumda ne yapardınız? bu arada 38 yaşındayim ve tıp 2 diyabet hastasıyım yaş ve kronik hastaliğima göre bu testin riskli çikacağini tahmin ediyordum.

kızlaar kontrolden geldik 15+3 günlük bizimki gene göstermedi alttan bakınca öğrenebiliriz dedi doktorumuz. Sonuç erkek
Hayırlı olsun sağlıklı sıhatli doğsun inşallah bir mavi kalp daha

Evet hayırlısı insan merak ediyor sadece yoksa kız da erkek de olsa hiç farketmiyor :)
az kalmış seninde hafta dediğin artık hemen geçiyor ki
İnşaallah görürsün canım, sen ne hissediyorsun?
ben erkek hissediyorum ama belirtiler kız gibi :)
bilmiyorum artık görücez

Ben o belirtilere inanmıyorum artık, hep kız deniliyodu erkek çıktı Rabbim hayırlısını sağlıkla versin inşaallah. Bende sende erkek hissediyorum

Merhaba
doktorunuzda söylemiş zaten bu ihtimalleri yazan bir test
hem yaşınız 35 in üstünde olması hemde diyabet hastası olmanız nedeniyle ihtimalleri yükseltmiştir.
bende mesela 35 oldum ikili test yaptırıcam riskli çıkabilir kendimi hazırlıyorum.

ben olsa fetal yaptırırdım.sadece ne çıkacağını görmek için. fetal de sonuçta kesinlik içermiyor
umarım sağlıklı sonuçlar alırız hep birlikte

Merhaba.Benimde yaş 36 kötüye hazırdım ve öyle çıksaydı yaştan olduğu için fetal yaptırmazdım daha şimdi Instagram'da fetal temiz çıkan bir kadının yorumunu gördüm ama detaylıda sorun çıktı ondan hiç bu testlerede güvenmiyorum

Teşekkür ederim canim inşallah güzel sonuçlar aliriz.Rabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine sağlikla hayırla kolaylıkla mucizelerimizi kucağimiza almayı nasip eder inşallah

Ben o belirtilere inanmıyorum artık, hep kız deniliyodu erkek çıktı Rabbim hayırlısını sağlıkla versin inşaallah. Bende sende erkek hissediyorum
ya evet belirtilere bakma diyende var
bilmiyorum artık kısmet

Öncelik sağlıklı sıhatli eli yüzü düzgün olsunda dediğin gibi farketmiyor yaradan yazmış elbet ikisinden birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…