Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    19
Benm dün kahverengimsiydi bugün kırmızı geldi yine kafayı yicem bebeğime bir şey olur diye korkudan kalp çarpıntısı yaşıyorum bu kanamaya çözüm yok mu ? Kanaması olanlar ne yaptı nasıl bitirdi yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim… doktor nedenini söylemiyor sadece Progestan kullanıyorum…

canım çok geçmiş olsun. bebeğin sağlıklı olsun da sen yat kilo milo dert değil. bu benim ilk doğumum olacak allah nasip ederseee

Sebep kimse söyleyemiyor maalesef bizimle ilgilimi belli bile değil vajinal kullan çok yan etkisi var bol su iç birde dinlen ayaklarınızda biraz yükseğe kaldırmaya çalış yastık galan koy duşunu sıcak alma sakın sıcak kan akışını hızlandırıyor geçmiş olsun canım iki çocuktada benim kanamam oldu bunda hiçbirşey yok kızım çok zorlamıştı beni oğlumda düşük plesantaydı baya zorladı beni bunda Herşey normal diyor doktor 14 hafta olduk ama cinsiyette öğrenemedim hala

Sebep kimse söyleyemiyor maalesef bizimle ilgilimi belli bile değil vajinal kullan çok yan etkisi var bol su iç birde dinlen ayaklarınızda biraz yükseğe kaldırmaya çalış yastık galan koy duşunu sıcak alma sakın sıcak kan akışını hızlandırıyor geçmiş olsun canım iki çocuktada benim kanamam oldu bunda hiçbirşey yok kızım çok zorlamıştı beni oğlumda düşük plesantaydı baya zorladı beni bunda Herşey normal diyor doktor 14 hafta olduk ama cinsiyette öğrenemedim hala
yürüyüş yapmak istiyorsan kanaman durunca sadece 10 ara ile 15 dk yürüyüş yap önceki hamşleliğimde tehlikeliydi öyle yaptım ben kan dolaşımı rahatlasın diye oda

Benimde yuzum simdiden lekelenmeye başladi sivilceler filan çikti ayy hayirlisi olsun ama insan merk ediyor içinde ne buyudugunusağlikli olsunlarda tek

Ne güzel bir hikaye maşallah☺benımkı olmadı. 2 gün sonra aşılama yaptırıcam hayrlısı artık

İnşallah düzelir canım zamanla dinleniyorum ayaklarımı uzatıp. Çok yürüyünce oluyor çünkü

Sebebini söylemedi mi? Benimki mesela plesanta tam rahim ağzına yerleşmiş iğne ve progestan verdi kesildi kanama. Bugünde kan uyuşmazlığım olduğu için onun iğnesi yapıldı

Ben hamileliğimi öğrendiğimden itibaren uzun süre yaşadım. Bazen az bazen çok, geceleri soluğu acillerde aldım yeri geldi. Anladım ki buna biz hiçbir şey yapamayız. Sadece progestan kullandım ve 5.haftada 1 hafta istirahat ettim. Hala progestan kullanıyorum geçen hafta yani 9.haftada yine ufak bi kahverengi akıntı oldu. Yani sadece geçsin diye dua ediyorum çünkü doktor da birşey söylemiyor kanama alanım da yok, sebepsiz…

Kızlar merhaba :) 12+6 dayız . Göstermedi kendini fazla anlayamadık , hareket etmedi sizce nedir kizmi erkek mi ? Çıkıntı var gibi duruyo ama net değil , kesin söyleyemem bisey haftaya gel dedi .

Eklentiler

• 1000088156.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 38
Hangisini istiyorsan gönlüne göre olur inşallah bende çok merak ediyorum millet rüyasında falan görüyormuş ben bişi göremiyorum çatlıcam meraktan
Ben ilk haftalarda full kız bebek gördüm son bir haftadır ruyamda doktora gittigimizi ve doktorun Büyük ihtimalle erkek dediğini gördüm rüyamda ve sonuç erkek

Sebebini söylemedi mi? Benimki mesela plesanta tam rahim ağzına yerleşmiş iğne ve progestan verdi kesildi kanama. Bugünde kan uyuşmazlığım olduğu için onun iğnesi yapıldı
Hayır bilmiyorum diyor kanama alanı gözüküyor bebeğin yanında:/

Artık sadece evde dinleneceğim kanama bitti diye rahatlamıştım ancak tekrar başlayınca çok üzüldüm , teşekkür ederim sağ olasın

Kızlar merhaba :) 12+6 dayız . Göstermedi kendini fazla anlayamadık , hareket etmedi sizce nedir kizmi erkek mi ? Çıkıntı var gibi duruyo ama net değil , kesin söyleyemem bisey haftaya gel dedi .
Bence erkek benim oğlumun fotoğraflarına benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…