Kimyasal değil fiziksel filtreli kullanmak gerekiyor yani mineral diye geçenlerden. Ben bioderma kullanıyorum onlar muhtemelen kimyasal ya da hibrittir olmaz
Merhabalar kızlar pazartesi günü 2 li test için kan vermiştim Dr şimdi aradı riskli çikmiş ama ultrason kontrolümüz de burun kemiği var dedi ense kalinliğimizda normal demişti.İhtimal dedi bu test sonucuna göre illaki down sendromu diyemem dedi.Fetal DNA önerdi siz olsanız bu durumda ne yapardınız? bu arada 38 yaşındayim ve tıp 2 diyabet hastasıyım yaş ve kronik hastaliğima göre bu testin riskli çikacağini tahmin ediyordum.
Şahsi fikrim üzerine biraz daha koyup fetal dna yaptırmak çünkü daha 3lü ya da 4 lü tarama için de ek ücret çıkabilir özellerde nasıl oluyor bilmiyorum ama
Birazda olsa bellidir artık hayırlı haberlerle dön Bende haftaya salı yada çarşamba gidicem zaman geçmiyor sanki sağlıklı olduğunu bileyim içim rahatlıycak saçma düşüncelerle boğuyorum kendimi
Merhabalar kızlar pazartesi günü 2 li test için kan vermiştim Dr şimdi aradı riskli çikmiş ama ultrason kontrolümüz de burun kemiği var dedi ense kalinliğimizda normal demişti.İhtimal dedi bu test sonucuna göre illaki down sendromu diyemem dedi.Fetal DNA önerdi siz olsanız bu durumda ne yapardınız? bu arada 38 yaşındayim ve tıp 2 diyabet hastasıyım yaş ve kronik hastaliğima göre bu testin riskli çikacağini tahmin ediyordum.
Merhaba
doktorunuzda söylemiş zaten bu ihtimalleri yazan bir test
hem yaşınız 35 in üstünde olması hemde diyabet hastası olmanız nedeniyle ihtimalleri yükseltmiştir.
bende mesela 35 oldum ikili test yaptırıcam riskli çıkabilir kendimi hazırlıyorum.
ben olsa fetal yaptırırdım.sadece ne çıkacağını görmek için. fetal de sonuçta kesinlik içermiyor
umarım sağlıklı sonuçlar alırız hep birlikte
Merhaba.Benimde yaş 36 kötüye hazırdım ve öyle çıksaydı yaştan olduğu için fetal yaptırmazdım daha şimdi Instagram'da fetal temiz çıkan bir kadının yorumunu gördüm ama detaylıda sorun çıktı ondan hiç bu testlerede güvenmiyorum
Merhaba
doktorunuzda söylemiş zaten bu ihtimalleri yazan bir test
hem yaşınız 35 in üstünde olması hemde diyabet hastası olmanız nedeniyle ihtimalleri yükseltmiştir.
bende mesela 35 oldum ikili test yaptırıcam riskli çıkabilir kendimi hazırlıyorum.
ben olsa fetal yaptırırdım.sadece ne çıkacağını görmek için. fetal de sonuçta kesinlik içermiyor
umarım sağlıklı sonuçlar alırız hep birlikte